|
|
|
Poszukuję osób, które mają zaplanowany ślub w Klasztorze 2.06.2012r. w kwestii uzgodnienia dekoracji kościoła.
kaarrolina |
|
|
|
|
kaarrolina |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
//Ile razy można kolegę upominać o zaprzestanie autoreklamy !!
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
Do "kaarrolina" wysłałam widadomość na p.w.
|
|
|
|
|
Proszę jeszcze raz o kontakt osoby, które mają zaplanowany ślub 2.06.2012 w Klasztorze w celu ustalenia i wspólnego wykonania dekoracji kościoła. Wiem, że są w tym dniu zaplanowane inne śluby poza moim. Jeżeli nikt się nie zgłosi będę zmuszona do wypożyczenia dekoracji tylko na mój ślub i zwrotu zaraz po mszy. Wspólnie byłoby na pewno i ładniej i taniej dla wszystkich.
kaarrolina |
|
|
|
|
Karolina ale wiesz że msze się naqkładają na siebie?? Ty wychodzisz, prezenty buziaczki, a wtedy inny ślub trwa w najlepsze. sprawdzone wielokrotnie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Nie wiem jak to jest, ale kwiaciarnia wypożycza na jeden, konkretny ślub i potem sobie zabiera.
kaarrolina |
|
|
|
|
Jak jest na tyle szybka to super.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Jak jest na tyle szybka to super. No chyba ze sam D.COPERRFIELD bedzie ja zdejmowal no to wystarczy mu 10sekund. Jak ostatni gosc bedzie wychodzil z kosciola to wtedy zniknie dekoracja nawet nikt tego niezauwazy. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|