|
|
|
gdzie się podział temat spotkan singli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co, masz ochotę jutro wyjść gdzieś?;>
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT A co, masz ochotę jutro wyjść gdzieś?;> Hm nie mówię nie , choc dizs mnie troche juz nosi |
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=674949 prosze, dział "Rozmowy na każdy temat" ;)
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
O jest i Madzik
|
|
|
|
|
O proszę, jakie gorące dziewczyny! W takie mrozy myśleć o wyjściu!
Ech, jak człowiek był młody (no, tak do 50...) to też takie pomysły miał, ale teraz to siedzię pod swoim kamieniem. A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
[cytat]O proszę, jakie gorące dziewczyny! W takie mrozy myśleć o wyjściu!
A wiesz jak dobrze smakuje piwko grzane po takim spacerku ;-) Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT O jest i Madzik jak zawsze Kilroy miałeś nas do swojej pustelni zaprosić, nie jest Ci tam zimno samemu? Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT Kilroy miałeś nas do swojej pustelni zaprosić, nie jest Ci tam zimno samemu? Już jesteśmy zaopatrzone w tonic i gin xD Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kilroy miałeś nas do swojej pustelni zaprosić, nie jest Ci tam zimno samemu? Już jesteśmy zaopatrzone w tonic i gin xD A mnie sie nudzi |
|
|
|
|
Weź lód, idealny do ginu Ponudzimy się razem.
|
|
|
|
CYTAT Kilroy miałeś nas do swojej pustelni zaprosić, nie jest Ci tam zimno samemu? Trochę jest. Ale tylko trochę, bo w mojej duszy płonie ogień! I fakt, miałem zaprosić. Ale trochę się waham, bo się o Was martwię! Bo ja mieszkam daleko, ciemno jest, wilki jakieś... CYTAT Już jesteśmy zaopatrzone w tonic i gin ...choć w sumie to nie aż tak strasznie daleko. A wilki? Kurcze, może to nie o Was pownienem się martwić, ale właśnie o nie? Przecież to takie fajne zwierzaki CYTAT A mnie sie nudzi O! Czwarta do brydża! Szkoda, że grać nie potrafię A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
Nic się nie martw, wszystkiego Cię nauczymy xD
|
|
|
|
CYTAT Nic się nie martw, wszystkiego Cię nauczymy xD Szkołe przejdziesz pierwyj sort |
|
|
|
|
CYTAT Nic się nie martw, wszystkiego Cię nauczymy xD CYTAT Szkołe przejdziesz pierwyj sort Właśnie tego się boję A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
oj nie strachaj sie
|
|
|
|
|
Jest ten temat jeszcze
A myślałem (jednak jest ten mózg - a nie tylko miejsce dla niego - jak u co poniektórych) - że moje alter ego już wcisneło magiczny przycisk delete BTW - można się z wami zabrać w końcu? Czy uruchomic inne konto i wbic się z partyzanta |
|
|
|
|
CYTAT Jest ten temat jeszcze A myślałem (jednak jest ten mózg - a nie tylko miejsce dla niego - jak u co poniektórych) - że moje alter ego już wcisneło magiczny przycisk delete BTW - można się z wami zabrać w końcu? Czy uruchomic inne konto i wbic się z partyzanta Jak na razie nie ma osoby chętnej do organizacji owego spotkania. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Kilroy my sobie z wilkami poradzimy Podaj współrzedne swojej pustelni
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Nowa miejscówka oblukana, teraz czas trzeba wyznaczyć ;-)
|
|
|
|
proponuje maj u mnie na basnie pełna swoboda bez osób postronnnych .pełny luzik
|
|
|
|
|
CYTAT Nowa miejscówka oblukana, teraz czas trzeba wyznaczyć ;-) Ano to fakt |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Nowa miejscówka oblukana, teraz czas trzeba wyznaczyć ;-) ... no tak...jak zwykle nic nie wiem? CYTAT proponuje maj u mnie na basnie pełna swoboda bez osób postronnnych .pełny luzik hmmmm....ten basen to pod krzesłem stoi czy coś? ....no i do maja to jeszcze zejdzie ehhh " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Nowa miejscówka oblukana, teraz czas trzeba wyznaczyć ;-) ... no tak...jak zwykle nic nie wiem? Anula miejscówka znalazła się całkiem przypadkiem, bez planowania. Nie martw się nikt o Tobie nie zapomniał ;-) Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|