|
|
|
Hej!chetnie poznam ludzi ze stalowej woli i okolic których pasja jest spotting rnav.Interesuje mnie wspólna wymiana doświadczeń w swym hobby itp.POZDRAWIAM!
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
Ciekawa pasja . Ja lubie popatrzec na samoloty ale nie stety nie ma odpowiedniego sprzetu aby pstrykac takie fotki jak Ci hobbysci . mam tylko troche fotek z 3 wizyt na Radomskim AirShow i kilka z Turbi ;) i jedna taka jak ponizej .
|
|
|
|
|
Wiesz,to że nie ma się sprzętu za parę tysięcy nie oznacza jeszcze że nie można się bawić w spottingprzejrzyj sobie różne fora z fotami maszyn na wysokościach przelotowych,zobaczysz że każdy"orze jak może".Poczawszy od tanich kompaktów w zestawach z lunetami aż po super wypasione teleskopy z lustrzankami...Ja sam zbieram na lepszy sprzęt a póki co focę kompaktem połączonym z lunetąTu liczy się sama pasja dla przykładu kilka moich fotek...
boeing747 boeing777 airbus a340 rewelacji nie ma ale coś tam widaća jaką ładą smugę daje ten747 z twojej fotki Pozdrawiam! Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
Ja niestety mam tylko najzwyklejsza cyfrowke z zoomem x3 i tyle
|
|