|
|
|
W Krzeszowie na stoku:
1. Jest możliwość nauki jazdy na nartach? 2. Czy można i za ile można wypożyczyć narty 3. Jest otwarte? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tu masz odpowiedzi z pierwszej ręki:
http://www.zlotystok.info/ |
|
|
|
|
potrafi znaleść formu stalowe miasto a nie potrafi wyszukac strony stoku......no comment
|
|
|
|
|
najlepiej iść na łatwizne ...
|
|
|
|
|
CYTAT W Krzeszowie na stoku: 1. Jest możliwość nauki jazdy na nartach? 2. Czy można i za ile można wypożyczyć narty 3. Jest otwarte? 1jezeli nie umiesz jezdzic to krzeszow jest z dupy i ciezki do nauki od 0, jest za wasko, wydaje sie wysoko i bedziesz sie bal :] lepiej chrzanow i wyrwiraczka ;] 2mozna pozyczyc, ale jest tam jedna z dupy buda 3na stronie pisza ze jest ;p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Bylem ostatnio w Chrzanowie za Janowem Lubelskim dużo lepiej niż w Krzeszowie widzialem kilku instruktorów a od stalowej to tylko z 60 kilosów.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Chrzanów lepszy. Trochę dalej, dużo lepiej.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Popieram, Chrzanów lepszy,tyle że troszkę dalej.
|
|
|
|
|
Odgrzebałam stary temat bo jestm oburzona!
Krzeszów do Chrzanowa nie ma nawet polotu, naciągają ludzi z warunkami na stoku, mają drogie zjazy jak na oferowane możliwości. Piszą np. dzisaj, że warunki dobre a jeżdzić się nie da. Oblodzone, muldy i prześwity czarnej ziemi, kamienie. Jak ktoś chce porysowac narty- polecam |
|
|
|
|
Byłem tydzień temu w Krzeszowie (z ciekawości co tam jest). Powiem tyle pierwszy i ostatni raz tam byłem. Warunki na stronce określone jako dobre, te które tam były nawet na dostateczne nie zasługiwały. Stok oblodzony, tylko narty sobie porysowałem, zero przyjemności z jazdy, ceny nieadekwatne do warunków.
Opinia taka sama w zasadzie jak monika78 Tak jak osoby wyżej polecam Chrzanów (60 km od STW). |
|
|
|
|
a czy ktoś słyszał o jakimś stoku jak się jedzie na mielec ?
|
|
|
|
|
podobno w tarnobrzegu jest stok
|
|
|
|
|
CYTAT podobno w tarnobrzegu jest stok Nie wiem czy ochodzi o ten ale wracając do domku od str mielca na tbg widzialem stok przed baranowem (byl oswietlony i widac bylo wyciag). Czyli chcac od stw sie dostac tzreba nagniatac na mielec, minac wislostrade i z 2/3km dalej po lewej rece (przed krzyzowkami 90stopni na baranow), tak ze mysle ze z 30/35km bedzie. |
|
|
|
|
Miałam rację. Teraz 1 osoba na stoku. Warunki pewnie nadal beznadziejne a napisane "dobre"- co jest czystym kłamstwem i naciąganiem ludzi na wyjazd. Widzę że forum pomogło przestrzegając innych przed złudnymi warunkami... i ludzi brak
|
|
|
|
|
Hahaha faktycznie dokładnie 2 osoby teraz jeżdzą Pieniądze by chcieli brać, ale nic nie inwestować w to co już jest...
|
|
|
|
|
Temperatura dodatnia a wy na stoku chcecie jeżdzić Widać od razu niedzielnych narciarzy No comment
|
|
|
|
|
Człowieku, byłem gdy było ok. -2 do 0 stopni. Na stoku lód, przebijała ziemia. Co roku jest to samo (wynika tak z opini różnych osób)
|
|
|
|
|
no i co z tego że byłeś na stoku jak temperatura wachała się od -2 do 0 stopni , jak kilka dni wcześniej padał deszcz - pomyśl trochę czasami logicznie
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Był ktos w ostatnich dniach w Krzeszowie??warunki sie poprawiły coś na stoku??
|
|
|
|
|
Jest tragedia - neistety pogoda sie spierniczyla i bedzie pojezdzone :(
|
|
|
|
|
Sezon na stoku raczej zakończony?
Orientujecie się może co to za park linowy zrobili obok? Czy jest już czynny? |
|
|
|
|
tu sa inf. odnośnie parku linowego i całego osrodka
http://blekitny-san.pl/ |
|
|
|
|
W Janowie Lubelskim nad zalewem jest super park linowy,a dla odważnych polecam wahadło
|
|