Dołączył: 22 Lip 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wzrost 168 cm, waga 47 kg, szczupła budowa ciała, włosy ciemne do ramion, oczy piwne, twarz prostokątna, nos prosty. Zaginiona miała na sobie brązowy, krótki płaszcz, czapkę w fioletowo-czarną kratę, apaszkę fioletowo-białą typu arafatka, czarne jeansy, długie czarne kozaki obszyte białym futrem, torbę brązową, może też mieć przy sobie fioletową torbę podręczną w kwiaty. Wszystkie osoby, które mogą mieć informacje pomocne w ustaleniu miejsca pobytu zaginionej proszone są o kontakt z Komendą Powiatową Policji w Nisku pod nr: TEL: 15 877- 53-10 lub 997 |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 26 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ehh ten wiek to już ciężko powiedziec co sie mogło stac :(
|
|
|
![]() |
|
W każdym razie oby się odnalazła bo kojarzę dziewczynę
:/ |
|
|
![]() |
|
Czy ktoś pomoże?
Jak ma tak zamożnych rodziców jak ostatnia zaginiona, to ktoś na pewno się znajdzie. Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
![]() |
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czy ktoś pomoże? Jak ma tak zamożnych rodziców jak ostatnia zaginiona, to ktoś na pewno się znajdzie. a jak nie ma? to liczymy na Ciebie... widzimy że masz dużo do gadania, szkoda tylko że bez sensu ![]() |
|
Dołączył: 26 Sty 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
nie liczy się status majątkowy tylko sam fakt znalezienia jej.
|
|
|
![]() |
|
skończą się jej pieniądze to wróci-proste
|
|
|
![]() |
|
podobno z chlopakiem uciekla
|
|
Dołączył: 8 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mam nadzieje ze sie znajdzie. Ale widze ze w stw nowa moda zapanowala. Pare lat temu byla moda na wieszanie sie mlodych. Teraz moda na uciekanie z domu ;|. |
|
|
![]() |
|
tommi, teraz jest moda wsrod 14-17 latkow na ucieczke, zeby przezyc nie dosc ze przygode to pierwszy raz w extremalnych warunkach
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
i tak lepsza taka moda , niż jak nie dawno na skakanie z wieżowca
![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
CYTAT skończą się jej pieniądze to wróci-proste ciekawe jakbyś śpiewał, jakby dotyczyło to Twoich dzieci lub Twojej rodziny!!! ![]() |
|
|
![]() |
|
dokładnie i to jak najszybciej
![]() |
|
|
![]() |
|
powiedzcie mi jedno ...: czym kierują się Ci "gówniarze" zakładając że uciekła sama . jeśli uciekła sama , nie wiem z chłopakiem , jakieś inne sytuacje rodzinne czy cokolwiek czy tak trudno napisać " uciekłam nie szukajcie mnie mam dość czy coś takiegooo ?? ludzie to tylko kilka słow i kartka papieru i już mniej wiecej wiemy że to dziecko gdzieś uciekło a nie np. zaginęlo. 2 sprawa przykro mi jeśli np. jeśli okoliczności jej zaginięcia nie zależały od niej samej tylko jej ktoś pomgół.
ps. to wszystko tylko przykłady i domysły. oby szybko się znalazła. |
|
|
![]() |
|
Dziś na dworcu PKS widziałem kartkę o zaginionej 45 latce która od 12 stycznia nie daje znaku zycia..
Czy to jakiś sezon na zaginięcia..? |
|
Dołączył: 28 Paź 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie wiem czy sezon bo przecież zimno jest
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie wiem czy sezon bo przecież zimno jest ![]() ![]() ![]() No wiesz ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie wiem czy sezon bo przecież zimno jest ![]() ![]() ![]() OK.Tylko wróćmy na obiad bo mnie w domu oper..olą i kolacji nie dostanę. ![]() PS.Tak na poważnie.Nic z niczego się nie bierze,a że wiek"wywrotowy"to i głupie pomysły. Dołożyć drugiego buntownika i potem jest -"Houston mamy problem"... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
To wszystko zależy od środowiska, w którym dziecko się wychowuje. Ja nigdy nie uciekałam bo nikt by mnie nawet nie szukał ;P Jusek nie myśl tylko o żarciu
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Do lasu, na jagody, miękko na mchu
![]() "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
nie wiem ludzie czy Was śmieszy ten temat , ja osobiście nie widzę w tym nic śmiesznego.!!!macie ubaw z tego ,że ktoś ( rodzina) cierpi... brawo!!!! wiem, że dla nie których to trudne, ale mimo wszystko chciałabym, aby ten temat wątek został potraktowany poważnie.....
![]() |
|
|
![]() |
|
Monka.
Temat jest traktowany poważnie. Nie szukaj u nas winy za to co się stało,tylko w środowisku i problemach jakie miała miała ta dziewczyna. My wypowiadamy się po fakcie. Gdybym był złośliwy ![]() Dlaczego jej nie pomogłaś?Jak to możliwe,że dojdzie do innych takich przypadków ,a Ty nic nie zrobisz? Ale nie zapytam,bo nie jestem złośliwy. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Do lasu, na jagody, miękko na mchu ![]() I jak fajnie było?? ![]() |
|