|
![]() |
|
Zamierzam otworzyc w Stalowej Woli sklep z odzieza dziecieca markowych firm z USA:puma,adidas,calvin klain,nike,gap,old navy,children place i wiele innych firm(ostatnie kolekcje oraz ubrania z pierwszej reki
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Dobry pomysł, ale jakie będą ceny tych ubrań?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT (ostatnie kolekcje oraz ubrania z pierwszej reki ![]() tzn. jakie? - te prawie nowe, można prosić o uściślenie? "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
BAwiłem się w to 3 lata temu - ciuchy z anglii bardzo dobre jakościowo i wszystko nowe kupowane w hurtowniach. Sprzedawałem na rynku w stalowce i w innych miastach miałem taniej niż bułgarzy. Po dziewięciu miesiącach byłem zpowrotem w UK.Nie radze zaczynac szkoda czasu nerwów i kasy.
|
|
|
![]() |
|
ja jestem jak najbardziej zaaa, z doswiadczenia widze ze ciuszki zwykle sa do kitu raz wypiore a to sie rozwlecze id wyblaknie a te markowe sa wciaz takie same, nawet uzywane firmowe z sklepu znad biedrobki sa lepsze jakosciowo niz bez marki... wiem ze te markowe ciuszki beda sluzyc z dziecka na dziecko a te tanie to na jeden raz, tanio znaczy drogo... jak juz sklep powstanie to daj namiary napewno bede czesto go odwiedzac...
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
![]() |
|
annmarko - popieram pomysł i życzę powodzenia w jego realizacji
![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
Czy mieszanie asortymentu nowego z uzywanymi to dobry pomysl?.Chcialabym dopasowac ceny do rynku i zasobnosci portfeli naszych kochanych mam. Mam dosc "lumpeksow"
![]() Dziekuje za wsparcie i optymizm to bardzo wazne : ![]() pozdrawiam Ania |
|
|
![]() |
|
Annmarko, życzę Ci powodzenia w interesie z całego serca.
Niech Ci to wypali a może dla swoich pociech coś ciekawego znajdę. Liczę na atrakcyjne ceny ![]() "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
Dołączył: 10 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Czy mieszanie asortymentu nowego z uzywanymi to dobry pomysl?.Chcialabym dopasowac ceny do rynku i zasobnosci portfeli naszych kochanych mam. Mam dosc \"lumpeksow\" ![]() Dziekuje za wsparcie i optymizm to bardzo wazne : ![]() pozdrawiam Ania Witam nie wiem czy dasz rade przebic sie przez lumpeksy w których tez mozna kupic orginalne rzeczy w razsądnych cenach chodz co prawda trzeba sie nagrzebać;) ja napewno cie odwiedze jak dowiem sie o takim sklepie chodzby z ciekawosci zobaczyc co masz i po ile!!! |
|
|
![]() |
|
moim zdaniem to super pomysł oczywiście w granicach rozsądnych cen, sama swego czasu miałam takie ciuchy dla mojej córki z USA, calvin nike itd i byłam z nich bardzo zadowolona, super jakość
![]() |
|
|
![]() |
|
nie przebijesz lumpeksow i mentalnosci ludzi, zawsze bedziesz miec za drogo. Zawsze porownaje Cie z lumpeksem.
Ale powodzenia |
|