Dołączył: 28 Lis 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
czytam i czytam te wasze narzekania, i normalnie musiałam sie wtrącić
ja tez chodzę do rossmanna czasami cos kupić, fakt są tam tacy ochroniarze że łażą za tobą krok w krok ale oni pilnują żeby nikt nic nie ukradł (pewnie są rozliczani potem z braków), ja nie mam nic na sumieniu więc mi nie przeszadzali, widac po prostu nie macie okazji czegoś do torebki schować i dlatego tak narzekacie |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT czytam i czytam te wasze narzekania, i normalnie musiałam sie wtrącić ja tez chodzę do rossmanna czasami cos kupić, fakt są tam tacy ochroniarze że łażą za tobą krok w krok ale oni pilnują żeby nikt nic nie ukradł (pewnie są rozliczani potem z braków), ja nie mam nic na sumieniu więc mi nie przeszadzali, widac po prostu nie macie okazji czegoś do torebki schować i dlatego tak narzekacie Nie chodzi o to by coś schować, a o komfort robienia zakupów, nieskupiasz się na tym by obejrzeć produkt, zastanowić się bo łazi za toba ochroniarz i widzi w tobie złodzieja - no tak taki jego zawód, ale ma tak pracować by klient nie odczuł tego, że jest szpiegowany. Nie myślisz zakupach tylko na tym, czy za chwile nie podejdzie ochroniarz i nie będzie cię przeszukiwał w efekcie nie wiesz po co przyszedłeś, nie wiesz co masz kupić i wychodzisz. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bardzo ciekawe, bo ten ochroniarz od miesiąca już tam nie pracuje... ![]() Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
Dołączył: 16 Wrz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kurna!!! Tu nie chodzi zeby miec cos na sumieniu czy schowac cos do torebki
![]() ![]() ![]() \"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Bardzo ciekawe, bo ten ochroniarz od miesiąca już tam nie pracuje... ![]() H... cie boli ile pracował? Galerię otworzyli 16 grudnia, a domysły to sobie snuj gdzie indziej... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kurna!!! Tu nie chodzi zeby miec cos na sumieniu czy schowac cos do torebki ![]() ![]() ![]() trzeba być bardziej tolerancyjnym na innych ludzi, i to nie ma nic wspólnego z kumatością ![]() |
|
|
![]() |
|
najlepiej wam wszystkim na tym forum wychodzi narzekanie i bluzganie na innych, tak właśnie postępują ci którzy nie są zbyt kumaci, bo tak jaest najprościej zbluzgać i ponarzekać, proste
|
|
|
![]() |
|
nie przyjdzie wam do głowy, że może te wasze wszystkie wypowiedzi czyta syn albo córka takiego ochroniarza, pomyślcie o innych zanim sie wypowiecie na czyjść temat, a nie tylko o własnym naruszonym ego
|
|
Dołączył: 16 Wrz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Temat ZAMKNIĘTY
![]() \"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
![]() |
|
Oooo widzę, że więcej osób ma takie odczucia w Rossmanie. Ale to nie chodzi o ten sklep na hali. W każdym tak jest. Fakt ochroniarze przesadzaja. Pozatym nie lubie tego na hali jest mały, mało miejsca ochroniarz bardziej sie rzuca w oczy niż na alejach- tam też patrzą, ale nie w taki sposób, może dlatego ze powierzchnia sklepu większa. Oczywiście co do oblugi tzn. dziewczyn nic nie mam. Bardzo miłe. Moje zakupy w rossmanie głównie wygladają na tym ze jak cos wiem co chce kupić wchodze, biore, kupuje i wychodze. Żeby obejrzeć nowe produkty nie mam siły bo patrzą sie ci ochroniarze na rece, ani przeczytać cos, ani sie zastanowić. Wiec za dużo pieniedzy tam nie wydam
![]() ![]() |
|