|
|
|
poószę o opinie na temat tej Pani stomatolog.ile bierze prywatnie czy dobrze leczy ząbki i również jak ktoś wstawiał ząbka ile dał można na priva pisać, dzięki za odpowiedzi
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
ja u niej lecze zeby i dobrze robi,bardzo miła,fajna kobitka.za leczenie bierze ok 50 zl zalezy od wielkosci ubytku,a ile za usuwanie to nie wiem
|
|
|
|
|
Dobrze, że Pani, a nie doktor
|
|
|
|
|
Super stomatolog. Polecam gorąco , ja u niej wyleczyłam wszytskie ząbki i jestem zadowolona. I fakt nie jest droga a usługi wykonuje na wysokim poziomie.
|
|
|
|
|
Wiem że ta dyskusja juz przemineła z wiatrem ;) ale chcialam powiedziec że nie mam zastrzeżen co do P. Źródłowskiej. Robiłam u niej jakies 10-12 lat temu zęby w tym jeden kanał, żadna plomba nie wypadła (wymieniałam plomby tylko z powodu przebarwienia) a co do kanału wiele osób chwali w jak dobry sposób został zrobiony. Tak czy siak moja ciotka która jest znajomą Pani Eli robiła również plomby w tym samym czasie co ja i połowa jej wypadła.. Wydaje mi się że czasami kwestia wypadania plomb itp nie tylko zależy od dentysty ale własciwie od własciciela.. nie każdy ma "dobre" zęby. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
co do wypadających plomb, które oferuje w swoim gabinecie p. Źródłowska niestety to prawda. Znajomi, którzy leczyli zęby u tej Pani mieli tą samą sytuację.Co więcej- po 4miesiącach "wyleczony" ubytek powoduje ogromny ból, a po ponownym rozwierceniu (już u innego dentysty) okazuje się, że nadaje się tylko do leczenia kanałowego.Fakt-plomby dużo tańsze u p. Źródłowskiej-ale cena mówi sama za siebie.Nie polecam
|
|
|
|
|
Jeśli posiada ktoś dane kontaktowe do Pani Źródłowskiej do nowego gabinetu to prosiłabym o podanie, będę wdzięczna :p
|
|
|
|
|
przyjmuje teraz na Popiełuszki 1 , moznma podejsc i wszystkiego sie dowiedziec
|
|