|
|
|
Witam przeinstalowałem system w swoim kompie na Windows SP3 i mniemam internetu. Wyskakuje mi komunikat Kontroler ethernet
Nierobie tego pierwszy raz i nigdy nie miałem z tym problemów Na stronie producenta owszem są sterowniki ale żaden nie pasuje Mozę ktoś miał podobny problem i poradził sobie z nim .jeżeli ma ktoś na to rozwiązanie proszę o rade lob o link |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zacznij od szukania sterowników na płytach które dostałeś razem z kompem.
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
na płycie mam tylko sterowniki do płyty głównej
|
|
|
|
|
CYTAT na płycie mam tylko sterowniki do płyty głównej Kontroler ethernet to karta sieciowa, sterowniki do niej powinny być właśnie na tej płycie. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
he a jak niemam tej płyty przeliczyłem sie nie mogę znaleźć.Wiem ze ja miałem ale nie moge jej znaleźć
|
|
|
|
|
Jak nie masz to zostaje szukanie sterowników w internecie.
Pamiętaj że czasem do starszego systemu jakim jest xp potrzeba starszych wersji sterowników, najnowsze mogą nie działać. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
czy sterowniki z sp2 nie zadzialaja pod sp3 na xp? nie sadze aby servis pak mial az takie znaczenie
popatrz tutaj http://www.acer.(...)ent/home non serviam |
|
|
|
|
Kiedy instaluje sterownik wyskakuje mi komunikat taki
THE SYSTEM CANNOT DETECT THE DEVICE,PLASE CONFRIM THAT THE DEVICE IS CONFIGURED PROPERLY AND THEN RESTART THE SETUP PROGRAM Nie mam pojęcia o co chodzi |
|
|
|
|
albo nie wykrywa ci urzadzenia, albo instalujesz niewlasciwy sterownik(pod nie ten model np. sprzetu czy cus)
non serviam |
|
|
|
|
Zobacz na tej stronie:
http://suppo(...)_gd.html Miałem takie przypadki że jak ściągałem sterowniki z polskiej strony to nie działały, albo brakowało jakiegoś sterownika. Dopiero ściągnięte np. ze strony us lub uk działały. |
|