|
|
|
Witam,prosze o pomoc w wyborze dobrego biura projektowego w Stalowej Woli.Napiszcie które Waszym zdaniem jest najlepsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja mogę polecić dgj na białych blokach,pan z biura w dodatku wszystkie pozwolenia za mnie pozałatwiał gdyż przebywałem za granicą i nie musiałem się użerać z polską biurokracją. wszystko w bardzo atrakcyjnych pieniądzach
|
|
|
|
|
A co ma zaprojektowac to biuro?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Witam,
wszystko zależy jakie biuro projektowe (konstruktor,architekt) ??? Ja polecić mogę 2 jeżeli chodzi o konstrukcję to JK-projekt pan Konopka Jeżli chodzi o resztę to pani arch. Gala Tarsa http://studiogala.eu/ Odradzam tych co robili co robili Galerię Prima oraz szkołę językową obok kościoła. Jest jeszcze Marek Gierulski (długo na rynku - ale nie mam zdania na ten temat /podobno zależy który z jego pracowników to robił/) |
|
|
|
|
Konopka i Gierulski to /--/ A Gala robiła u moich rodziców - nie polecam, kobieta nie ma pojęcia o instalacjach, punktach świetlnych, zagospodarowaniu przestrzeni oraz w ogóle nie bierze pod uwagę funduszy, jakie klienci są w stanie przeznaczyć na budowę.
Siebie nie polecę, bo nie wypada Szczerze, to jak najdalej od Stalowej idzie szukać biura. Pozdrawiam i życzę mądrego wyboru //moderowano Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
biuro potrzebne,przy budowie domu
|
|
|
|
|
Konopka i Gierulski to ...-
skąd takie wnioski - piłeś z Konopka i Gierulskim?? A Gala robiła u moich rodziców - czemu ciebie rodzice nie zatrudnili tylko obca osobe jezeli taki z ciebie fachowiec ?? Co zrobili Konopka, Gierulski czy Gala wszyscy wiedzą nie tylko w STW ale i okolicach - teraz "anonimie" pokaz swoje prace niech założyciel postu obiektywnie oceni i wybierze |
|
|
|
|
Za prace architektów się generalnie płaci
Ja też wiem, co zrobili i wiem też, co się z nimi stało Tak się składa, że są znajomymi rodziny Oprócz pani Galyny, z którą chwała Bogu mnie nic nie łączy A rodzice -jak mogli mnie zatrudnić, skoro nie miałam jeszcze uprawinień? Budowa domu to poważna sprawa. Ja swoje zdanie mam i po to jest to forum, żeby je wyrażać, pozdrawiam. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Ja również polecam biuro DGJ na białych domach, doradzono mi pomogli oraz fachowo podchodzi do sprawy zanim kupiłem projekt pojechał zobaczyć działkę czy wybrany projekt domu mozna bedzie usytuowac na działce.
I jak najbardziej polecam bedziesz zadowolony. Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie oraz duuuuuzo zdrowia i cierpliwości. |
|
|
|
|
Jeśli zdaniem ma być opracowanie czegoś interesującego - czy to konstrukcji, czy to arch. to NIE polecamy nic lokalnego.
Szukaj globalnie. Taniej, lepiej. |
|
|
|
|
Zgadzam się, globalnie lepiej poszukać zwłaszcza biura projektowego.
|
|