|
|
|
Nakładka Durex Play ? Stefan ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to jest broń xeny wojowniczej ksiezniczki
StalowyRynek.eu - Twój portal z ogłoszeniami lokalnymi. |
|
|
|
|
Lucky no właśnie to miałem na myśli
Nakładka ciupciająco wibrująca :) |
|
|
|
|
CYTAT to jest broń xeny wojowniczej ksiezniczki Khazard, tak z ciekawości. Ile masz lat ? |
|
|
|
|
Dobry Wieczór "nowy"
Twój av przypomina mi raczej czarną dziurę w...mózgu |
|
|
|
|
Ile lat i jaka płeć
:) |
|
|
|
|
No to teraz go/ją spłoszyliście
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Khazard, tak z ciekawości. Ile masz lat ? Pytanie jak za czasów Netwalkera ...jeśli wiesz o czym mówie to możesz zgadywać ile mam wiosen CYTAT Dobry Wieczór "nowy" umiech Twój av przypomina mi raczej czarną dziurę w...mózgu Siemka biała plama przypomina ci czarną dziurę ? CYTAT Ile lat i jaka płeć to chyba jasne ,przecież pisze w formie męskiej StalowyRynek.eu - Twój portal z ogłoszeniami lokalnymi. |
|
|
|
|
CYTAT No to teraz go/ją spłoszyliścieumiech Tak latwo sie nie poddam StalowyRynek.eu - Twój portal z ogłoszeniami lokalnymi. |
|
|
|
|
Drogi khazardzie, nie zawsze co białe jest czarne i vice-versa
dużo zależy od ustawień "monitora" o jakich księzniczkach piszesz i o jakim netwalkerze??? Za moich czasów jeszcze o tym nie słyszałam, moje dziecko już o tym nie słyszało, więc sądze,że więcej jak 16 wiosenek nie posiadasz.. Jutro szkoła,pamiętaj! |
|
|
|
|
Polecam zmienić monitor jeśli mój avatar jest czarny a co do netwalkera ..to skoro o nim nie słyszałeś to znaczy że masz internet od max 3 lat
|
|
|
|
Tośmy pogadali, dobranoc khazard
karny,plisss |
|
|
|
|
O tego bobaska khazard Ci chodzi. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niestety nie netwalker to jeden z pierwszych internetowych portali informacyjnych w Polsce .."nadawał" przed onetem i wp
lucky_luk dzięki za poświecenie swojego czasu na stworzenie tego obrazka, bardzo ujmujący //moderowano - naucz się używać opcji -ZMIEŃ- i przestań nabijać sobie posty - anulka StalowyRynek.eu - Twój portal z ogłoszeniami lokalnymi. |
|
|
|
|
CYTAT Niestety nie netwalker to jeden z pierwszych internetowych portali informacyjnych w Polsce ..\"nadawał\" przed onetem i wp POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
CYTAT Niestety nie netwalker to jeden z pierwszych internetowych portali informacyjnych w Polsce ..\"nadawał\" przed onetem i wp Pierwszy raz słyszę o takim teście wiekowym internauty. A należę do ludzi którzy pamiętają numer 202122 *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Też nie słyszałem o tym portalu. A pamiętam modem zewnętrzny 14400 kb/s i jego skrzeczenie jak się łączył przez 20 21 22
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Khazart.. zapodaj jakies info, linki itp. odnosnie tego "twórcy internetu". Bo za moich czasów to powstawał inny Walker. Johny Walker i Strażnik Teksasu.
|
|
|
|
|
Ciekawostka próbowałem coś znaleźć na Google o netwalkerze po czym przypominałem sobie ze portal padł przed powstaniem google
|
|
|
|
Ok, dziękujemy Ci już kolego. Wracaj na sieciaki.pl
|
|
|
|
|
Tylko dokoncze czytac twoje posty na kołekwdupie.pl