|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT jak już mowa o widowiskach to przypominaja mi bójki dziewczyn na dyskotekach, to były dopiero widowiska, był ubaw, nie wiem jak teraz jest Hmm kiedys były slynne walki w kislu, ale ja akurat pasuje mi chodziło raczej o takie co biły się o jakiegoś chłopaka, albo o to że źle sie jakaś popatrzyła, zaraz skakały do siebie i włosy z głowy darły Mmala e no co ty raczej do nas to mi to nie pasuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panienki fajnie sie biją ja miałem przyjemnosc widzieć 2 razy taką walke.. piękny widok
drą sie za włosy walą głowami o ziemie piszczą drapią poezja po prostu :) |
|
|
|
|
Nawet krótkich trzech rundek? Wielka szkoda
Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
ja tylko chłopcom chciałam zasugerować gdzie mają pójśc żeby takie widowisko zobaczyć
|
|
|
|
|
CYTAT Panienki fajnie sie biją ja miałem przyjemnosc widzieć 2 razy taką walke.. piękny widok drą sie za włosy walą głowami o ziemie piszczą drapią poezja po prostu zalezy dla kogo |
|
|
|
|
ja do rękoczynów się nie nadaję, nie ten typ
|
|
|
|
|
CYTAT A jesteś pewien że to nie kanarki podziobały? ;-) Kanarki? Jakie znów kanarki? Akurat w Afryce, moja droga (swoją droga to chyba nie pownienem używać takich zwrotów, nie znamy się przecież...), kanarków nie ma! Są na Wyspach Kanaryjskich, które właśnie dlatego są kanaryjskie! CYTAT Kilroy kiepskie usprawiedliwienie, naprawde kiepskie. Juz Cie nie lubie i masz minusa. Cóż mogę napisać. Niestety, w takich czasach przyszło nam żyć, że prawda nie jest w cenie. Smutne to niestety :( CYTAT No to masz lipe u Madzik chłopie.. wiej lepiej do tej afryki spowrotemwazne Serio, tak źle? Powinienem może się nawet bać?! NIE! Ja się niczego nie boję! No dobra, może pająków. I mamy. No i babci, trochę. I ciemności. Albo nie, ciemności nie, tylko potworów, które w ciemności się czają! A poza tym to niczego. A już napewno nie jakiegoś Madzika! CYTAT Ale kitujesz stary.Nie wiem co piłeś ale to nadal działa:-) Dlaczego oceniasz mnie, choć mnie nie znasz? Hę? Po pierwsze, to mimo iż mam te swoje 70 lat to nazywanie mnie starym nie jest miłe, wiesz? A po drugie co znaczy kitujesz? Ja tylko prawdę piszę! Samą prawdę! I piłem tylko herbatę. No i jedną kawę rano, ale to chyba nie to? CYTAT Ja bym proponował zmienić dilera, ewentualnie brać po połowiesmiech2 Kolejny! Dlaczego posądzasz mnie o kontakty z półświatkiem przestępczym?! Ja nic nie biorę! Choć... Witamina C się liczy? Albo Ibuprom? A może opiaty? Albo kokain... eee... może nic nie będę już pisał? Ale, ale! Zostawcie mnie już w spokoju! Widzę, że tu się taka stalowowolska gala damskiego MMA szykuje! W kisielu?! Yeah! Piszcie tylko wcześniej gdzie i o której, muszę to zobaczyć! I nawet malaria mnie nie powstrzyma! A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
ja spokojna i grzeczna jestem, no czasami troche pokrzyczę, ale tylko tyle
|
|
|
|
|
CYTAT Panienki fajnie sie biją ja miałem przyjemnosc widzieć 2 razy taką walke.. piękny widok drą sie za włosy walą głowami o ziemie piszczą drapią poezja po prostu Wygląda to nieco chaotycznie ,ale fakt jest na co popatrzeć Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
Aleś się Yogi nakręcił;-) Chyba ta noc nie twoja jak masz dobrą wyobraźnie.
Nic się nie dzieje bez przyczyny ;-) |
|
|
|
|
Wolę widok takiej walki niż jak się faceci nawalają bo to nudne a panienki są nie przewidywalne pod czas bójki
:) |
|
|
|
|
CYTAT Aleś się Yogi nakręcił;-) Chyba ta noc nie twoja jak masz dobrą wyobraźnie. Wyobraźnia to podstawa.I jakoś nie specjalnie uważam się za nakręconego.Ot takie zwykłe przemyślenia. Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
CYTAT Wolę widok takiej walki niż jak się faceci nawalają bo to nudne a panienki są nie przewidywalne pod czas bójki a dla mnie bójki kobiet są śmieszne |
|
|
|
|
[cytat]
Serio, tak źle? Powinienem może się nawet bać?! NIE! Ja się niczego nie boję! No dobra, może pająków. I mamy. No i babci, trochę. I ciemności. Albo nie, ciemności nie, tylko potworów, które w ciemności się czają! A poza tym to niczego. A już napewno nie jakiegoś Madzika! [cytat] Może spróbuj zrobić jak dzieci, zasłoń oczy rękami i udawaj że nie ma tego czego się boisz. Wczoraj hodowca kanarków tak robił i mówił że działa xD Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT Wolę widok takiej walki niż jak się faceci nawalają bo to nudne a panienki są nie przewidywalne pod czas bójki mozecie sie nudzic zadnych walk ni bedzie |
|
|
|
|
Lepiej powiedzcie ile było ludków na potupajce ?
|
|
|
|
|
echh baby, wlasnie dlatego wolalem sie nie ujawniac
non serviam |
|
|
|
|
CYTAT echh baby, wlasnie dlatego wolalem sie nie ujawniac |
|
|
|
|
CYTAT echh baby, wlasnie dlatego wolalem sie nie ujawniac I obserwować parę stolików dalej ;> Nic się nie dzieje bez przyczyny ;-) |
|
|
|
|
CYTAT echh baby, wlasnie dlatego wolalem sie nie ujawniac CYTAT I obserwować parę stolików dalej ;> To się nazywa obserwacja z bezpiecznej odległości w oczekiwaniu na rozwój wydarzeń. Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
CYTAT Może spróbuj zrobić jak dzieci, zasłoń oczy rękami i udawaj że nie ma tego czego się boisz. Wczoraj hodowca kanarków tak robił i mówił że działa xD Mam robić tak, jak robi gość, który hoduje małe żółte ptaszki? Żartujesz chyba. Gdyby to był np. hodowca krokodyli czy coś, to jeszcze. Ale gość od kanarków? Phi... A psychopath is better than no path |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Kisiel zacznijcie już robić ;p ..albo Wam styknie goršcy kubek albo bierzcie się sami za gotowanie bo ja klatkę spawam hahahahaha " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Jejku ładne rzeczy się tu działy. Chłopaki się nakręcili, a dziewczyny ich zawiodły. Ale może jeszcze nic straconego... groszku, anulka
Kilroy "jakiegoś Madzika" chłopcze sprowadzasz na siebie mój gniew, lepiej się pakuj i wyjeżdzaj. I doskonale pasujesz do hodowcy kanarków, a i to za dużo, wróble byłyby dla Ciebie lepsze. Przyszło kilka osób, może połowa z tych, którzy jakąś tam chęć wyrażali. Siedzieliśmy w Billi, bardzo kulturalnie, jak zwykle zresztą Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT Kilroy \"jakiegoś Madzika\" chłopcze sprowadzasz na siebie mój gniew, lepiej się pakuj i wyjeżdzaj. I doskonale pasujesz do hodowcy kanarków, a i to za dużo, wróble byłyby dla Ciebie lepsze. Nawet mnie nie znasz, a już mnie oceniasz? Skąd wiesz, że wróble to dla mnie za dużo? (Na marginesie dodam, że nie zajmuję się hodowlą żadnych zwierząt, nie mam do tego ręki. Kiedyś hodowałem warana z Komodo, ale zerzarł listonosza i same kłopoty były.) I mam uciekać, bo sciągam Twój gniew? Hahaha, wolne żarty. Nawet gdybyś mnie znała (a nie znasz), to i tak niewiedziałabyś ile razy byłem w śmiertelnym niebezpieczeństwie! Sprwowadziłem na siebie gniew wielu znanych i wpływowych ludzi (dyktatorów, polityków, gangsterów itd.) i zawsze wychodziłem z tego cało. Cóż, lata służby w CIA wyrabiają pewne nawyki. Ale wystarczy już może, bo jeszcze niepotrzebnie napiszę o jedno zdanie za dużo i będziecie musieli "znikać"... (Ps. - Pewnie domyślacie się teraz skąd ta akcja humanitarna w Afryce - sumienie, sumienie :( Trzeba odpokutować wszelkie zło, które w życiu wyrządziłem. A to, że przez to nie mogłem uczestniczyć w spotkaniu? Cóż, pozostaje mi potraktować to jako część pokuty.) A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
CYTAT Jejku ładne rzeczy się tu działy. Chłopaki się nakręcili, a dziewczyny ich zawiodły. Ale może jeszcze nic straconego... groszku, anulka Ale że co ja? Kisiel mam gotować?A może Anulce klatkę pomóc spawać? Do grupy technicznej ja się nadaję, predyspozycje mam;-) Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|