|
|
|
hahaha ;] no to ładnie się porobiło..
oj dobra uspokójcie się już.. :) |
|
|
|
|
:) |
|
|
|
|
po prostu brak mi słów, ręce opadają, będziemy się teraz wyzywać tak?, może jeszcze oczy sobie wydrapiemy?
|
|
|
|
|
CYTAT hahaha ;] no to ładnie się porobiło.. oj dobra uspokójcie się już.. oj stefek spokojnie słyne zcietego jezyka ale znam umiar daje luz |
|
|
|
|
CYTAT po prostu brak mi słów, ręce opadają, będziemy się teraz wyzywać tak?, może jeszcze oczy sobie wydrapiemy? E no co ty wyzywac sie spokojnie |
|
|
|
|
Ha ha następne spotkanie konfrontacja Mmala vs Tabaza ,sędziuje Stefan ,frekwencja gwarantowana.Chyba trzeba będzie wynająć halę sportową.
Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
CYTAT Ha ha następne spotkanie konfrontacja Mmala vs Tabaza ,sędziuje Stefan ,frekwencja gwarantowana.Chyba trzeba będzie wynająć halę sportową. az tak zle nie bedzie |
|
|
|
|
ja raczej nie słynę z ciętego języka więc walki nie będzie
|
|
|
|
|
CYTAT ja raczej nie słynę z ciętego języka więc walki nie będzie chyba musze sobie ciety jezor przyciac b osie wszyscy na mnie poobrazaja ,ale to trudne jest :/ |
|
|
|
|
Kurczę ,szkoda bo fajnie się zapowiadało.Mogło być wydarzenie sezonu a tak to kicha
|
|
|
|
hahah no mogłoby być ciekawie
|
|
|
|
CYTAT hahah no mogłoby być ciekawie dobra dobra widowiska nie wskazane |
|
|
|
|
CYTAT Kurczę ,szkoda bo fajnie się zapowiadało.Mogło być wydarzenie sezonu a tak to kicha no i znowu zawiodłam, o to cała ja, tylko zawodzić potrafię |
|
|
|
|
Jakby tak zebrał kase za wejsciówki na pojedynek.. czuje w tym biznes ;]
|
|
|
|
Ech Wy to potraficie sprowadzić człowieka brutalnie na ziemię
|
|
|
|
Kisiel zacznijcie już robić ;p
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
CYTAT Ech Wy to potraficie sprowadzić człowieka brutalnie na ziemię ja wiem chłopcy że mielibyście radochę, ale nie na te kobiety (czy tam baby jak kto woli) trafiliście |
|
|
|
|
CYTAT Ech Wy to potraficie sprowadzić człowieka brutalnie na ziemię troche cietego jezyka i juz weszycie biznes nieładnie Obiecuje bede grzeczna |
|
|
|
|
Ale specjalnie dla nas mogłybyście zrobić wyjątek
|
|
|
|
jak już mowa o widowiskach to przypominaja mi bójki dziewczyn na dyskotekach, to były dopiero widowiska, był ubaw, nie wiem jak teraz jest
|
|
|
|
|
CYTAT jak już mowa o widowiskach to przypominaja mi bójki dziewczyn na dyskotekach, to były dopiero widowiska, był ubaw, nie wiem jak teraz jest Hmm kiedys były slynne walki w kislu, ale ja akurat pasuje |
|
|
|
|
Jak się obie pojawicie w jednym miejscu to może się tego dowiemy
|
|
|
|
A mógłby ktoś napisać tak szybko i bez krępacji ... ile ludzi przy tupało ... ile zgonów ... do której się bawiliście ... no i gdzie ... bez intymnych szczegółów
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT jak już mowa o widowiskach to przypominaja mi bójki dziewczyn na dyskotekach, to były dopiero widowiska, był ubaw, nie wiem jak teraz jest Hmm kiedys były slynne walki w kislu, ale ja akurat pasuje mi chodziło raczej o takie co biły się o jakiegoś chłopaka, albo o to że źle sie jakaś popatrzyła, zaraz skakały do siebie i włosy z głowy darły |
|
|
|
|
CYTAT Jak się obie pojawicie w jednym miejscu to może się tego dowiemy haha yogi drogi ale raczej nie doczekasz sie pokazówKto sie lubi ten sie czubi |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT jak już mowa o widowiskach to przypominaja mi bójki dziewczyn na dyskotekach, to były dopiero widowiska, był ubaw, nie wiem jak teraz jest Hmm kiedys były slynne walki w kislu, ale ja akurat pasuje mi chodziło raczej o takie co biły się o jakiegoś chłopaka, albo o to że źle sie jakaś popatrzyła, zaraz skakały do siebie i włosy z głowy darły Mmala e no co ty raczej do nas to mi to nie pasuje |
|