|
|
|
kurcze, a myslalem ze to akwizytor
non serviam |
|
|
|
|
non serviam |
|
|
|
|
CYTAT Fajnie było Was poznać Gratuluje odwagi tym, którzy stchórzyli ;) Bardzo miło z Twojej strony że wyciagasz zbyt pochopne wnioski i z góry osądzasz innych. Gratulacje. |
|
|
|
|
Mmala ale ja personalnie do nikogo nie pisze. Wiem jak było z niektórymi i nic do nich nie mam.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Madzik, jeśli masz tu na myśli np mnie to spokojnie.. przyjdzie taki czas że się pojawię i poznasz mnie osobiście ;]
I tu nie chodzi o tchórzostwo ;] :) |
|
|
|
|
No Stefek drugi raz mnie zawiodłeś i jestem załamana :(
|
|
|
|
Przyjdzie czas że nadrobię.
:) |
|
|
|
|
CYTAT Fajnie było Was poznać Gratuluje odwagi tym, którzy stchórzyli ;) CYTAT Bardzo miło z Twojej strony że wyciagasz zbyt pochopne wnioski i z góry osądzasz innych. Gratulacje. Dokładnie! Choroba to nie tchórzostwo! Tym bardziej, że nie mogłem ryzykować i zarażać innych, bo przecież z malarią nie ma żartów! A to, że malarią zaraziłem się dlatego, że pogryzło mnie stado radioaktywnych komarów - mutantów, gdy jechałem z pomocą humanitarną do ogarniętych wojną krajów w Afryce to nic? Bo jak dla mnie to jednak jest jakieś usprawiedliwienie! A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
Kilroy kiepskie usprawiedliwienie, naprawde kiepskie. Juz Cie nie lubie i masz minusa.
|
|
|
|
CYTAT Dokładnie! Choroba to nie tchórzostwo! Tym bardziej, że nie mogłem ryzykować i zarażać innych, bo przecież z malarią nie ma żartów! A to, że malarią zaraziłem się dlatego, że pogryzło mnie stado radioaktywnych komarów - mutantów, gdy jechałem z pomocą humanitarną do ogarniętych wojną krajów w Afryce to nic? Bo jak dla mnie to jednak jest jakieś usprawiedliwienie! A jesteś pewien że to nie kanarki podziobały? ;-) Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
No to masz lipe u Madzik chłopie.. wiej lepiej do tej afryki spowrotem
|
|
|
|
CYTAT Dokładnie! Choroba to nie tchórzostwo! Tym bardziej, że nie mogłem ryzykować i zarażać innych, bo przecież z malarią nie ma żartów! A to, że malarią zaraziłem się dlatego, że pogryzło mnie stado radioaktywnych komarów - mutantów, gdy jechałem z pomocą humanitarną do ogarniętych wojną krajów w Afryce to nic? Bo jak dla mnie to jednak jest jakieś usprawiedliwienie! Ale kitujesz stary.Nie wiem co piłeś ale to nadal działa:-) Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
Ja bym proponował zmienić dilera, ewentualnie brać po połowie
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Fajnie było Was poznać Gratuluje odwagi tym, którzy stchórzyli ;) Bardzo miło z Twojej strony że wyciagasz zbyt pochopne wnioski i z góry osądzasz innych. Gratulacje. mmala jakos zaczynam wątpic w ciebie ,bo intensywnie wchodzisz w polemike na innym temacie (i to ze stefkiem ktory tez skladal deklaracje) ,i zastanawiam sie dlaczego czyzbys nalezala do tych tchórzliwych kobiet ?? niema to jak anonimowsc ech zalosne |
|
|
|
|
przejrzeliście nas, jesteśmy ze Stefkiem w zmowie
|
|
|
|
|
nikt nikogo nie przejrzal,kazdy sobie rzepke skropie
tylko nastepnym razem zanim padna deklaracje przemyslcie sobie dobrze wszystko |
|
|
|
|
Ta napisz to samo x100 najlepiej
Ja nikomu sie tlumaczyc nie musze z tego co robie z resztą Madzik wie co i jak i dlaczego ;] :) |
|
|
|
|
po tych wypominkach to chyba cieszę że nie przyszłam, owszem zadeklarowałam raz i drugi ale sa dla mnie rzeczy trochę ważniejsze których raczej przewidzieć nie mogę, więc nie oceniaj książki po okładce, takie wypominanie jest trochę dziecinne
|
|
|
|
|
i widzę że z pewnymi osobami nie można dyskutować na forum bo zaraz jakieś wnioski się nasuwają
|
|
|
|
|
No i po co to tak roztrząsać, kto miał być to był i basta! Jeśli są chętni na następny zlot, niech się deklarują i coś działają w tym kierunku.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
mmala, raz sie muszę z tobą zgodzić ;]
|
|
|
|
Groszku popieram, masz u mnie piwo
|
|
|
|
ja odbieram to tak ,deklaruje sie ide ,jak nie moge daje znac .Jak sie cos organizuje to wiadomo ze o i ilosc miejsc chodzi tak ciezko to pojąc ?
|
|
|
|
|
bo czasami Stefan tak jest że nawet najwięksi wrogowie zawiązują sojusz w obliczu innego wroga
|
|
|
|
|
wiecie co, facet to by machnął ręką, ale baba jak to baba będzie wypominać
|
|
|
|
|
CYTAT wiecie co, facet to by machnął ręką, ale baba jak to baba będzie wypominać Myslalam ze jestes kobietą ale skoro sie uwazasz za babe twoja sprawa |
|