|
|
|
Witam jest moze w stalowej jakis treser psów bo moj ostatnio tak rozrabia ze szkoda gadac.. 10 miesieczny owczarek niemiecki. Nieznam sie zabardzo na tresurze pryzdal by sie ktos z fachowym podejscie zeby go ustawic do pionu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest koleś w jamnicy, namiary na niego widziałem chyba w lecznicy KAMA (obok drukarni Petrus). Ja osobiście polecam szkolenia PT organizowane przez PZK w Rzeszowie. Szkolenie odbywa się przez okres około 3 miesięcy, spotkania 2 razy w tygodniu, ale naprawdę warto. Swoją drogą 10 miesięczny piesek to jeszcze szczeniak. Więc będzie psocił. Powodzenia.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
CYTAT Witam jest moze w stalowej jakis treser psów bo moj ostatnio tak rozrabia ze szkoda gadac.. 10 miesieczny owczarek niemiecki. Nieznam sie zabardzo na tresurze pryzdal by sie ktos z fachowym podejscie zeby go ustawic do pionu. Możesz napisać dokładniej jaki jest problem. Owczarki z natury są mądre, być moze Twoja postawa jest nieodpowiednia i pies nie reaguje prawidłowo. http://szkol(...)dex.html |
|
|
|
|
Napisałęm owczarek ale tj psiak bez rodowodu ale po wystawach z nim jezdzil nie bede wiec odrazu zalozylem ze rodowod mi nei potrzebny. Jest juz duzy ale nie dorosly Wiem ze to jeszcze szczeniak i do tej pory tolerowalismy jego wybryki ale ostatnio troszke przesadza i pomyslalem ze przydala by sie pomoc. Pies dorasta i pewnie chce ustalic hierarchie w "stadzie" i własnei teraz nie mozna pozwolic sobie wejsc na glowe.
Do rzeszowa mialbym problem jezdzic pracuje i zadko mam tyle czasu zeby pojechac i wgl a i psiak ma chyba chorobe lokomocyjna bo wymiotuje podczas jazdy. |
|
|
|
|
Nie ma lepszej osoby w szerokim promieniu od Stalowej niż "facet z Jamnicy", czyli Pan Ende. Zajmie się nie tylko psem, ale przede wszystkim Tobą, tym, jakie dajesz psy sygnały i jak należy tworzyć więź z psem, by był posłuszny. Niestety numeru telefonu nie mogę tak podać, ale mogę z czystym sumieniem polecić.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ma lepszej osoby w szerokim promieniu od Stalowej niż \"facet z Jamnicy\", czyli Pan Ende. Zajmie się nie tylko psem, ale przede wszystkim Tobą, tym, jakie dajesz psy sygnały i jak należy tworzyć więź z psem, by był posłuszny. Niestety numeru telefonu nie mogę tak podać, ale mogę z czystym sumieniem polecić. Dzieki za pomoc to podjade do KAMY i skoluje namiary A jakie sa koszty jego uslug +/- bo nie wiem czy mnie stac na takie wygody |
|
|
|
|
Musisz się liczyć z wydatkiem kilku setek. Poza tym tak jak poprzednik pisał, szkolenie tyczy się bardziej Twojej osoby i Twojego postępowania z psiakiem niż samego psa.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Alone wysłałam Ci wiadomość na pw
|
|
|
|
|
CYTAT Alone wysłałam Ci wiadomość na pw Odpisałem;) |
|