|
|
|
zakładam nowy temat w dziale szukam.... gdyż zaniepokojona jestem zniknięciem Jerseya....czy wie ktoś może co się stało? dlaczego nie pisze, jak możnaby Go odnaleźć.....mam nadzieję, że ma się dobrze i wróci z naładowanymi akumulatorami, pełen sił i energii....naprawdę nikogo nie rusza jego los????
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tez mi go trochę brakuje ale wydaje mi się, że po wygraniu ostatniego konkursu albo ma kontuzjowane palce albo zarżnął klawiaturę
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
jezeli brakuje wam dzerziego glosujcie http://stalo(...)d=672334 ;]
moze jak wygra to wroci do swoich fanow :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Zaprawdę powiadam Wam,że facet się pojawi szybciej niż zniknął, tyle,że pod inną postacią...
Nieoczekiwanie, wtedy,gdy najmniej będziecie się tego spodziewać, ale za to z podwójną siłą,więc drżyjcie forumowicze i nawracajcie się, gdyż nie znacie dnia ani godziny |
|
|
|
|
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
New Jersey- dobre!
|
|
|
|
Na pewno jak zobaczy, że tyle osób za nim tęskni to wróci
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |