|
|
|
Wtiam
Czy może ktoś z was ma do odsprzedania niedrogi rowerek treningowy w dobrym stanie Nie musi być idealny wizualnie oby tylko był sprawny technicznie Jeżeli komuś zalega taki sprzęt proszę o kontakt na priw Moderowano przez: magpie Zapraszam do działu ogłoszeń. Forum służy do dyskusji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przejdź się po Stalowej Woli - popatrz na balkony. Bardzo szybko zauważysz takie rowerki tu i uwdzie, wystawione, bo nikt ich nie używa i zajmują miejsce. Wejdź, zapukaj, zapytaj.
A najlepiej, poćwicz najpierw trochę np w Top Gym, oceń czy ma to sens, a potem kombinuj z kupnem. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
To nie dla mnie znajomy jest po prostu chory i potrzeba mu takiego rowerka do rehabilitacji
|
|
|
|
|
W takim raziwe zrób tak:
- przeglądnij tu i na innych, stalowowolskich portalach ogłoszenia - sam daj ogłoszenie na taych portalach - sprawdź sobier ceny w tesco, maratonie i rojaxie - porównaj również gwarancję - na pewno w ten sposób uda ci się coś tanio kupić. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
czasem nie kupuj tego badziewia taniego na allegro. Z wysyłką jest tam chyba ok 140 zł ale totalny szmelc, znajomy kupił i pojeździł 3 dni i po rowerku a odsyłać pod gwarancję się nie opłaca gdyż na pocztę wyda się więcej niż na rowerek....
|
|
|
|
|
CYTAT Przejdź się po Stalowej Woli - popatrz na balkony. Bardzo szybko zauważysz takie rowerki tu i uwdzie, wystawione, bo nikt ich nie używa i zajmują miejsce. Wejdź, zapukaj, zapytaj. Mirku, Twoja zaradność jest powalająca. Mam zamiar kupić samochód, używany, nie drogi. Myślisz, że powinienem się przejść po parkingach a następnie pukać po domach? |
|
|
|
|
603 300 185 mam taki rowerk w piwnicy w dobrym stanie stacjonarny
Mariusz |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT 603 300 185 mam taki rowerk w piwnicy w dobrym stanie stacjonarny Mariusz Wiem, że kupa czasu mineła ale może masz jeszcze ten rowerek ?? Jeżeli nie Ty, może ktoś ma i niedrogo chce odsprzedać rower treningowy ? Oczywiście sprawny. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Oo ja tez szukam takiego rowerka
Orbitrekiem też nie pogardzę,byle małym gabarytowo bo mam mało miejsca w domu. |
|
|
|
|
Najlepiej szukać takich rowerków w sklepach producenta, wtedy jest najtaniej. Ja tak znalazłam swój w hop-sport.pl Co prawda wzięłam podstawowy model, ale spełnia swoją funkcję w 100%
|
|