|
|
|
Gdzie w Stalowej Woli można sprzedać stare tonery do drukarki, proszę o nazwy firm, nr tel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Być może firma "Printzone" (napełnianie tonerów, sprzedaż tuszy)jeszcze się zajmuje skupem tonerów. Dokładnie nie wiem ale podaję Ci adres i numer telefonu to się wypytasz.
tel: 15 642 64 22 adres: ul.Okulickiego 114 (zaraz obok pizzeri Rustica na Hali targowej) >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Dzięki za informacje, niestety musze dalej szukać ponieważ mi chodzi o toner panasonic a tutaj takich nie przyjmują
|
|
|
|
|
aana - no to już nic innego nie przychodzi mi do głowy. Wpisz w google hasło skup tonerów st. wola to może coś wyskoczy. Powodzenia
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
rupieciarnia - biorą wszystko
|
|
|
|
|
w rupieciarni biora wszystko ale za free spytaj moze nad glowackim na ul. hutniczej tam gdzie naprawiaja maszyny do szycia i drukarki.
|
|
|
|
|
CYTAT aana - no to już nic innego nie przychodzi mi do głowy. Wpisz w google hasło skup tonerów st. wola to może coś wyskoczy. Powodzenia Ciekawe, co się zmieniło? Czy są nowe skupy pustych tonerów? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT aana - no to już nic innego nie przychodzi mi do głowy. Wpisz w google hasło skup tonerów st. wola to może coś wyskoczy. Powodzenia Ciekawe, co się zmieniło? Czy są nowe skupy pustych tonerów? Pro mark jest i WTÓRSTAL. |
|