|
|
|
Coś mi się nie wydaje, żeby było ich az tylu, ja potrafie wymienić może ze trzech milionerów ze stalowej woli. Ale jeżeli to prawda, to szkoda, że marnują swoje możliwości. Jestem strasznie ciekawy kto to może być. A wy jak myślicie? kto jest w tych 24 milionerów ze Stalowej Woli?
apropo artykułu na stalowymmiescie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znam conajmniej 10 a 5 nie jestem pewien. Ciekaw jestem czy chodzi o wykazanie obrotu firmy z udziałem calkowitym czy wykazany dochód
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
to napisz przynajmniej nazwy firm, bo ja znam moze 3
|
|
|
|
|
janek23 a co cie tak interesują nazwiska tych milionerów? Dobrze pod artykułem zapytał RST. Chcesz ich okraść czy znienawidzić?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Nie, chcę się dowiedzieć na czym można zarobić takie pieniądze w naszym mieście
|
|
|
|
|
Mnie również ciekawi co to za firmy .
Na pewno Koczwara |
|
|
|
|
CYTAT Nie, chcę się dowiedzieć na czym można zarobić takie pieniądze w naszym mieście To, że jest się milionerem mieszkającym np. w STW nie oznacza automatycznie, że się zarabia na/w tym mieście. Przecież można mieć zakład na drugim końcu Polski i wszystko eksportować lub być udziałowcem w różnych spółkach. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|