|
|
|
Jak co roku kiedy dzieci i mlodziez ma wolne, MOSIR, utrzymywany za nasze pieniadze, zamyka swoje podwoje. Basen nieczynny!!!!! Bo po co? Skoro i tak maja placone!! Jak za komuny ,czy sie stoi czy sie lezy......Moze wreszczcie ktos puknie sie w glowe i pogoni kolesi z tego przybytku.Instytucja troche kosztuje, a tu nikt nie chce zarabiac . Ciekawe gdyby basen byl prezesa to czy tez by go zamknal w trakcie wolnych dni.Snigu nie ma, a gowniarze zamiast sikac do wody na mosirze za 12 zl, lub psuc powietrze w saunie za 36 zl za godzine niecz siedza za darmo w TESCO. Zazdroszcze pracownikom mosiru tego dobrobytu, i zycze: Tak trzymajcie w Nowym Roku !!!! mieszkaniec stalowki
//nie pisz tematu z caps lockiem - anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wszedzie otwarte a u nas paranoja..
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Macie racje ze to jest czysta kpina. Ale patrzac od strony ludzi pracujacych tam a szczegolnie ratwnikow to moze to wygladac inaczej. Ratownik w trakcie roku szkolengo nie wezmie urlopu bo dzieci ze szkol maja zajecia na basenie wiec maja dyzury. W lato nie wezma bo to jest okres wakacyjny wiec najwiekszy ruch. A im tez przyslyguje prawo do urlopu. Chociaz tez wydaje mi sie dziwne to ze bedzie pozamykane. |
|
|
|
|
Mosir zamknięty wtedy kiedy można zarobić największe pieniądze. Po prostu to mogło się zdążyć tylko w Stalowej.
|
|
|
|
|
przepraszam a kiedy miał być zamknięty ?
w normalne dni od rana do nocy jest cały zajęty a remonty kiedyś trzeba robić |
|
|
|
|
siwygrzesiek remont krytego basenu to chyba w lecie jak basen odkryty działa no ale jakiś mondryjał z kąd miał wiedzieć na studiach tego nie uczyli
|
|
|
|
|
Mosir jest teraz zamkniety poniewaz wymieniaja oswietlenie czy cos takiego.Mniej spinki wiecej zrozumienia.
|
|
|
|
|
no tak "wymiana oświetlenia" roboty na całe ferie
wynająć prywatnej firmie to "bagno" bedzie miało miasto więcej zysków, bo "mosirse możesz popływać jak se będe mosir chciał" |
|
|
|
|
w dupie mam ich zrozumienie ! oni niech też zrozumieją nas !
|
|
|
|
|
CYTAT Macie racje ze to jest czysta kpina. Ale patrzac od strony ludzi pracujacych tam a szczegolnie ratwnikow to moze to wygladac inaczej. Ratownik w trakcie roku szkolengo nie wezmie urlopu bo dzieci ze szkol maja zajecia na basenie wiec maja dyzury. W lato nie wezma bo to jest okres wakacyjny wiec najwiekszy ruch. A im tez przyslyguje prawo do urlopu. Chociaz tez wydaje mi sie dziwne to ze bedzie pozamykane. Ratownik nie jest jeden. W czasie gdy jeden odpoczywa inny za niego moze wziasc kilka godzin......a Pan Preses mu za to zaplacic!. W wielu innych firmach mozna jakos wygospodarowac urlopy, przerwy techniczne. Zycze Panu zarzadzajacemu ta instytucja aby tak dzialal w swojej firmie. Ciekawe jad dlugo pociagnie. Remonty.....wymiany.....nie ma na to czasu w innych dniach i godzinach???? Nie wierze. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja tam nie będę korzystać z usług naszego krytego basenu:
jest drogo, ciasno i beznadziejnie A inteligencja zarządzających powala . Kiedy dziecka mają wolne i mogłyby skorzystać( = zarobek 2x większy niż normalnie) jest przerwa techniczna. Za takie myślenie prezesa powinno się ukarać. W każdej pracy interes ma się kręcić i zarabiać na siebie. Wychodzi na to, że tylko nie u nas na MOSIR-ze Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|