|
|
|
Witam. Czy ktoś posiada neostrade ewentualnie FunPacka z TP. Jaka jest szybkość transferu, czy faktycznie tak jak reklamują czy wolniej. Jaki preferujecie przyłacze do neta w Stalówce, Diana, Stella, Mtm inne,jakie? A co z TV HD z FunPacka czy w Stalowej jest możliwośc przyłacza i jaki jest odbiór sygnału
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Żadne stelle, diani i inne lokalne wynalazki. TPSA, NETIA, tylko firmy globalne.
|
|
|
|
|
Właśnie zamówiłem przed świętami z opcją internetu na 6 giga.
Chwilowo(mam nadzieję!!!)są problemy ,ale do końca tygodnia podobno ma być OK. Zobaczymy za kilka dni. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
W Dianie najtańsza oferta to teraz mają w promocji pobieranie -4Mb/s a wysyłka 5Mb/s za jedynie 39.99 co w najbliższym czasie po 'świątecznej promocji' jaką nam dali tj. odcięcie wszystkiego w bożsenarodzenie/szczepana do popołudnia zapewne w uj klientów - ja chyba również im za to podziękuje równie miło - wezme neta gdzie indziej
Nie wspomnę,że sprawdzajac neta na stronkach nie daje tego co powinno być w zakupionej ofercie (na kilka razy tylko 1 się zgadzał) " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Ja tam mam blueconnect z limitem 7GB i w nocy bez limitu i polece każdemu na terenie STW wszędzie mam umts i działa zacnie
|
|
|
|
|
CYTAT A co z TV HD z FunPacka czy w Stalowej jest możliwość przyłącza i jaki jest odbiór sygnału "Tepsa" ma 2 możliwości podłączenia telewizji. Po "kablu" lub z anteny satelitarnej. Co do tej drugiej metody to standardowo, walisz antenkę sat na Hotbirda, tunerek sat i jazda. Niestety pakiety są wg. mnie bardzo ubogie porównując z konkurencją (N, Cyfra) no i występują czasem problemy techniczne. Sam byłem świadkiem u znajomej jak 2 dni po aktywacji z dnia na dzień zniknęły uprawnienia na kanały (zostały tylko kanały niekodowane). Także jak ktoś lubi długie rozmowy z infolinią to polecam |
|
|
|
|
CYTAT Żadne stelle, diani i inne lokalne wynalazki. TPSA, NETIA, tylko firmy globalne. Sam jestem klientem Stelli i uważam że ich oferta jest dobra i tania. Jakość obrazu w TV HD w Steli jest zadowalający tak samo jak szybkość internetu.
|
|
|
|
|
W Stelli w czasie świąt Internet działał bez usterek. Jakość usług bardzo dobra. Awarie są wyjątkowo rzadko. Lepiej korzystać z lokalnych dostawców niż globalnych. Globalni kuszą ofertami, ale w nich zawsze znajdzie się hak.
|
|