|
|
|
co sadzicie o rocznym podsumowaniu forum stalowego miasta? na wielu forach robia cos takiego :] moznaby wpisac swoje propozycje na co glosowac :] mamy kilka fajnych watkow, szeroki przekroj uzytkownikow :] zainspirowal mnie do tego przewijajacy sie od 3 lat nudny jak flaki z olejem watek klucza dynamometrycznego, moje propozycje:
update kategorii - zmiany beda nanoszone wraz z choc troche sensownymi - nie prowadzacymi do gwaltow i rozbojow - propozycjami, wszystko bedzie nanoszone wlasnie tu ;p dodawajcie swoje i do czegos dojdziemy :-) postarajmy sie jak najszybciej, co dodac, co wywalic ? 1) Najlepszy temat 2) Najnudniejszy temat 3) Najciekawsze zdjęcie 4) Cytat roku/post roku 5) Osobowość roku 6) Najprzydatniejszy forumowicz/ka 7) Najsympatyczniejszy forumowicz/ka 8) Forumowy mądrala 9) Pogromca głupoty 10) Użytkownik którego wam brakuje 11) Najlepszy avatar 12) Najlepszy podpis 13) Artykuł sm który utkwił Ci w pamięci jakies inne pomysly ? ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Pomysł dobry.
Do tego powinno być krótkie uzasadnienie. Jeśli jest"kobietka roku"to też i "mężczyzna".Równouprawnienie! Dorzuciłbym jeszcze jedną nagrodę i zaszczytny tytuł w kategorii"Zjeb roku". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jak najbardziej popieram, jednak chyba to nierealne z racji wszechobecnej tutaj cenzury i niektórzy "wysoko" postawieni mieli by zapewne sprzeciw heh ....
|
|
|
|
|
jestem za
Moja propozycja: uzytkownicy bez ktorych forum nie jest takie samo: ifel |
|
|
|
|
No to opracujcie ostateczną listę kryteriów i ruszamy.....
|
|
|
|
|
CYTAT jestem za Moja propozycja: uzytkownicy bez ktorych forum nie jest takie samo: ifel tzn ze bana mi szykujesz ^^? znowu? - myslalem ze mamy to juz za soba ;-), mialem na mysli tych ktorzy juz sie nie wypowiadaja :p invx to jak wam pasuje strzel jakis szkielet, pokaz - moze cos sie zrodzi i zakladajcie nowy temat :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
proponuje dorzucić jeszcze coś w stylu: "najgłupszy temat + jego autor", "temat najbardziej przydatny + autor", "prowokator" i "dwulicowiec" , skoro "najlepsza kobieta" to i "najlepszy mężczyzna" ....no i jeszcze coś w stylu "najwięcej wypowiedzi nie na temat"
|
|
|
|
|
Ja dodam jedną kategorię ... cytat roku (forumowicza) mam już nawet jedną kandydaturę
CYTAT (Miro 3 kosy) Czy ktos jeszcze pamięta, jka bul bał się "aneksu do raportu WSI" albo ilu ludzi "na świeczniku" znajduje się na niekwestionowanej "Liście Macierewicza" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Fajny pomysł tylko przydałby się jakiś system forumowych ankiet bo ciężko będzie liczyć głosy a wielu nie ma "fejsbuka"
najnudniejszy watek - klucz dynamometryczny albo dysputa 'łoptymalnych' dietetyków najciekawszy wątek - ten o fotografii+uśmiechnij się najciekawsze zdjęcie - ciężko będzie wybrać jedno najnudniejszy user - Wiktor wklejkowiec Można by dodać najgłupszy artykuł ale obawiam się że krytyka raczej nie przejdzie ;D *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
ee tam :] fractal niech sie wymysli kilkanascie kategorii i niech sie wypowie nawet 30+ osob to nie bedzie tragedii
invx jest rudy nikt go na sylwka nie zaprosi niech liczy ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
No ifelku dobry pomysł jestem za tylko - sugestia moja - bez obrażania innych,chamstwa i kłamstwa plis bo jeśli reszta weźnie przykład z Twoich wypowiedzi tutaj teraz to nie będzie halo - sam wiesz,że nie jest rudy a reszta zbyteczna pisana w tym stylu ...no ale jak dla mnie a wypoiadać uzasadniać a nie za wszelką cene uczepić się i dogryzać aż tak troszkę tu się tego po tobie nie spodziewałam..... ale do dziś pamietają i to od kilku lat jak to ci zabrano htmla Pozdrawiam cieplutko
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Chyba juz bez glosowania wiadomo, kto wygra w niektorych kategoriach, typu "najwiekszy nabijasz"
Jak cos to zglaszam swoja kandydature do "kobietki roku" Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Naprawdę fajny pomysłMoje typy , które od razu nasuwają mi się na myśl:
forumowy mądrala - Andrzejek najzabawniejszy forumowicz - Pituch Wchodząc do tej Europy musimy pamiętać, ze tam są plusy dodatnie i ujemne. /Lech Wałęsa/ |
|
|
|
|
anulka przecie invx sie nie obrazi my z jednej butelki mleko razem pili ;]
w maire porzadek, co dodac, rozbic, wywalic ? za duzo/za malo - by chcialo sie ludziom wypelniac :-) i by bez ...ujow by sie obylo 1. Najbardziej interesujący temat 2. Najnudniejszy temat 3. Post który zostanie zapamiętany 4. Najciekawsze zdjęcie 5. Cytat roku 6. Użytkownik roku 7. Kobieta roku 8. Facet roku 9. Najzabawniejszy forumowicz 10. Forumowy troll 11. Forumowy napinacz 12. Forumowy prowokator 13. Forumowy mądrala 14. Paladyn głupoty 15. Użytkownik którego wam brakuje 16. Najlepszy avatar 17. Najlepszy podpis 18. Najlepsza inicjatywa podjęta przez sm 19. Najlepszy artykuł sm 20. Najsmutniejszy artykuł sm 21. Najzabawniejszy arykuł sm hmm, uzytkownikow dalem nizej zeby forum bylo pierwsze, arty zgodzi sie sm ?;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Wyczyściłem off-topic.
|
|
|
|
|
Do zarzadu SM:
Brawo bardzo szybko pozbyliscie sie mojego wpisu i Rista. Nie wiem dlaczego tak lubicie usuwac wpisy czyjes ktore nie sa na temat a gdy sami piszecie nie na temat wszystko jest ok. |
|
|
|
|
nie gdybajmy tylko stworzymy te kategorie, im szybciej stworzymy tym szybciej bedzie mozna glosowac i sie przekonamy jak wyjdzie :]
tommi jakie twoje propozycje do tematu ? invx co wy proponujecie, jakie kategorie, co z artami zostana czy wywalone ? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Przydałaby się jeszcze jedna pozycja... "ciche usuwanie postów" PS. to jak najbardziej na temat
|
|
|
|
|
risto post anulki tez zostal wywalony moj rowniez ale jak nie bedzie czyszczone to nic sie nie ustali
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jakie pomysly, nie tworzyc nastu kategorii a kilka ktore maja sens. Np najbardziej pomocna osoba na forum. Takie kategorie ktore nie beda nikogo obrazac bo niestety to i bez tego podsumowania jest nagminne na tym forum. |
|
|
|
|
no ja tez za tym jestem, to dawaj co zostawic, co wywalac, tamto to luzne pomysly zeby bylo z czego ewentualnie wybrac
|
|
|
|
Ciekawy temat, osobowosc roku (czyli ktos kto wlasnie pomaga i ciekawei odpowiada na zadane pytania) mozna to podzielic na kategorie K i M, moze najzabawniejsza osoba na forum moze sympatyczna osoba na forum i takze K i M. Na chwile obecna tyle mam pomyslow |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Protestuję
awatar nie dla każdego jest dostępny Wiele osób w żaden sposób nie może go dodać życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Ha ha ha ludek dlatego w moich propozycjach nie ma takiej kategorii.
|
|
|
|
|
tommi ja mimo wszystko zostawilbym takie kategorie, to szansa dla kogos kto mniej pisze, ktos sobie moze teraz cos powstawiac i wygrac, uzupelnione profile + moze jakas wieksza aktywnosc w przyszlosci
ludek pisz do rudego invxa niechaj ci wstawi ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|