|
|
|
Moze i masz racje. Ale napewno nie powinno byc kategorii typu najwiekszy gbur na SM bo pierwsze miejsce ex aequo zajelo by kilka osob a tak serio tak jak napisalem tutaj i tak wiele osob obraza pozostala czesc uzytkownikow a zarzad nic z tego nie robi chociaz ze obrazanie innych jest zabronione regulaminem, ktory zreszta nawet sam zarzad nie pzrestrzega. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja powiem tak, nie rozpatrywalbym tego w kategoriach gbura, chama, idioty itd, po prostu troll/attention whore - bez mieszania pojec, kazde forum ma takiego, to nieodlaczna czesc internetu i szkoda by bylo wg mnie takiej kategorii nie dawac :] traktowac bez zbednych spinek, zeby sie tylko dobrze bawic :]
odnosnie obrazania to poskladalo sie tak ze obrazaja sie w 99% te same osoby, one/ja tego do serca sobie nie biora:] na kogos nowego nikt nie wjezdza, to jest wg mnie na forum do zaakceptowania, tym bardziej ze nie leca ostre teksty tylko bez honoru, lemingu ewentualnie klamco iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT ja powiem tak, nie rozpatrywalbym tego w kategoriach gbura, chama, idioty itd, po prostu troll/attention whore - bez mieszania pojec, kazde forum ma takiego, to nieodlaczna czesc internetu i szkoda by bylo wg mnie takiej kategorii nie dawac :] traktowac bez zbednych spinek, zeby sie tylko dobrze bawic :] odnosnie obrazania to poskladalo sie tak ze obrazaja sie w 99% te same osoby, one/ja tego do serca sobie nie biora:] na kogos nowego nikt nie wjezdza, to jest wg mnie na forum do zaakceptowania, tym bardziej ze nie leca ostre teksty tylko bez honoru, lemingu ewentualnie klamco Tak sie dzieje na cywilizowanych forach(a na paru jestem zalogowany), tutaj niestety jest zupelnie inaczej. |
|
|
|
|
Wracając do tematu to
Najgłupszy konkurs - ten na ilość napisanych postów Dżersi i Mirek do dziś leczą nadszarpnięte od pisania postów palce Awatary - najfajniejszy imho ostatnio pomysł to Lucky_Luk. i jego "Jesus facepalm" z podróbką napisu "zarząd" *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
heh ludzie bo ja robie co uważam. Jak sm przegnie to go moderuje, anulka chyba do dziś ma mi za złe że jej wyciałem parę tematów. Sam święty nie jestem ale staram się pilnować wszystkich.
A pomysł dobry z konkursem "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT anulka chyba do dziś ma mi za złe że jej wyciałem parę tematów. Sam święty nie jestem ale staram się pilnować wszystkich. myślisz ,że ja pamietam jakie mi wyciąłeś żebym miała się wkurzać ? Kurde jestem pamiętliwa i to bardzo ale jeśli jadę po Tobie za usunięcie czegoś i to z reguły nie mój temat czy post - nie przejmuj się - ja po prostu szybko reaguję a mówię co mam na myśli w danym momencie ....inna nie będę powurzam się chwilę a potem spokój... CYTAT A pomysł dobry z konkursem Dopiero pisałam żeby może skręcić drobne upominki dla zwyciężców no ale ba - usunołeś mój post " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
temat został wyczyszczony nie odbiegajmy od tematu, jeżeli będziecie chcieli wrócić do wątku o kasowaniu, to mam skopiowane usunięte posty, ale najpierw coś ustalmy
Najzabawniejszy i najsympatyczniejszy bym połączył |
|
|
|
|
Jestem za.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A ja proponuje dorzucić opcję "dziękuję za pomoc" tak jak to jest na dużej ilości forach. Dobra rzecz i wtedy wiadomo kto z sensem pomaga A wtedy konkursy robić na ilość podziękowań za pomoc innym forumowiczom
|
|
|
|
|
1) Najbardziej interesujący temat
2) Najnudniejszy temat 3) Najciekawsze zdjęcie 4) Cytat roku/post roku 5) Osobowość roku 6) Najprzydatniejszy forumowicz/czka 7) Najsympatyczniejszy forumowicz/czka 8) Forumowy mądrala 9) Pogromca głupoty 10) Użytkownik którego wam brakuje 11) Najlepszy avatar 12) Najlepszy podpis 13) Artykuł sm który utkwił Ci w pamięci co sadzicie o takich kategoriach? tak mniej troche, chyba nie bedzie trudno o kilka slow uzasadnienia? iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jestem za
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Gdybym mial konto na fb to bym kliknal Lubie to za te kategorie
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jak się góra wypowie czy wyda w końcu te kubki z magazynu to będzie git i wiadomo czy jest wogóle co na nagrodę jakąś liczyć
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
hmm jak sa jakies gadzety sm w piwnicy to nagroda by mogla byc, ale nie dla zwyciezcy w kategorii bo przecie samo to to nobilitacja^^ ale do rozlosowania sposrod tych co wezma udzial w glosowaniu ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
To kiedy?, co? i jak?
2 strony pisania i nic do przodu. Wiem tylko tyle, że jakiś konkurs... "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
jak do wieczora nie bedzie innych propozycji to stworze temat konkursowy ;] moze sie jeszcze komu cos urodzi ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|