|
|
|
Witam!
Dzisiaj zauważyłem flagę solidarności na gmaszysku Zusu. Czyżby jakiś strajk na koniec roku? Jeśli tak to ciekawe jakie postulaty mają, czy za niska premia czy 13tka. Widać że kryzys dopadł każdego :( Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Najbardziej skurwiała,niedołężna,złodziejska instytucja w tym kraju!!!!
Co to wogóle ma znaczyć jakaś 13 z moich podatków i comiesięcznej składki na ZUS ponad 900zł? Czy Ci ludzie czytaj ZUS, UM, Skarbówka, działają na lini produkcyjnej,pracują w szkodliwych warunkach?? wspierają gospodarkę?? za co się pytam ta 13stka?? |
|
|
|
|
Nie za co tylko na CO?? może nowe pecety bo stare przecież mają już pół roku, może jakaś wycieczka dla personelu, nowa furka dla prezesa?? na to idą nasz składki
|
|
|
|
|
Zus to największy bandyta w Polsce.
Nie złodziej tylko bandyta. Porównanie zusu do złodzieja ubliża temu drugiemu. Złodziej jak coś kradnie to po kryjomu tak żeby właściciel ego nie widział. Bandyta czyli zus kradnie pod przymusem, stosuje groźby i siłę. www.zlikwidujzus.com "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
proponuje bojkot wszystkich urzędników państwowych....ZUSU w szczególności...
niech czują się jak złodzieje.... bo nimi są w istocie... PLUĆ IM W TWARZ!!! DO PRACY NIECH SIĘ WEZMĄ!!! Statystyczny urzędnik państwowy idę o zakład, że nic nie potrafi i zginąłby z głodu gdyby nie rodzinka, która stanowisko załatwiła... I teraz doi biedne społeczeństwo |
|
|
|
|
http://www.solidarnosc.org.pl/ubezpieczenia/ poczytać a później psioczyć na wszystko
|
|
|
|
|
hahaha no to dałeś do pieca
a za ile przewalają papiery ci pracownicy? bo chyba nie za 1386 brutto. A ktoś dobrze napisał że jak takiego z roboty wypieprzą, to zdechnie z głodu bo co on potrafi? Do kopania dołów się nawet nie nadaje. Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
a ja mam "słitaśną" wiadomość dla wszystkich samozatrudnionych , za styczeń płacimy do ZUSiku składeczkę o conamniej 72,77zł więcej co miesiąc; cud miód i orzeszki , na starość to ja w luksusach będę opływał tak się o Nas troszczą pod przymusem
|
|
|
|
|
http://demotywatory.pl/18046/Owoc-zywota-Twojego
|
|