|
![]() |
|
Tak jak w temacie, chcialem sie dowiedziec gdzie moge w Stalowej kupic taki plaszcz jak np. na tej aukcji: http://alleg(...)ource=oo
albo jakis podobny, glownie chodzi mi o to zeby byl wlasnie taliwoany a nie taki szeroki, zwykly... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Za taka kase to chyba madeinszinla
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
nie mam ograniczonego budzetu, chodzi mi o taliowany plaszcz bo nie podobaja mi sie zwykle, staromodne, ze tak to ujmę.
|
|
|
![]() |
|
w pasażu przy tesco obok jubilera widziałem płaszcze taliowane. nie było ich za wiele, ale to STW, a nie Paryż ;-)
fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ale ja stary już jestem. Męski płaszcz taliowany? Taka jest teraz moda?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
same pedałki sie w taki ubierają
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Męski płaszcz taliowany? Taka jest teraz moda? zależy od wzrostu i figury. jeżeli bardziej pasuje Ci taliowana, to czemu miałbyś takiej nie kupić? fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
|
![]() |
|
Kupię sobie właśnie, jutro
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
To jest tzw. Japan style.
w cocomore w tesco lub centrum handlowym na niezłomnych były. ostatnio były promocje i dziewczyna puszczała po 160zł wiec może teraz bedzie taniej. ps. Przykro mi Panowie, ale taliowane są już od 2 sezonów w modzie- wiem że dla waszej pseudo-męskości to dramat, ale do 95% Panów ze stalowej ta moda dojdzie dopiero za 4-5 lat, ![]() Póki co jesteście jeszcze w epoce czarnych worów niczego nie przypominających. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Jak popatrzyłem na googlach z tym JAPAN stylem to nasuwa mi się jedno słowo: pedalstwo. Chłop to ma być chłop a nie jakieś pedziowate stroje....
|
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja właśnie w tamtym roku kupiłem w cocomore w tesco tam koło jubilera taki płaszcz. Wybuliłem 240 zł ale warto, bo super wygląda. Co do pedalskiego wyglądu się nie zgodzę, bo panienkom się podoba
![]() |
|
|
![]() |
|
Jak panienki dorosną (i będą już kobietami) to sobie uświadomią, że wolą mężczyzn a nie pedziów
![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jak panienki dorosną (i będą już kobietami) to sobie uświadomią, że wolą mężczyzn a nie pedziów ![]() ![]() ![]() No nic, ty masz swoje zdanie, ja swoje odnośnie ubioru, ale sugestii typu że zostanie mi kolega sobie nie życzę, bo to kwestia orientacji a nie ubioru. ![]() |
|
|
![]() |
|
stecyk, co oznacza dla ciebie meski strój? dresy + sandały ?
![]() powodzenia z ciemnogrodowym myśleniem. ![]() |
|
|
![]() |
|
powodzenia chłoptasiu
![]() ![]() mario717 kolego napisałem, że bez urazy ![]() ![]() |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT To jest tzw. Japan style. w cocomore w tesco lub centrum handlowym na niezłomnych były. ostatnio były promocje i dziewczyna puszczała po 160zł wiec może teraz bedzie taniej. ps. Przykro mi Panowie, ale taliowane są już od 2 sezonów w modzie- wiem że dla waszej pseudo-męskości to dramat, ale do 95% Panów ze stalowej ta moda dojdzie dopiero za 4-5 lat, ![]() Póki co jesteście jeszcze w epoce czarnych worów niczego nie przypominających. Pozdrawiam To ja się cieszę, że nie ma mody na makijaż męski. Dopiero bym wyszedł na wieśniaka ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Andrzejek, jednak coś takiego już istnieje tylko ciekawe czy to już jest moda
![]() |
|
|
![]() |
|
cos sie moda ostatnio na japan style zrobila ^^ ostatnio sweter, teraz plaszcz, kurduple nam rosna ;p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Niektórym facetom bardzo dobrze w taliowanych płaszczach, ale dużo zależy od budowy i reszty garderoby. Może mieć taki płaszcz i wyglądać męsko... lub pedalsko.
ifeelgood - a Tobie co przeszkadza w swetrach i płaszczach? Może niektórzy chcą wyglądać elegancko. Ty pewnie cały czas w dresach chodzisz... Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ifeelgood - a Tobie co przeszkadza w swetrach i płaszczach? Może niektórzy chcą wyglądać elegancko. Ty pewnie cały czas w dresach chodzisz... Madzik jakbys go miala to stanalby Ci na widok moich dresow, wiesz co sie liczy? szacunek ludzi ulicy, menszczyzna to ma byc menszczyzna :] poza tym skosnoocy nas w korei oszukali, nigdy im tego nie wybacze i nie moglbym tego nosic iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT Madzik jakbys go miala to stanalby Ci na widok moich dresow, wiesz co sie liczy? szacunek ludzi ulicy, menszczyzna to ma byc menszczyzna :] poza tym skosnoocy nas w korei oszukali, nigdy im tego nie wybacze i nie moglbym tego nosic Haha pomarzyć możesz ![]() Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Haha pomarzyć możesz ![]() masz racje, czasami wam kobietom bardzo zazdroszcze, wy musicie tylko dobrze wygladac, a jezeli nie wygladac to przynajmniej gary z zyciem szorowac :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
JA już teraz wszystko rozumiem, młodzież tak zaczyna sie ubierać bo przeca skośnookie fundneły sobie HSW i będzie ich miliony w stw i dlatego też dzieci stalowej będą musiały się wtopić w tłum
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT masz racje, czasami wam kobietom bardzo zazdroszcze, wy musicie tylko dobrze wygladac, a jezeli nie wygladac to przynajmniej gary z zyciem szorowac :] Tym postem tylko potwierdzasz, że Ty nic w tej głowie nie masz. Niezła świnia z Ciebie. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Haha pomarzyć możesz ![]() masz racje, czasami wam kobietom bardzo zazdroszcze, wy musicie tylko dobrze wygladac, a jezeli nie wygladac to przynajmniej gary z zyciem szorowac :] ![]() ![]() ![]() ![]() |
|