|
|
|
Witam
Szukam serwisu klimatyzacji samochodowej. Takiego powaznego, ktory posiada doswiadczenie, sprzet i wiedze w tej materii. Podkreslam nie szukam serwisu ktory ...napelnia klime i nastepne auto prosze... Z gory dziekuje za pomoc i konkretne namiary. Na fachowcow z ktorymi mieliscie juz do czynienia. Pozdrawiam Marpol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest koles na letowni.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ja klime w samochodzie serwisowalem w KrysVolcie na handlowej za stolarnia.
|
|
|
|
|
Zapewne Bosch service
|
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja polecam Pana Gryzło (polecili mi go w Boschu).
Zakład ma tak jak się wjeżdża do (chyba) Izometu, na końcu. To jest ta droga przy budowlance, przy torach, jechać prawie do końca. Miałem jakiś problem z łożyskiem klimatyzacji, robota zrobiona szybciutko i w rozsądnej cenie. Co prawda sam warsztat wizualnie nie powala, ale robi tylko klimy - stały u niego busy i jakiś autobus. Tel. 602 658 337, 15/6426237 Lub Widera (też polecany przez Bosch'owców) - też u Niego byłem - warsztat ładny (czysto, pokoik dla klienta, komputer itd.), ale robota wychodziła drożej o ponad 100 - dla tej roboty to było ponad 30 % różnicy. Warsztat ma przez siatkę z Tesco - trzeba wjechać jak do Magi i potem w prawo i do końca. Tel. 508 091 170, 15/8445254. Obydwaj robią tylko klimy. Ja ostatecznie wybrałem P. Gryzło i jestem bardzo zadowolony - czas i cena. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ja polecam Pana Gryzło (polecili mi go w Boschu). Zakład ma tak jak się wjeżdża do (chyba) Izometu, na końcu. To jest ta droga przy budowlance, przy torach, jechać prawie do końca. Miałem jakiś problem z łożyskiem klimatyzacji, robota zrobiona szybciutko i w rozsądnej cenie. Co prawda sam warsztat wizualnie nie powala, ale robi tylko klimy - stały u niego busy i jakiś autobus. Tel. 602 658 337, 15/6426237 Lub Widera (też polecany przez Bosch\'owców) - też u Niego byłem - warsztat ładny (czysto, pokoik dla klienta, komputer itd.), ale robota wychodziła drożej o ponad 100 - dla tej roboty to było ponad 30 % różnicy. Warsztat ma przez siatkę z Tesco - trzeba wjechać jak do Magi i potem w prawo i do końca. Tel. 508 091 170, 15/8445254. Obydwaj robią tylko klimy. Ja ostatecznie wybrałem P. Gryzło i jestem bardzo zadowolony - czas i cena. Widera nie zajmuje się tylko klimą, bo mechaniką ogólną też. |
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Być może mechanikę też - ja tak odebrałem z rozmowy, że tylko klimę.
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Być może mechanikę też - ja tak odebrałem z rozmowy, że tylko klimę. na pewno, robiłem u niego rozrząd i zawieszenie |
|
|
|
|
A ciekawe czy poskręcał Ci to zawieszenie ...
|
|
|
|
|
Czy orientuje się ktoś z forumowiczów, czy jakiś fachowiec od klimatyzacji samochodowej pracuje 2 lub 4 maja, czyli w dni długiego weekendu (nie mam na myśli tych dni na czerwono w kalendarzu) ?
|
|
|
|
|
Pewnie warsztat za Sezamem w stronę turboronda będzie otwarty. Ma gość pojęcie i wytłumaczy co i jak.
Zresztą możesz zadzwonić i spytać. Tel. do właściciela p. Goński 501 686 607 |
|
|
|
|
A jakaś strona www ?
Bo mi śmierdzi firmą - krzak. |
|
|
|
|
Idź kluczem dynamometrycznym pokręć sobie w kiblu.
Pewnie sedes dokręciłęś złym momentem i zaraz przestanie śmierdzieć "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Brak strony, jeszcze nie eliminuje firmy.
Serwis nazywa się //moderowano no no ... reklama to nie tutaj ... -SM |
|
|
|
|
Jak się jedzie na nisko za wiaduktem kolejowym 100 metrów i w prawo tam jest elektryka samochodowa i tam mają jakieś nowe urządzenie do klimy. Tam możesz zapytać. Gość się nazywa dul wpisz na googlach mają stronke tam masz kontakt.
ZefiiR |
|
|
|
|
Witam. Odświeżę temat. Jak w tym roku wygląda serwis klimatyzacji samochodowej? Robił ktoś już w tym roku? Jak wyglądają ceny no i kogo polecacie?
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Odświeżę temat. Jak w tym roku wygląda serwis klimatyzacji samochodowej? Robił ktoś już w tym roku? Jak wyglądają ceny no i kogo polecacie? Ja w Rozwadowie np Górka 3 Pan Jerzy Woźniak. Za sprawdzenie klimatyzacji skasował 20 zł. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam. Odświeżę temat. Jak w tym roku wygląda serwis klimatyzacji samochodowej? Robił ktoś już w tym roku? Jak wyglądają ceny no i kogo polecacie? Ja w Rozwadowie np Górka 3 Pan Jerzy Woźniak. Za sprawdzenie klimatyzacji skasował 20 zł. Kiedy on działa? Od 3 lat nigdy nie udało mi się o żadnej porze nikogo tam zastać... |
|
|
|
|
Zależy jakim gazem masz napełniony masz układ, jak starym R134a to spoko, jak nowym "ekologicznym" R 1234yf to jak pusty układ to liczyć trzeba 800 - 1300 zł , i nie wszyscy mają sprzęt do tego gazu. Poznasz go po szarych korkach od nabijania klimy.
|
|
|
|
|
100 zł nabicie,sprawdzenie szczelności,nowy olej plus ozonowanie ale to cena tak po znajomości
|
|
|
|
|
100 zł za nabicie - napisz jeszcze ile czynnika ci dobił.
|
|
|
|
|
CYTAT 100 zł za nabicie - napisz jeszcze ile czynnika ci dobił. Dużo nie weszło bo auto było niby serwisowane a sprawdzałem dla świętego spokoju |
|
|
|
|
Dlatego tylko 100 zł
|
|
|
|
|
Polecam chłopków na Świerkowej 67 w Stalowej. Nabijają odgrzybiają , a jak duży ubytek czynnika to dzwonią i informują ,że należy zrobić test szczelności azotem .
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Witam. Odświeżę temat. Jak w tym roku wygląda serwis klimatyzacji samochodowej? Robił ktoś już w tym roku? Jak wyglądają ceny no i kogo polecacie? Ja w Rozwadowie np Górka 3 Pan Jerzy Woźniak. Za sprawdzenie klimatyzacji skasował 20 zł. Kiedy on działa? Od 3 lat nigdy nie udało mi się o żadnej porze nikogo tam zastać... Ja najpierw dzwoniłem i się umówiłem, ale to było w zeszłym roku, być może już nie działa. 607 478 685 |
|