|
|
|
Z kim i w jakim sklepie mozna porozmawiac o wydaniu pieniedzy na sprzet rtv.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Z kim i w jakim sklepie mozna porozmawiac o wydaniu pieniedzy na sprzet rtv. Najlepiej w takich co mają raty 0% -po co od razu wydawać kasę. Do 5000zł bez żyrantów. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Z kim i w jakim sklepie mozna porozmawiac o wydaniu pieniedzy na sprzet rtv. Najlepiej w takich co mają raty 0% -po co od razu wydawać kasę. Do 5000zł bez żyrantów. raty 0% to w większości przypadków fikcja. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Z kim i w jakim sklepie mozna porozmawiac o wydaniu pieniedzy na sprzet rtv. Polecam RTV Euro, najbliżej w Rzeszowie lub Jarosławiu. Ceny większości produktów mają bardzo dobre, wystarczy sprawdzić w Ceneo Zestaw kina blueray kupiłem u nich 800 zł taniej niż u naszego lokalnego " żółtego potentata" ;) w wielkiej promocyji |
|
|
|
|
CYTAT raty 0% to w większości przypadków fikcja. Wystarczy nie zgodzić się na ubezpieczenie kredytu i są jak najbardziej realne |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a jak nie zgodzisz się na ubezpieczenie to nie dostaniesz kredytu.
mnóstwo jest takich przypadków |
|
|
|
|
CYTAT a jak nie zgodzisz się na ubezpieczenie to nie dostaniesz kredytu. mnóstwo jest takich przypadków Przy rezygnacji z ubezpieczenia dostaniesz kredyt pod warunkiem, że masz odpowiednio wysoką zdolność ;) |
|
|
|
|
Cały czas płacę raty za sprzęt RTV-AGD. Jeden kredyt biorę, kończę i zaczynam drugi.I tak jak kolega powiedział- Zawsze mam 0 % w RTV-EURO-AGD pod warunkiem, że nie zgadzam sie na ubezpieczenie i spłacę kredo w 6 ratach. Kiedyś brałem w Media Markt tam było na 20 rat równych 0 %. Także cza troszkę popytać
|
|
|
|
|
CYTAT Cały czas płacę raty za sprzęt RTV-AGD. Jeden kredyt biorę, kończę i zaczynam drugi.I tak jak kolega powiedział- Zawsze mam 0 % w RTV-EURO-AGD pod warunkiem, że nie zgadzam sie na ubezpieczenie i spłacę kredo w 6 ratach. Kiedyś brałem w Media Markt tam było na 20 rat równych 0 %. Także cza troszkę popytać Niekoniecznie w 6 ;) zależy od aktualnej oferty. Teraz 0% jest na 10 i 40 rat. Brałem u nich sprzęt jakieś 2 lata temu i miałem 20 rat 0% |
|
|
|
|
Jakies 2 misiace temu byłem w Lublinkim Media Markt ..i szok..jesli nie ma aukrat na dane produkty promocji to tam drożyzna okrutna jest .
|
|
|
|
|
CYTAT Jakies 2 misiace temu byłem w Lublinkim Media Markt ..i szok..jesli nie ma aukrat na dane produkty promocji to tam drożyzna okrutna jest . Zawsze tak było w MM Często gęsto wrzucaja w gazetkę sprzęt w rewelacyjnej cenie ale gdy do nich zadzwonisz, to nie jest już tak różowo. Okazuje się, że promocyjny sprzęt jest powystawowy albo na sklep w tej cenie jest przeznaczonych aż pięć sztuk Ceneo i szukanie opinii i testów w sieci, to jedyna pomoc przy zakupie nowego sprzętu |
|
|
|
|
Akurat byłem w Lublinie i chciałem kupic telewizor LED ..wiec pomyslalem ze skoro juz jestem to tam zagladne . No i szok..a telewizor w dobrej ceniu kupiłem w stalowce .
Co do promocji z gazetek to jest to chyba norma w kazdym tego typu markecie..przysla 1-3 sztuki danego towaru albo i wcale a ludzie ida do sklepu skuszeni promocjami . |
|
|
|
|
CYTAT Akurat byłem w Lublinie i chciałem kupic telewizor LED ..wiec pomyslalem ze skoro juz jestem to tam zagladne . No i szok..a telewizor w dobrej ceniu kupiłem w stalowce . Co do promocji z gazetek to jest to chyba norma w kazdym tego typu markecie..przysla 1-3 sztuki danego towaru albo i wcale a ludzie ida do sklepu skuszeni promocjami . Tak jak pisałem wyżej Ceneo Twoim przewodnikiem Upatrzysz sobie dobry sprzęt, to szukaj gdzie taniej Czasami opłaca się sprowadzać odpowiedniki danego modelu z USA |
|