|
|
|
Witam
Skąd można zamówić w niedziele jakiś zestaw obiadowy? Chodzi o normalny zwykły obiadek w rozsądnej cenie. Dzięki i pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ugotuj sobie
|
|
|
|
|
inteligent z ciebie po byku, jak bym mógł to bym ugotował, kojarzysz takie coś jak remont w domu ??
|
|
|
|
|
Zabierz rodzinę do restauracji. Jak masz remont to nie będziesz na plastikach jadł. Polecam Biesiadę na Ofiar Katynia przy PKP.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ja osobiście polecam restauracje Marcato przy Jana Pawła II 18 C za Lotosem oczywiście jadąc od Niska.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Tak jak ktoś wcześniej pisał- Karczma Biesiada
http://karczmabiesiada.eu - dowożą, jedzenie ok, i pisze że niedzielne obiady -20% (nie wiem czy dotyczy również dostawy). |
|
|
|
|
Jaka piękna reklama Karczmy Biesiada przez użytkownika z jednym postem.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Na Petro za Oplem coś zawsze chapniesz za całkiem przyzwoite pieniążki. Na wynos też Ci zapakują.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Ale tam jest remont i może być zamknięte.
|
|
|
|
A ja o Biesiadzie słyszałam bardzo złe rzeczy. Postanowiłam się tam przejść i faktycznie, jedzenie bardzo mi nie smakowało. To prawda, że osoba, która sprawuje tam funkcję kierowniczą wcześniej nie radziła sobie na stanowisku pomocy kuchennej w innej restauracji?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
nessie
A ja o Biesiadzie słyszałam bardzo złe rzeczy. Postanowiłam się tam przejść i faktycznie, jedzenie bardzo mi nie smakowało. To prawda, że osoba, która sprawuje tam funkcję kierowniczą wcześniej nie radziła sobie na stanowisku pomocy kuchennej w innej restauracji? każdy ma swoje gusta... mi osobiście bardzo tam wszystko smakuje zaczynając od pstrąga, żurku w chlebie kończąc na pizzy Ja słyszałam same pozytywy na temat Biesiady.. świadczą o tym weekendy gdzie ciężko wieczorem o wolny stolik. No ok.. jeden minus czekanie na jedzenie ale warto hymmm a co do osoby pełniącej funkcję kierowniczą to nie wiem do czego to ?:/ może w kuchni się nie nadaje za to na kierownika tak... takie życie Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Co jak co, ale tatar w Biesiadzie jest po prostu nie do zjedzenia.
Jeżeli chodzi o jedzenie na telefon - u mnie zawsze sprawdza się Kuchnia Tylkowski (dawna Kryjówka) Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
remont jest na Orlenie , nie w barze. Zresztą wielkimi literami jest napisane na szybie że "Bar czynny"
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
A ja polecam bar miasto w centrum handlowym Jedzonko mi tam smakuje a i obsługa przy kasie . Nie wiem czy wożą do domu ale zawsze można się przejść.
|
|
|
|
|
Zapomnieliście o Hutniku, dobre jedzenie i znośne ceny.
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
CYTAT Witam Skąd można zamówić w niedziele jakiś zestaw obiadowy? Chodzi o normalny zwykły obiadek w rozsądnej cenie. Dzięki i pozdrawiam. Napisz gdzie się stołowaliście i jakie wrażenia. Wypadało by zakończyć temat niedzielny twoim komentarzem. Gdzie, jak, za ile, no i jakie wrażenia? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jak niedzielny obiad to tylko wizyta u mojego dziadka
sory ale stalowowolskie garkuchnie i serwowane tam pomyje to chyba pomyłka |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT sory ale stalowowolskie garkuchnie i serwowane tam pomyje to chyba pomyłka Jak widać po Twojej wypowiedzi - mało jadasz na mieście(sądząc to pewnie Kaprys itp) albo bardzo Ci na dobre jedzonko szkoda kaski(chociaż nawet w cenach obiadu tam można niejedno zjeść dobrego mi tam smakują buraczki i mielony{być może dlatego,że taki z większą ilością bułki niż mięsa jak dla mnie jest ok }) ,chociaż nie powiedziane ,że co drogie musi być dobre..... CYTAT jak bym mógł to bym ugotował, kojarzysz takie coś jak remont w domu ?? ....ale fakt jest faktem - masz remont nie masz gdzie zrobić żarełka - zostaje pizza ,rodzice lub dziadkowie - niestety .....bo ja np. pierogów z Kryjówki po raz drugi nigdy nie zamówię i tyle tak mi smakowały :( ... a co do baru na centum - jest ok - świeżo i robione wg zamówienia klienta a to się chwali jednak nie sądzę żeby dowóz tam był a jedynie wynos owszem.....ale to tak na przyszłość gdyby Ci się remont przeciągnął do następnej niedzieli " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
bardzo Ci na dobre jedzonko szkoda
anula dla każdego dobre jedzonko to pojęcie względne jeżeli już to podaj konkretną propozycje z menu dowolnej restauracji którą uważasz za dobrą |
|