|
|
|
El Clasico Real Madryt - FC Barcelona godz. 22.00
Cześć mam pytanie odnośnie meczu Real Madryt - FC Barcelona gdzie można w stalowej oglądnąć mecz w jakim pubie ? Bo w telewizji kablowej nie ma chyba ;/ Aa jakie wyniki meczu obstawiacie ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Real- Barcelona może w barze 'Bingo'? (naprzeciwko Metalowca, z boku od MDK-u) typuje wynik 2:1 dla Realu. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
A wiecie na jakim kanale mozna obejrzec ten mecz?
|
|
|
|
|
Po wpisach ludzi na facebooku wnioskuje ze na Canale plus
|
|
|
|
|
No to mam lipe. Weic trzeba bedzie szukac cos na necie ;|.
Fb nowa skarbnica wiedzy |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Real- Barcelona może w barze \'Bingo\'? (naprzeciwko Metalowca, z boku od MDK-u) typuje wynik 2:1 dla Realu. Pozdrawiam Ja myśle że remisem tu zalatuje. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
W domu na C+ ogladam....wysniło mi sie ze..3-1 dla Barcy
|
|
|
|
|
A mi sie marzy powtorka z tamtego roku 5:0 dla blaugrany
|
|
|
|
|
W tym sezonie Barcelona cienko przędzie na wyjazdach :( ... niestety
mam nadzieję że dadzą radę Realowi ... 1-2 dla Barcelony "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Kady wynik o jedna bramke lepiej dla barcy bedzie bardzo dobry.
|
|
|
|
|
http://meczenazywo.eu/
tu macie link ;p |
|
|
|
|
A ja typuje 2:1 dla królewskich oczywiście!, HALA MADRID!
|
|
|
|
|
1-3
mam nadzieję że będzie 4 i 5 "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT W domu na C+ ogladam....wysniło mi sie ze..3-1 dla Barcy No to miales sen Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
No i juz po meczu. 3-1 dla barcelony co mnie cieszy po strasznym poczatku. Dwa rekordy padly. Najszybciej strzelona bramka podczas el classico no i casillas zastal liderem w puszczonych bramkach przeciwko barsie. Tak jak przypuszczalem CR7 zagral jak w wiekszosci waznych meczy, czyli ponizej oczekiwan wszystkich. Valdez rowniez mnie zaskoczyl bo nie gral najlepiej. Ale ogolnie jak dla mnie mecz byl ciekawy. A jakie sa wasze wrazenia odnosnie tego meczu? |
|
|
|
|
Yeeaaa...musze grac w totka chyba wkonuc
Po pieknej grze wygrana Blaugrany..po raz który to juz zamknełi morde Mułowi ;) Jakie wrazenia...kolejny raz barca pokazala nispotykany spokoj i konsenkwencje w grze..poraz kolejny kryska poplacze w poduche po fatalnym wystepie..i po raz kolejny trzeba mysle o wymianie bramkarza w Barcelonie . Zadziwiajace jest jedno..to ze real nie ma serca do walki...strata gola numer 2 i zespołu nie bylo potem . VISCA BARCA!!!! |
|
|
|
|
Prawdziwy Real ktorego bylem fanem to byl real z poczatku 2000 roku. Wtedy graly gwiazdy ale potrafili ze soba zagrac. Teraz real to miliony wylozone na "najlepszych" pilkarzy swiata. Jednak Ci pilkarze w porownaniu do tamtych sa celebrytami, a najlepszym tego przykladem jest c. ronaldo. Chca sie pokazac, nie mysla o grze zespolowej kazdy chce grac samemu i tego sa takie efekty a samemu meczu sie nie wygra. Zal mi jest c. ronaldo bo jestem fanem Manchesteru United. Pamietam go jak zaczynal nie gwiazdorzyl tak jak teraz. Teraz robi z siebie pajaca, ktory w nerwowych sytuacjach nie potrafi walczyc ze stresem. A jego stwierdzenie ze wszyscy mu zazdroszcza bo jest przystijny bogaty i bardzo dobrze gra w pilke mnie rozbroilo. |
|
|
|
|
masz racje..ja mimo ze odkad pamietam kibicuje Barcelonie tamten sklad realu z zidanem,,beckhamem i reszta traktowałem z szacunkiem . Ten sklad to jak napsiałes celebryci i indywidualisci . kazdy ciagnie w swoja strone..ponad to odkad przyszedł muł do nich to on gra głowne skrzypce a nie piłkarze .
|
|
|
|
|
Sprawa z Mourinho jest ciekawa. Jest on napewno specyficznym trenerem aczkolwiek uwazam go za wybitnego trenera. W koncu Fergusson nie raz twierdzil ze to special one powinien zostac nastepna fergussona w ManU. On lubi byc w centrum uwagi i nie wiem czy te wszystkie jego prowokacje nie maja na celu jakiegos przedmeczowego psychocznego rozwalania powolnego przeciwnika. |
|
|
|
|
Tak..trenerem jest dobrym . W FC POrto zrobił dobra robote..w Chalsea juz mu troszeczke gorzej poszlo..i zabrakło czasu. Skusily go pieniadze realu..tylko patrzec jak pojedzie do tej rosyjskiej druzyny która tak kasa szasta . jego umiejetnosci ( tak jak i Guardioli ) jako trenera powinna zweryfikowac syatacja w ktorej trenowalby jakis gorszy zespół . Narazie obaj dostali zespoly najlepsze na swiecie .
|
|
|
|
|
Nie zapominaj o jego pracy w Interze. 2 sezony i sukcesy. W jego 2 sezonie potrojna korone. Zwyciestwo w lidze, lidze mistrzow i puchar wloch. Z kazda druzyna poczawszy od Porto zdobywal jakies trofeum czy to w kraju czy w europie. |
|
|
|
|
Tak . Ale sam widzisz..ciagle gna za wieksza kasa . Szacunek dla takich ludzi jak Wenger czy Fergusson ktorzy z jednym klubem wiążą sie na wiele był taki trener francuski ( chyba zmarł juz ) ktory spedzil cale zycie w jednym klubem..raz był na szczycie raz na dnie ale nie skskał z kwiatka na kwiatek . teraz takich trenerów..i takich ludzi wogole coraz mniej .
|
|
|
|
|
CYTAT Nie zapominaj o jego pracy w Interze. 2 sezony i sukcesy. W jego 2 sezonie potrojna korone. Zwyciestwo w lidze, lidze mistrzow i puchar wloch. Z kazda druzyna poczawszy od Porto zdobywal jakies trofeum czy to w kraju czy w europie. Bla bla bla. Jak taki z niego geniusz to czemu nie wezmie jakiegos polskiego klubu albo z San Marino??? Niech wezmie np polonie warszawa i niech doprowadzi ja przynajmiej do 1/4 ligi europejskiej. Koles sie pcha tam gdzie jest kasa i klub ma juz zawodnikow swiatowej klasy. A potem trabia jaki to geniusz. Geniuszem to on jest w przekretach, chyba wiecie o przekrecie w realu. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
W polskiej pilce noznej to by sie przydal nie mourinho tylko cud jakis. Kazdy chyba wie z jakimi druzynami polskie zespoly przegrywaja w pucharach europejskich. |
|
|
|
|
a ja pochwale sie ze miedzy innymi na tym meczyku wyjalem 90 zeta z sts dziekuje
|
|