|
|
|
Witam. Mam pytanie odnośnie kręgielni w Rozwadowie. Szukając w google znalzałem "zrywtor" pana Sz. oraz "restauracja i kręgielnia Przytulna" pana K.
Kiedyś czytałem tutaj na forum, że to jest jednego właściciela, po tym co znalazłem (patrz powyżej) - proszę o wyjaśnienie, jeśli ktoś wie. Przy okazji, na stronie Przytulnej ani słowem nie wspomina się o kręgielni - dalej działa ona? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 18 Lis 2010r. Skąd: z nienacka ;) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jesli chodzi o wlascicieli to nie mam pojecia co czyje itd itp
Natomiast Kregielnia dziala ;) Bynajmniej 3 tyg temu dzialala |
|
|
|
|
Kręgielnia działa - zresztą cały czas działała - zgadza się - jeden właściciel ma Przytulną i Kręgielnie - obecnie nazywa się ELSEB.
|
|
|
|
|
Pierwsze słysze o czymś takim - chyba się kamuflują
Po ponownym starcie NNN zapotrzebowanie na kręgilenie w tym mieście chyba zostało zaspokojone. Kilka ich w koncu jest. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
mirek777 - czemu uważasz że się ktoś kamufluje? - Nowy właściciel zazwyczaj zmienia coś - zaczynając od nazwy jaka mu pasuje najlepiej. A najlepsze i najpewniejsze stwierdzenie jest takie że należy samemu sprawdzić co i jak funkcjonuje .
Ja zachęcam jest miło i fajnie ! |
|
|
|
|
Ten wątek był już poruszany na forum tak może z miesiąc temu. Proponuję poszukać w wyszukiwarce a nie tworzyć od nowa tego samego wątku.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
dziękuje za informacje, co do powtarzania wątku ... każdemu to piszesz jak zauważysz coś podobnego? zbędne nabijanie postów, po to jest forum, nowe powstają, stare się zamyka.
pozdrawiam |
|