|
|
|
Mam krótkie pytanie: Czy w Stalowowolskich wypożyczalniach są dostępne filmy na bluray 3d? Bo przymierzam się do kupna telewizora 3D do Playstation 3 i chętnie obejrzałbym też jakiś film wykorzystujący tą technikę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja chodziłem sporadycznie do wypożyczalni na KEN - nie wiem jaka tego nazwa była bo już to zlikwidowali - GALAXY ? - mniejsza z tym - to juz wtedy tam były filmy na blu ray-u - więc zapewne i w innych także są
|
|
|
|
|
Tak czułem dżersej że cos pieprzniesz jak zawsze nie wiedząc nawet "o so chozi" W stalowej płyt 3d nie ma praktycznie nawet w wideo maxie - osiągnięciem jest zwykłe blu ray. Same dvd. pozycje na 3d są rzadkością - kupując tv pamiętaj o mnodelu na jak najlepsze okulary.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jacek a możesz polecić jakiś model telewizora do 3000 zł? Bo myślałem o kupnie Lg 42lw5500.
|
|
|
|
|
CYTAT Tsak czułem dżersej że cos piprzniesz jak zawsze nie wiedząc nawet \"o so chozi\" W stalowej płyt 3d nie ma praktycznie nawet w wideo maxie - osiągnięciem jest zwykłe blu ray. Same dvd. pozycje na 3d są rzadkością - kupując tv pamiętaj o mnodelu na jak najlepsze okulary. Przecież są filmy na blu ray w wypożyczalniach - i o takich napisałem - widzisz gdzies w mojej wypowiedzi cos na temat filmów 3D ? - no właśnie - wieć nie "piprz" głupot. |
|
|
|
|
CYTAT Przecież są filmy na blu ray w wypożyczalniach - i o takich napisałem - widzisz gdzies w mojej wypowiedzi cos na temat filmów 3D ? - no właśnie - wieć nie \"piprz\" głupot. to na ch...j odpowiadasz jak wiesz ze piszesz nie o to o co pytaja ?;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT to na ch...j odpowiadasz jak wiesz ze piszesz nie o to o co pytaja ?;] Wypowiedziałem sie ponieważ widziałem filmy na blu ray już dawno temu ale nie zagłebiałem się w to czy sa one 3D - tak czy owak - takie rzeczy zmieniaja się w tydzień na rynku - więc mogą już być i są - tyle ,że jak widac nie w STW - rozumiesz ? Po jakiego ch*ja wbiłes sie tylko w temat - by się podjarać textem do mnie ? - bo sam nic madrego na temat nie napisałeś |
|
|
|
|
Skoro pytasnie było o 3d to pisz o 3d a nie o jakiejś zamkniętej wypożyczalni.
Jak się pytasz o dentyste to co ci z rady o dobrym ginekologu?? Co do tv to po obejrzeniu kilku Lg brat wybrał soniaka - wygrał ze względu na okulary i męczenie wzroku. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
jak sie nie zaglebiales to pytam kolejny raz, na ch...j opowiadasz skoro camelot zadal pytanie wyraznie do tych ktorzy sie zaglebiali?, 3x3d bylo uzyte.
dzerzi bardziej jara mnie puszczenie baka niz tekst do ciebie :] z calym szacunkiem oczywiscie :] camelot: nie iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Wydaje mi się, że takie filmy są do wyporzyczenia w Video-MAXsie, - tym przeniesionym z "arki" do białych budynków naprzeciwko hali targowej i domu rzemieślnika (od strony "edukacji")
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
ifeelgood & jacek85 - Mirek tez chyba nie trafił ?
I nie widze żeby ktoś się kwapił do pisania textów - "na ch*j " Widzisz ifeelgood - wychodzą Twoje kompleksy na moim punkcie - są oczywiste a co do Twoich pierdów - to dla mnie możesz nawet sr*ć pod siebie |
|
|
|
|
Jersey - nie bardzo rozumiem, o co wasza scesja, ale daj spokój - nie dawaj się prowokować.
Kurcze, czemu w temacie, gdzie pada konkretne pytanie o pomoc, zaczyna się wzajemne komentowanie tego w jaki sposób kto pomógł.... Dajcie spokój. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Jersey - nie bardzo rozumiem, o co wasza scesja, ale daj spokój - nie dawaj się prowokować. Kurcze, czemu w temacie, gdzie pada konkretne pytanie o pomoc, zaczyna się wzajemne komentowanie tego w jaki sposób kto pomógł.... Dajcie spokój. Mirek nie ma żadnej scysji - człowiek ma brakie i próbuje je tuszowac na mojej osobie w necie ...jak zawsze chce pomóc ludziom - wypowiedziałem sie na temat blu ray - a człowiek przyleci i będzie mi truł koło du*py |
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood & jacek85 - Mirek tez chyba nie trafił ? I nie widze żeby ktoś się kwapił do pisania textów - \"na ch*j \" Widzisz ifeelgood - wychodzą Twoje kompleksy na moim punkcie - są oczywiste a co do Twoich pierdów - to dla mnie możesz nawet sr*ć pod siebie dzerzi masz racje ^^ mam kompleks na punkcie czlowieka ktory jebnal 1,2k postow na stalowym miesice od 11 :] zawsze chcialem miec wiecej tak naprawde to mialem nadzieje ze sprowokuje cie i poprosze o bana za dla ciebie i dla siebie, ale juz mi sie odechcialo :] wystarczajaco mnie ubawiles :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ifeelgood & jacek85 - Mirek tez chyba nie trafił ? I nie widze żeby ktoś się kwapił do pisania textów - \\\"na ch*j \\\" Widzisz ifeelgood - wychodzą Twoje kompleksy na moim punkcie - są oczywiste a co do Twoich pierdów - to dla mnie możesz nawet sr*ć pod siebie dzerzi masz racje ^^ mam kompleks na punkcie czlowieka ktory jebnal 1,2k postow na stalowym miesice od 11 :] zawsze chcialem miec wiecej tak naprawde to mialem nadzieje ze sprowokuje cie i poprosze o bana za dla ciebie i dla siebie, ale juz mi sie odechcialo :] wystarczajaco mnie ubawiles :] ifeelgood myslisz ,ze tego nie widze - obydwaj z Lucusiem sie o to staracie od poczatku bym dostal bana, rezygnowal..dlatego mam was za zwykłych żałosnych polaczków i nigdy zdania nie zmienie - ale pamiętajcie ,że ja was i love you man -dobiegamy od tematu - odpwoiedz jest - nie ma blu ray 3d w stalowowolskich wypozyczalniach |
|
|
|
|
Chłopaki - jest temat "Hyde Park" - idźcie tam sobie powrzucać. Tu - piszecie nei na temat. Wyluzujcie.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ifeelgood wyluzuj, zapomniałeś o trollimpiadzie?
Dzersi czuje na plecach gorący oddech mirka ;] W ~2 tygodnie nastukał z 800 postów, miro 700, chłopak odpuści jeden dzień i mu dysk sprzed nosa zgarnie nasz dyżurny kato-talib *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
factalu - lekcje odrobione, że do kompa siadasz? - mamusia ci pozwoliła dziecino?
|
|
|
|
fractal ja jestem wyluzowany ;] co ja zrobie ze mi nie wierzycie ?;p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Na szczęście jeszcze tylko 3 dni.
Mi tu w ogóle nie chce się zaglądać ostatnio przez tych 2 panów. Mirek, powinni dodać do regulaminu zasadę że zaczepki i wjazdy personalne się w konkursie nie liczą, przepadłbyś z kretesem Bonus -50% do liczby postów gwarantowany *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Ile wogole kosztuje wypozyczenie filmu na bluray w stalowej ??
|
|
|
|
|
CYTAT obydwaj z Lucusiem sie o to staracie od poczatku bym dostal bana, rezygnowal..dlatego mam was za zwykłych żałosnych polaczków i nigdy zdania nie zmienie Dzerzi mam pytanie. W zasadzie dwa. Kto to jest twoim zdaniem "zwykły polaczek"? I co ty masz ośle wpisane w paszporcie w rubryce Narodowość ? |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jacek a możesz polecić jakiś model telewizora do 3000 zł? Bo myślałem o kupnie Lg 42lw5500. Odpuść sobie ten tv Za cenę o niebo lepszą otrzymasz TEN odbiornik, miażdżący tego LG na każdym etapie Tutaj masz TEST tego sprzętu Jedynym minusem Tośki jest konieczność dokupienia okularów 3d, które kosztują trochę $$$ Jednak porównując komfort oglądania filmu 3d w takich okularkach z zabawkami w ilości 7 sztuk, którymi raczy nas LG, to każda wydana złotówka jest tego warta BTW. W ramach psikusa połączonego z zaprowadzaniem porządku na forum proponuję godzinę przed końcem tego bzdetnego konkursu wykasować panom J i M liczniki postów |
|
|
|
|
Dzerzi, odpowiesz ?
|
|
|
|
|
Jeżeli chcesz pogadać na takie tematy do w temacie HP - tam można pisac o wszystkiem i na każdy temat - więc przenieś tam dyskusje z łaski swojej i Ci wszystko wyłoże jak na dłoni
|
|