|
|
|
witam,jest jakies dobre miejsce gdzie moge w miare szybko zrobic format laptopa?tzn, zeby ktos mi zrobil? jakis serwis z usługami czy cos?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masz na priv.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Szkoda na zwykłego formata wydawać kasy w serwisie - nie może Ci jakis kumpel/znajomy zrobić ?
Jeżeli już koniecznie chcesz iśc do serwisu to są 2 na hali - jeden między maratonem a t-mobile, a drugi za tym budynkiem w równoległym pawilonie - zrywu nie polecam |
|
|
|
|
mój brat jest informatykiem może ci zrobić formata albo nawet mój mężuś
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Podepnę się pod temat - Jak włączyć lapka jeśli mam na nim hasło a jedno tylko konto użytkownika jest tam włączone ? Tryb awaryjny nie działa -też wyskakuje żeby wpisać hasło i nazwę użytkownika
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
anulka napisze wieczorem zapytam brata bo będę się z nim widzieć i napisze na priv,chyba że ktoś już zdąży napisać .pozdrawiam
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Spoczko. Myśle pół roku to poczekam nie pali mi się ale dziękuje za chęć pomocy
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
W domu. Wystarczy wiedzieć, jak odpalić płytę (stare laptopy) lub partycję odzyskiwania (nowe laptopy). Spróbuj. Co masz robić, będzie napisane na ekranie. Nic nie zepsujesz, a zdobędziesz doświadczenie
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
anulka
prv , lub podrzuc troche czasu zajmie ale moze sie da incredibles prv jak zainteresowany |
|
|
|
|
anulka poszlo na priv
|
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
podepnę się pod temat. też szukam osoby, która zrobi formata laptopa tylko w miarę pilnie i tanio. Laptop mi się już zawiesza, czasami muszę go całkiem wyłączyć tzn nawet baterię wyjąć bo nic się nie da zrobić... więc proszę o jakieś info. może być na priv. dzięki z góry
|
|
|
|
|
anulka.Na windows 7 nie da sie chyba uruchomic kompa jesli ktos zapomnial hasla Na XP nie bylo problemu, natomiast 7 trzeba startowac z plytka z windowsem z biosa Chyba Wesołych
|
|