|
|
|
Czy znacie może godnego polecenia serwisanta do naprawy komputera? Pilnie poszukuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mi robi człowiek z Niska - nie ma serwisu, wykonuje cała naprawe u siebie w domu, jeżeli chcesz to Ci moge podrzucić tel na PW w weekend - natomiast nie polecam serwisu - zryw - wydałem 100zł i po 2 miesiącach mam to samo, z tym ,że zrobili kilka rzeczy źle i juz po samym odbiorze od nich lapa miałem problemy.
|
|
|
|
|
Dziękuję serdecznie za pomoc. Ale zapomniałam dopisać,że chodzi mi o serwisanta, który naprawia komputery u klienta w domu.
|
|
|
|
|
A co się dokładnie dzieje z komputerem>? nie zawsze wszystko da się zrobić w domu u klienta
|
|
|
|
|
Pogotowie komputerowe w Metalowcu 531-999-555
Pro-Bajt Poniatowskiego 57a/27 792-245-455 |
|
|
|
|
Trudno określić co mu dolega, ale zauważyłam takie dziwne buczenie, często mi się zawiesza i zniknęła mi lista programów w \"Panelu sterowania\". Dau1982 dziękuję bardzo za namiary, nawet nie wiedziałam, że w Metalowcu znajduje się Pogotowie Komputerowe. Muszę do nich zadzwonić.A jeśli chodzi o firmę Pro-Bajt to dowiedziałam się, że facet jest niesłowny.Krótko mówiąc umawia się z klientem na dany dzień i godzinę i nie zjawia się.
|
|
|
|
|
Ogłoszen typu "pogotowie komputerowe" jest pełno, zarówno w lokalnej prasie jak i w serwisach internetowych. Nie korzystam z takich usług, gdyż naprawiam sobie sam, ale jeśli miałbym kogoś polecić - Maxel, za Centrum 4.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Tak, Masz rację. Ogłoszeń jest sporo tylko ja potrzebuję solidnego fachowca. W końcu płacę za usługę to wymagam żeby mi naprawił komputer jak należy. Dobrze jak się umie samemu naprawić kompa. Do Mirek777 czy masz telefon do tej firmy Maxel?
|
|
|
|
|
Jeśli możesz poczekać do jutra to spiszę i ci podam. Nie mam go niestety zanotowanego. Mam też znajomego, który naprawia takie rzeczy (wcensie sprzętowym) - ale niestety ostatnio kontakt jest moco utrudniony.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Łatwo znaleźć w necie:
Maxel. Naprawa sprzętów elektronicznych 37-450Stalowa Wola,al. Jana Pawła II 2L woj. Podkarpackie, pow. Stalowowolski, gm. Stalowa WolaBranża: Elektronika - Usługi Kom.: 530 707 702 www.maxel.waw.pl kusandrzej_(at)_tlen.pl |
|
|
|
|
O widzisz - kolega mnie wyręczył. No to namiary już masz. O tym gosciu słyszałe same dobre rzeczy, więc myślę że pomoże. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Dziekuję bardzo za życzliwość i pomoc. Byłam na stronie internetowej - firmy Maxel i skontaktuję się z nimi jak najszybciej. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Polecamy się. Do tego właśnie powinno służyć to forum - czyli do pomagania sobie wzajemnie, lub do wymiany poglądów w sposób ..hmmmm.
Mam nadzieję, że pomogliśmy. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mogę naprawić ten komputer jestem z Niska.
superam_(at)_o2.pl |
|