| ~~qwerty | |

| 
    |
| 

Muszę stwierdzić że w Tesco w Stalowej Woli jest totalne dno  
        pod względem towaru .Brak artykułów sportowych typu narty deski kijki łyżwy gogle a jest sezon .  
       | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~Tesko | |

| 
    |
| 

cegieł też nie kupisz - skandal 

| 
    |
| 

| 

| ~~Leoś | |

| 
    |
| 

CYTAT Muszę stwierdzić że w Tesco w Stalowej Woli jest totalne dno  pod względem towaru .Brak artykułów sportowych typu narty deski kijki łyżwy gogle a jest sezon . ![]() ....będą a i owszem, ale po sezonie - sprawdzone w TESCO.  
       | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT Muszę stwierdzić że w Tesco w Stalowej Woli jest totalne dno  pod względem towaru .Brak artykułów sportowych typu narty deski kijki łyżwy gogle a jest sezon . ![]() Jeżeli chcesz się zaopatrzyć w taki sprzęt w tesco to gratuluje, kupisz sprzed sredniej klasy i jakosci za cene dwa razy wiekszy niz w innych sklepach. Przejdz sie do maratonu tam maja praktycznie wszystko i na pewno po lepszych cenach.  | 
    |
| ~~super cena | |

| 
    |
| 

no smiech na sali w sobote bylem w tesco i patrzylem na akumulatory centra plus 74 Ah kosztuje 499 zl a u mnie w sklepie gdzie pracuje akumulator banner power 74 Ah kosztuje prawie 200 zl mniej co zaparanoja jak jest ktos chetny to zapraszam do mnie  ceny najnizsze chyba w stalowej woli

| 
    |
| 

| 

| ~~franek od firan | |

| 
    |
| 

jedna pani kupila farbe ici dulux  w promocji za 27zł /2.5litra  . towar nabyla w Tesco ... i co .. kupowala 5 puszek na jedną ściane bo towar byl , albo przemrozony albo jakosci duzo odbiegajacy od standardu , Farba chyba byla robiona pod Tesco bo ja sie nei spotkalem z problemem , z tymi farbami .. wiecej zakupów w tesco...  

| 
    |
| 

| 

| ~~fff | |

| 
    |
| 

To Tesco w Stalowej Woli to taki mały sklepik z cenami z górnej półki .Ja jadę do Lublina lub Rzeszowa taniej i jeszcze wycieczka za darmo . O paliwie nie wspomnśę . 
        Wieśniaki z okolic niech kupują w Stalowej .  
       | 
    |
| 

| 

| ~~klient | |

| 
    |
| 

Moim zdaniem, tesco w Stalowej tylko na początku swej działalności miało atrakcyjne ceny, natomiat teraz wiekszośc np spożywki jest droższa niz na moim osiedlowym sklepiku,

| 
    |
| 

| 

| ~~gfrtdes | |

| 
    |
| 

To wina kierownictwa sklepu , chyba chcą miec dużo kasy małym kosztem . A i tak wieśniaki z Stalowej Woli i okolic kupią . 

| 
    |
| 

| 

| ~~cccc | |

| 
    |
| 

nie kupujcie akumulatorow w tesco!!!! kupilem kiedys i po miesiascu sie zepsul!!

| 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

CYTAT nie kupujcie akumulatorow w tesco!!!! kupilem kiedys i po miesiascu sie zepsul!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
      Errare humanum est.  | 
    |
| ~~gryf | |

| 
    |
| 

Dno ,można tak stwierdzić pod względem zaopatrzenia .Same pierdoły .Trochę jedzenia ,wacików i sciana telewizorów . 

| 
    |
| 

| 

| ~~bos | |

| 
    |
| 

CYTAT nie kupujcie akumulatorow w tesco!!!! kupilem kiedys i po miesiascu sie zepsul!! Ja mam w dobrej cenie akumulatory, oleje jak ktos jest chce nabyc to prosze o kontakt 015 6427007 a adresu firmy nie podam poniewaz wtedy bedzie to reklama  | 
    |
| 

| 

| ~~olo | |

| 
    |
| 

CYTAT To Tesco w Stalowej Woli to taki mały sklepik z cenami z górnej półki .Ja jadę do Lublina lub Rzeszowa taniej i jeszcze wycieczka za darmo . O paliwie nie wspomnśę . Wieśniaki z okolic niech kupują w Stalowej . ![]() o a ja podziwiam tych wieśniaków ze Stalowej co to takie pany są, że na zakupy jeżdża do Lublina City lub Rzeszowa City. No śmiech na sali!!! parafrazując: wieśniaki ze Stalowej niech kupują w Lublinie lub Rzeszowie  
       | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

Ja solidaryzuje sie z ludem stalowej woli, kupuje przeterminowane produkty i papierosy na sztuki w sklepie osiedlowym.

К сожалению для российских, но я использую Google переводчик.  | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

Nie wiem czy wiecie ale jeśli ma sie odbyć inwentaryzacja to większość sklepów po prostu towaru nie zamawia, ale oczywiście jak moglibyście na to wpaść, przecież skoro Market w "mieście" to i półki maja sie uginać. Pomyślcie czasem a nie bojkotujecie na tematy Wam nie znane. Co do cen wiadoma sprawa jest od zawsze aby mieć klienta obniżam ceny na dzień dobry a później selektywnie je podwyższam a i tak ten co wybiera sie na zakupy w tesco zawsze wychodzi z towarem, którego tak naprawdę nie potrzebuje a później jęczy że drogo. Nie chodźcie tam i już jest tyle sklepików że można śmiało dostać ten sam towar co jest w markecie, tym bardziej, że nasze tesco odbiega od normy co do innych miast.

| 
    |
| 

Dołączył: 2 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

ee tam ! W szyscy kupują w Tesco, potem narzekaja. A na Biedronki, Lidla to już nie ? W jednym niema , ide dalej 

wieś się bawi \' : )  | 
    |