|
|
|
Gdzie można kupić tanie piłkarzyki na stół nie chodzi mi o takie kręcone korbą tylko, że się steruję zawodnikami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laskowski patrzyłes na allegro ? nie ma tam takich o jakie Co chodzi - powiem szczerze ,że niew iem dokładnie o które Ci dokładnie chodzi o znam tylko te z korba i jeszce jedne z czasów dzieciństwa ze sprezynkami Ale na allegro takie gadżety powinny być - poszukaj , tam pewnie będzie najtaniej.
|
|
|
|
|
Na pewno na allegro, oprócz tego widziałem w Tesco oraz w sklepie z zabawkami na niezłomnych. Profesjonalny stół był kiedyś do kupienia w sklepie sportowym "Maraton" naprzeciwko hali targowej.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
W tesco widzialem dzisiaj taki nieduzy tylko kręcone korbą
|
|
|
|
|
laskowski napsiz cos wiecej o tych pilkarzykach bo szukam ich na allegro ale nie moge znalezc o jaki typ ci chodzi - masz jakies zjecie reklamowe z tego produktu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Słuchaj - widziałem gdzieś na tym lub konkurencyjnym portalu ogłoszenie, że ktoś chciał coś takiego sprzedać - poszperaj po ogłoszeniach, oże się okaże, że kupisz szybko i tanio - no chyba, że musi być nóweczka - na prezent na przykład.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Właśnie nówka musi byc ;/
|
|
|
|
|
lasowski ale masz jakies reklamowe zdjecie ? z google czy z innej stronki - wtedy bedzie latwiej znalezc ja na Allegro bo jest kilka pozycji - tylko nie ma zadnych ruchomych
Znalazlem nówke - o takie Ci chodzi ?? http://alleg(...)875.html |
|
|
|
|
No to śpiesz się chłopie! na allegro widziałem na pewno! Petnaście minut i znajdziesz - nietety takie coś musi kosztować. Zalecam wysyłkę kurierem - nie bedziesz się aż tak bał czy dotrze i czy w jednym kawałku
|
|
|
|
To jest to co na dole strony. Dokładnie to samo http://archi(...)626.html
|
|
|
|
|
Widziałam je w Kauflandzie w stw..cena około 30zł.. pozdrawiam;)
|
|
|
|
|
CYTAT To jest to co na dole strony. Dokładnie to samo http://archi(...)626.html laskowski no to przeciez to samo Ci dałem w linku z Allegro - to jest ta sama gra - a jej cena nie jest opszałamiajaca bo tylko 26 zł - mialem racje choziło Ci o stary model pikarzyków na sprężynce |
|
|
|
|
Dzieki
|
|
|
|
|
CYTAT Dzieki Zamówiłes je z Allegro ? ponieważ jak chcesz to widziałem tańsze tylko juz takie bardziej badziewne za 19 zł - ale tego lepiej nie kupowac bo to jakaś tandeta a te za 26 wygladaja całkiem spoko |
|