Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Stecyk wyjaśniłem chyba tam
nie bede dzieci porownywal do psow ! jak wy to robicie Psy równe dzieciom, ludziom! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak się składa mondryjale, że to Ty zaczołeś porownywać!
|
|
|
|
|
jaaa
ja nasunołem problem, nie porownalem dzieciaka do psa! czytaj uwazniej |
|
|
|
|
brak mi słow na psełdo zjebów !~]
|
|
|
|
|
Za zjeba to po pysku możesz dostać, zastanów sie 2 razy co piszesz powiedz mi to na żywo łajzo jedna!
|
|
|
|
|
Dobra inicjatywa, dolaczam sie!
Swoja droga, skąd wiecie ze maja nadmiar kasy (czy tez dobr materialnych)? Macie jakies 100% argumenty?? |
|
|
|
|
Stecyk
moze zawiasy za groźby karalne ? bo to co napisałeś wiec chyba bardzo sie nie pomyliłem |
|
|
|
|
ja tam własnie kiedys pracowłam, dlatego to wszystko napisałam, nie chodzi mi o to żebyście im nie pomagali ale są bardziej potzrebujący materialnych dóbr niż dzieci z naszych domów dziecka, każdy dom dziecka ma dyrektora który musi zapewnić środki dla dzieci, więc decyzja należy do was, ja oddałabym komuś znajomemu o którym wiem że potzrebuje pomocy, bo on jej naprawdę potrzebuje, dzieci z DD mają się w co ubrać, maja normalne posiłki, wycieczki, mają na książki i inne materialne rzeczy, jedyne czego im brakuje to rodziców i uwagi, więc lepiej isć tam jako wolontariusz do pracy i byś bliżej tych dzieci, serio
|
|
|
|
|
Jesteś żałosny, brak jakiejkolwiek odwagi, perfidny napinacz internetowy. Nie będę się zniżał do Twojego poziomu i już z Tobą nie dyskutuje. Strasz sobie sądami...... Zresztą strasznie długo nad Tym myślałeś, ale nie dziwię się jak w głowie masz tylko nitkę co uszy trzyma to nie dziwne
Co do sądów jakby każdy miał Ciebie sądzić za to jak ludziom ubliżasz to byś już miał dożywocie. |
|
|
|
|
Stecyk i Pituch jakbyście nie zauważyli to rozmawiacie nie na temat, załużcie nowy post "Stecyk kontra Pituch" i tam się wyzywajcie
|
|
|
|
|
mmala ostatni post już nie na temat bo już z idiota nie bedę dyskutował bo niechce się zniżać do jego poziomu.
|
|
|
|
|
CYTAT jaaa Panowie Stecyk i Pituch najpierw nauczcie się zasad ortografii a potem piszcie komentarze!!!
ja nasunołem problem, nie porownalem dzieciaka do psa! czytaj uwazniej |
|
|
|
|
Haha panowie pojechaliście, co jeden to lepszy
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
chyba sama będę musiała założyć ten post, bo inni widze tez się udzielają
|
|
|
|
|
i niech tak zostanie
Stecyk, kij ci w oko tyle |
|
|
|
|
CYTAT ja tam własnie kiedys pracowłam, dlatego to wszystko napisałam, nie chodzi mi o to żebyście im nie pomagali ale są bardziej potzrebujący materialnych dóbr niż dzieci z naszych domów dziecka, każdy dom dziecka ma dyrektora który musi zapewnić środki dla dzieci, więc decyzja należy do was, ja oddałabym komuś znajomemu o którym wiem że potzrebuje pomocy, bo on jej naprawdę potrzebuje, dzieci z DD mają się w co ubrać, maja normalne posiłki, wycieczki, mają na książki i inne materialne rzeczy, jedyne czego im brakuje to rodziców i uwagi, więc lepiej isć tam jako wolontariusz do pracy i byś bliżej tych dzieci, serio Dzieki za info, o to mi chodzilo ;) P.S. 3majmy sie tematu ;] |
|