|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To jest raczej wstyd dla osoby, która się ogłasza.
|
|
|
|
|
Вы хотите уничтожить наш прекрасный социалистической культуры труда?
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Вы хотите " - ja czytam...
ohh żebyś ty wiedział że on прекрасный (prekrasnyj).... oj прекрасный (prekrasnyj)......a jak narazie orkiestra nia topi to trudu sobie nie zada , bo nie ma czasu...( pasmatrij szto on eta zdziełaju ... http://stalowemiasto.pl/wosp/wosp.php i pilnować musi (jezyki mi sie splątały) )haha - hate- szto eta? gawarit pa ruski? do ju spik inglisz? parlo italiano amici? hate_coś tam - а как мислисз? тепа меня нет зеби сие домислиц почему ИНVИX(INVIX) не имеет времени " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
hello - hate- jestes? ....
ну что ты спац посзедлес? не зартуй.... тексты здесь такое социалистическое пиекне ты выписываешь а затем ты убегаешь к лозецзка? nie ladnie z twojej strony oj nie ladnie " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Я смотрел очень важный коммунистический фильм. Ваш русский язык немного трудно понять, тоже переводчик Google испытывает трудности при переводе его.
|
|
|
|
I do not hate Russians,these are my enemies
|
|
|
|
|
Czlowieku, nie blyszcz nam tu angielskim ;)
|
|
|
|
Czlowieku, nie blyszcz nam tu rosyjskim!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
No, właśnie.
To jest polski portal! A nie chrzańcie po rosyjsku, bo możecie np. obrażać kogoś, a on nawet się nie skapnie! anulka cisi... |
|
|
|
|
Ale juz moj radziecki z tlumacza google jest lepszy niz jego angielski...
|
|
|
|
no nie wiem bo wedle tłumacza przetłumaczył ci bzdury oto co napisałeś po rusku -
=Я смотрел очень важный коммунистический фильм. Ваш русский язык немного трудно понять, тоже переводчик Google испытывает трудности при переводе его.= "Patrzyłem bardzo ważny komunistyczny film. Wasz język rosyjski trochę ciężko zrozumieć, też tłumacz Google doświadcza trudności przy tłumaczeniu jego. " a dla pozostałych : - "Вы хотите уничтожить наш прекрасный социалистической культуры труда? " = "Chcecie zniszczyć nasz przepiękny socjalistycznej kultury pracy?" teraz przetłumacz co ja ci napisałam i tlumacz sobie przez co chcesz może i gogle a sens przynajmniej ma -"ну что ты спац посзедлес? не зартуй.... тексты здесь такое социалистическое пиекне ты выписываешь а затем ты убегаешь к лозецзка? " -dobrze, co ty spać poszedłeś? nie żartuj.... teksty tu takie socjalistyczne i piękne wypisujesz a potem zbiegasz do łóżeczka? - " а как мислисз? тепа меня нет зеби сие домислиц почему ИНVИX(INVIX) не имеет времени" - a jak myślisz?Tępa nie jestem żeby się nie domyślić dlaczego INVIX nie ma czasu " A twój opis bym zapomniała -К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. - " Na żal dla rosyjskich, ale wykorzystuję Google tłumacz. " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
a właśnie z ciekawości się pofatygowałam do słownika gogle i patrz jak przetłumaczył angielski
I do not hate Russians,these are my enemies =[b] Nie nienawidzę Rosjan, oni - moi nieprzyjaciele[/b] widzisz dużo lepiej radzi sobie z angielskim haha(Ale juz moj radziecki z tlumacza google jest lepszy niz jego angielski... ) i że twój jest lepszy to nawet przeczytać można , do bani!!!!!!!!!!! " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|