|
|
|
CYTAT Tak w ogóle to parówki powinno się tylko zaparzyć. Zaraz po zagotowaniu wyłączyć niech sobie chwilę poleżą w gorącej wodzie. Nie gotować. Racja, sama nazwa na to wskazuje. Jakby trzeba było je gotować to by się nazywały gotówki czy jakoś tak. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
A to ja sie was moze zapytam co sadzicie o nowej reklamie matthiasa "Nawet balwan wie co je"?
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jak przetrwaliście święta
U mnie cały półmisek wędlin wyrzucony 25.12 rano podczas śniadania Jak zawsze kupowałem we fracu koło centrum 4 i cały rok jakoś szczególnie nie narzekałem a tu proszę jaka niespodzianka na święta 23.12 wieczorem wydawały się świeże a w boże narodzenie śliskie i śmierdzące Teraz nie tylko $ są potrzebne aby zjeść wędline ale jakieś specjalne dojścia Producenci wędlin i szefowie sklepów opamiętajcie się w końcu MYŚL! |
|
|
|
|
Mi udalo sie pokosztowac wedlin z masarni ktora jest na warcholach. Musze powiedziec ze ich wyroby sa znakomite. Wszystko smakuje tak jakby sie samemu robilo no i dlugo sa swieze. Ta masarnia jest gdzies kolo stawow na warcholach ale w ktorym dokladnie miejscu to nie wiem. |
|
|
|
|
Pamiętam te piękne czasy, że jak się kupiło wędlinę w sklepie z zakładów mięsnych z Niska, to się kupiło wędlinę. Dzisiaj nie wystarczy pójść do sklepu, żeby wydać pieniądze i kupić coś do jedzenia. Trzeba się nieźle nakombinować.
|
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
U mnie przed świętami wyglądało to tak:
Potem robi się coś takiego: Uploaded with ImageShack.us Efekt końcowy pozowlę sobie oszczędzić Szanownym Formumowiczom - niemniej był on wielce smakowity... Cudny Lolo |
|
|
|
|
Odgrzewam: FRAC na Al.J.PII, kiełbasa Starowiejska, mniam mniam a tu zonk... ludzka "3". Masarze naprawdę dają dużo od siebie... Rano pokaz w sklepie a potem zawiadomienie odpowiednich służb.
|
|
|
|
|
Polecam na hali targowej,wędliny sprzedawane z dużego samochodu. Ja jednak robię swoje wędliny.
http://blogi(...)-pasztet |
|