|
|
|
Gdzie oprócz Tesco jest pralnia w Stalowej Woli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na Poniatowskiego, w tym, samy budynku co sklep Społem ("Justyna")
|
|
|
|
|
Ja od zawsze korzystam z usług pralni chemicznej na "białych domach" - obok zakładów bukmacherskich - miłe Panie i niskie ceny - kiedyś dałem do Tesco - i to był pierwszy i ostatni raz
|
|
|
|
|
[cytat]Ja od zawsze korzystam z usług pralni chemicznej na \"białych domach\" - obok zakładów bukmacherskich - miłe Panie i niskie ceny - kiedyś dałem do Tesco - i to był pierwszy i ostatni raz
A cóż takiego prałeś , jeśli to nie tajemnica , oczywiście |
|
|
|
|
Pytasz ogólnie ? - czy chodzi Ci konkretnie co prałem w Tesco - że tam więcej nie pójdę
Przeważnie piorę płaszcze, marynarki, spodnie wizytowe, tweedowe I dla mnie na "białych" nie ma zarzutów do wykonywanej pracy. |
|
|
|
|
Do JerseyShore: dlaczego się zraziłeś do prani w Tesco?
|
|
|
|
|
CYTAT Do JerseyShore: dlaczego się zraziłeś do prani w Tesco? Monilek miałem kiedys kurtkę/płaszczyk z dość specyficznego materiału - lekko połyskująca oliwka - po pieresze - nie sumiennie mi go wyprasowali - był taki pomiety jak go zaniosłem, po drugie miałem plamki na rękawach - co na tym materiale i przy tym kolorze wygladały na niemalże czarne - zdecydowanie wole zanieść rzeczy "na białe" Ty miałaś podobnie ? |
|
|
|
|
Odświeżam temat,gdzie najlepiej oddać suknię ślubną do czyszczenia? Może ktoś polecić?
Pzdr |
|
|
|
|
Prałam swoją w Tesco i byłam zadowolona, jednak ceny nie pamietam bo rok temu to było
|
|
|
|
|
Odświeżam temat szukam w STW pralni chemiczne gdzie można wyprać duża pościel,jakie są ceny?
|
|
|
|
|
czy wie ktos do ktorej jest czynna pralnia na bialych domach lub zna ewentualnie numer lelefonu??bo numer podany w necie jest nie aktualny
|
|
|
|
|
Uwaga na pralnie w tesco.. Pani prała moja suknie slubna, wyjeła fiszbine żyłkowe, super jakości - jak sama powiedziala rzadko spotykane i nie do kupienia - a nastepnie zapomniala go oddac - przyszlam zglosic problem to stwierdzila, ze jej nieudolna pracownica musiala ja dołozyc do innej sukni, ze czesto jej sie to zdarza i dala mi jakies plastikowe dziadostwo z usmiechem na twarzy mówiac ze jak sie znajdzie to zadzwoni...
|
|
|
|
|
CYTAT Uwaga na pralnie w tesco.. Pani prała moja suknie slubna, wyjeła fiszbine żyłkowe, super jakości - jak sama powiedziala rzadko spotykane i nie do kupienia - a nastepnie zapomniala go oddac - przyszlam zglosic problem to stwierdzila, ze jej nieudolna pracownica musiala ja dołozyc do innej sukni, ze czesto jej sie to zdarza i dala mi jakies plastikowe dziadostwo z usmiechem na twarzy mówiac ze jak sie znajdzie to zadzwoni... Ciekawe z której sukni jest to "plastikowe dziadostwo" i w ogóle po co to brałaś skoro Ci nie pasuje ? |
|
|
|
|
Pewnie ktoras Pani majac suknie zapakowana w wór nie zauważyła ze jest dziwnie płąska... WYpakuje za rok i sie przekona, ze cos fason straciła... Dowiedziałam sie, ze tylko takie mozna kupic w sklepie... Pozniej siadłam na internet i zamówiłam podobne jak miałam - plastik oddam Pani z powrotem!
|
|
|
|
|
CYTAT Pewnie ktoras Pani majac suknie zapakowana w wór nie zauważyła ze jest dziwnie płąska... WYpakuje za rok i sie przekona, ze cos fason straciła... Dowiedziałam sie, ze tylko takie mozna kupic w sklepie... Pozniej siadłam na internet i zamówiłam podobne jak miałam - plastik oddam Pani z powrotem! Ze co.....? |
|
|
|
|
Odświeżam pytanie - z tego co wiem to na białych już nie ma pralni więc poszukuje innej niż w Tesco. Są jeszcze jakieś w Stalówce pralnie?
|
|
Dołączył: 10 Gru 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
witam
ja od dawna korzystam z pralni na Poniatowskiego w budynku Społem Justyna.jestem w 100 procentach zadowolona.polecam |
|
|
|
|
CYTAT z tego co wiem to na białych już nie ma pralni Jak to nie ma Wczoraj koło niej przechodziłam i była czynna. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
na bialych czynna, po remoncie świeżo
|
|
|
|
|
Ja też odradzam pralnie w tesco.Mój płaszcz po praniu wyglądał gorzej niż przed praniem, był jakoś tak dziwnie poplamiony ,guziki poodrywane i na dodatek lekko przypalony na ramieniu.To był mój pierwszy i ostatni raz nigdy juz nic tam nie zaniose.Żałuję tylko że nie sprawdziłam go od razu przy płaceniu.SZCZERZE ODRADZAM
|
|
|
|
|
Wielkie dzięki za info odnośnie białych bloków i pralni w "Justynce".
|
|
|
|
|
ma ktos nr tel do pralni na bialych domach??? Pilne!
|
|
|
|
|
15 842 99 22
|
|
|
|
|
CYTAT Ja od zawsze korzystam z usług pralni chemicznej na "białych domach" - obok zakładów bukmacherskich - miłe Panie i niskie ceny - kiedyś dałem do Tesco - i to był pierwszy i ostatni raz popieram w całości |
|
|
|
|
CYTAT Odświeżam temat szukam w STW pralni chemiczne gdzie można wyprać duża pościel,jakie są ceny? pralnia Wodex koło Huty. |
|