|
|
|
Pilnie poszukuje kogoś to poda mi namiary na właściciela lokalu w którym była pizzeria Dioblo!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dowiedz się kto jest zarządcą lokalu. Coś mi się wydaje, że to Administracja Osiedla nr 4, która jest na ul. Siedlanowskiego.
Oni powinni mieć namiary. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
właściciel diablo sprzedał lokal.
|
|
|
|
|
ja znam jego brata, a po co ci jest on potrzebny?
|
|
|
|
|
CYTAT ja znam jego brata, a po co ci jest on potrzebny? Witam potrzebuje namiarów bo interesuje mnie ten lokal,jak masz możliwość załatw mi numer do tego właściciela od brata jego z góry bardzo dziękuje!!! |
|
|
|
|
CYTAT Dowiedz się kto jest zarządcą lokalu. Coś mi się wydaje, że to Administracja Osiedla nr 4, która jest na ul. Siedlanowskiego. Oni powinni mieć namiary. Byłam w spółdzielni ale niestety oni nie mogą mi dać namiarów na właściciela bo on ich nie upoważnił do tego ,tak mi powiedziała pani która tam pracuje!!! |
|
|
|
|
Nie rozumiem dlaczego spółdzielniam mieszkaniowa nie może dac Ci namiarów na obecnego właściciela - może ich nie ma skoro ktos juz napisał kilka postów wyżej - że sprzedał - albo nowy właściciel sobie zatrzegł by takich danych kontaktowych nie podawać
|
|
|
|
|
CYTAT Nie rozumiem dlaczego spółdzielniam mieszkaniowa nie może dac Ci namiarów na obecnego właściciela - może ich nie ma skoro ktos juz napisał kilka postów wyżej - że sprzedał - albo nowy właściciel sobie zatrzegł by takich danych kontaktowych nie podawać Chyba nie sprzedał bo to juz dość długo stoi i nic sie tam nie dzieje,a nie moga mi dac namiarów bo wąłsnie stwierdzili ze właściciel ich nie upoważnił do dawania numeru,a nic im nie wiadomo czy che sprzedać lub wynająć!!!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie rozumiem dlaczego spółdzielniam mieszkaniowa nie może dac Ci namiarów na obecnego właściciela - może ich nie ma skoro ktos juz napisał kilka postów wyżej - że sprzedał - albo nowy właściciel sobie zatrzegł by takich danych kontaktowych nie podawać Chyba nie sprzedał bo to juz dość długo stoi i nic sie tam nie dzieje,a nie moga mi dac namiarów bo wąłsnie stwierdzili ze właściciel ich nie upoważnił do dawania numeru,a nic im nie wiadomo czy che sprzedać lub wynająć!!!! Alcia no tak jak pisalem - nie upowaznił spółdzielni mieszkaniowej by dwac dane kontaktowe - a można zapytac z ciekawości do jakich celów chcesz wynając czy moż ekupic ten kokal ? może nowa pizzeria na miare Diablo ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Nie rozumiem dlaczego spółdzielniam mieszkaniowa nie może dac Ci namiarów na obecnego właściciela - może ich nie ma skoro ktos juz napisał kilka postów wyżej - że sprzedał - albo nowy właściciel sobie zatrzegł by takich danych kontaktowych nie podawać Chyba nie sprzedał bo to juz dość długo stoi i nic sie tam nie dzieje,a nie moga mi dac namiarów bo wąłsnie stwierdzili ze właściciel ich nie upoważnił do dawania numeru,a nic im nie wiadomo czy che sprzedać lub wynająć!!!! Alcia no tak jak pisalem - nie upowaznił spółdzielni mieszkaniowej by dwac dane kontaktowe - a można zapytac z ciekawości do jakich celów chcesz wynając czy moż ekupic ten kokal ? może nowa pizzeria na miare Diablo ? Chciała bym to wynająć i otworzyć tam sklep |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Nie rozumiem dlaczego spółdzielniam mieszkaniowa nie może dac Ci namiarów na obecnego właściciela - może ich nie ma skoro ktos juz napisał kilka postów wyżej - że sprzedał - albo nowy właściciel sobie zatrzegł by takich danych kontaktowych nie podawać Chyba nie sprzedał bo to juz dość długo stoi i nic sie tam nie dzieje,a nie moga mi dac namiarów bo wąłsnie stwierdzili ze właściciel ich nie upoważnił do dawania numeru,a nic im nie wiadomo czy che sprzedać lub wynająć!!!! Alcia no tak jak pisalem - nie upowaznił spółdzielni mieszkaniowej by dwac dane kontaktowe - a można zapytac z ciekawości do jakich celów chcesz wynając czy moż ekupic ten kokal ? może nowa pizzeria na miare Diablo ? Chciała bym to wynająć i otworzyć tam sklep Alcia może nowy szef planuje cos tam także otworzyc - tylko w póxniejszym terminie - bo skoro lokal został sprzedany to nie jest to wykluczone... - a moża wiedzieć jaki sklep ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Nie rozumiem dlaczego spółdzielniam mieszkaniowa nie może dac Ci namiarów na obecnego właściciela - może ich nie ma skoro ktos juz napisał kilka postów wyżej - że sprzedał - albo nowy właściciel sobie zatrzegł by takich danych kontaktowych nie podawać Chyba nie sprzedał bo to juz dość długo stoi i nic sie tam nie dzieje,a nie moga mi dac namiarów bo wąłsnie stwierdzili ze właściciel ich nie upoważnił do dawania numeru,a nic im nie wiadomo czy che sprzedać lub wynająć!!!! Alcia no tak jak pisalem - nie upowaznił spółdzielni mieszkaniowej by dwac dane kontaktowe - a można zapytac z ciekawości do jakich celów chcesz wynając czy moż ekupic ten kokal ? może nowa pizzeria na miare Diablo ? Chciała bym to wynająć i otworzyć tam sklep Alcia może nowy szef planuje cos tam także otworzyc - tylko w póxniejszym terminie - bo skoro lokal został sprzedany to nie jest to wykluczone... - a moża wiedzieć jaki sklep ? Nie mogę pisać na forum co che otworzyć bo moze mnie ktoś wyprzedzić;) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Nie rozumiem dlaczego spółdzielniam mieszkaniowa nie może dac Ci namiarów na obecnego właściciela - może ich nie ma skoro ktos juz napisał kilka postów wyżej - że sprzedał - albo nowy właściciel sobie zatrzegł by takich danych kontaktowych nie podawać Chyba nie sprzedał bo to juz dość długo stoi i nic sie tam nie dzieje,a nie moga mi dac namiarów bo wąłsnie stwierdzili ze właściciel ich nie upoważnił do dawania numeru,a nic im nie wiadomo czy che sprzedać lub wynająć!!!! Alcia no tak jak pisalem - nie upowaznił spółdzielni mieszkaniowej by dwac dane kontaktowe - a można zapytac z ciekawości do jakich celów chcesz wynając czy moż ekupic ten kokal ? może nowa pizzeria na miare Diablo ? Chciała bym to wynająć i otworzyć tam sklep Alcia może nowy szef planuje cos tam także otworzyc - tylko w póxniejszym terminie - bo skoro lokal został sprzedany to nie jest to wykluczone... - a moża wiedzieć jaki sklep ? Nie mogę pisać na forum co che otworzyć bo moze mnie ktoś wyprzedzić;) |
|
|
|
|
CYTAT Nie mogę pisać na forum co che otworzyć bo moze mnie ktoś wyprzedzić;) Ok nie było pytania ale jak uda Ci sie juz skontaktowac z właścicielem i wszystko pójdzie po Twojej myśli to daj mi znac na PW jaki ewentualnie i z czym sklep otworzyłaś - będę miał info z pierwszej ręki. Pzdr. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie mogę pisać na forum co che otworzyć bo moze mnie ktoś wyprzedzić;) Ok nie było pytania ale jak uda Ci sie juz skontaktowac z właścicielem i wszystko pójdzie po Twojej myśli to daj mi znac na PW jaki ewentualnie i z czym sklep otworzyłaś - będę miał info z pierwszej ręki. Pzdr. oki dam zanc jak mi sie uda;) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie mogę pisać na forum co che otworzyć bo moze mnie ktoś wyprzedzić;) Ok nie było pytania ale jak uda Ci sie juz skontaktowac z właścicielem i wszystko pójdzie po Twojej myśli to daj mi znac na PW jaki ewentualnie i z czym sklep otworzyłaś - będę miał info z pierwszej ręki. Pzdr. oki dam zanc jak mi sie uda;) |
|
|
|
|
Na prawdę nikt nic nie wie na ten temat???
|
|