|
|
|
nie byłem w sezamie, ale znając właścicieli - napewno również będą chcieli sobie zarobic w tą noc ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a wiecie moze cos o galicji w ulanowie? jakie ceny i cos wiecej?
|
|
|
|
|
fajny klimat w indygo ... na sylwestra jedzenia po sam sufit a wódka będzie się lała strumieniami - ale czy opłaca się dawać za to 420 zł od pary ... sądzę że za takie pieniądze można też ładnie się pobawić nawet na domówce ...
Co do NNN - niby 140 od pary za wstęp, dla nie siedzących w loży - jeden długi stół, gdzie każdy będzie się patrzył co je ktoś obok, co wybierze z "bardzo bogatego" menu italiano ... a co w tym menu? napisze tyle - 2 lata temu był dużo większy wybór, niestety w tym roku się nie postarali ... nic ciekawego za duże pieniądze - dodatkowo alkohol kupowany z baru, ładnie pojadą po kieszeniach ... 3 lata temu byłem w alternatywach, nawet nawet dobra impreza - wiecie coś może co w tym roku w tym lokalu będzie? |
|
|
|
|
Ja za sylwester 09/10 placilem 300zl za pare Wodke mielismy swoja.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Szkoda gadać z tym NNN, dobry start, a później znowu nikt tam nie będzie chodzić. Tylko nie wiem czy następny remont wtedy pomoże...
|
|
|
|
|
wie ktoś co będzie w Warce ciekawego ?
|
|
|
|
|
CYTAT Szkoda gadać z tym NNN, dobry start, a później znowu nikt tam nie będzie chodzić. Tylko nie wiem czy następny remont wtedy pomoże... Nieprawda tam zawsze było i jest b. dużo ludzi. I co najważniejsze nie ma gówniarzy |
|
|
|
|
w warce 250 od pary szwedzcki stol,3 dania gorące tyle wiem
|
|
|
|
|
My tam z ekipa wybieramy sie do Planety co prawda lozy juz nie ma ale nic sie nie dzieje w koncu idziemy sie pobawic a nie posiedziec
a po za tym cena to 25zl przedspzedaz a w dniu po 30zl takze spoko cena a po za tym bylismy w tamtym roku i bylo super. Fajna atmosfera, graja przeboje minionych lat bardzo duzo konkursow fajna zabawa jak ktos chodzi w niedziele do klubu to w Sylwestra graja bardzo podobnie a po za tym graja tez najlepsze utwory ubieglego sezonu, takze nam to odpowiada. |
|
|
|
|
w ostateczności zawsze zostaje jeszcze domówka;)
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Nieprawda tam zawsze było i jest b. dużo ludzi. I co najważniejsze nie ma gówniarzy W szczególności było tam dużo ludzi na parę miesięcy przed zamknięciem, no istne tłumy! Jak czasami przyszłam z koleżanką na piwo to byłyśmy jedynymi gośćmi w lokalu. Małolatów nie ma fakt ze względu na ceny, ale za to są wygłodniałe 40, które rzucają się na wszytko co na drzewo nie ucieka. |
|
|
|
|
Z tymi wygłodniałymi 40 to się z Tobą w 100% zgadzam. Przychodzą takie i szukają i szukają, a wszyskie prawie męzatki i żonaci.
Czyli tak żle i tak niedobrze. |
|
|
|
|
gdzie jeszcze moze byc mniejsce na zabawe stlwestrowa
|
|
|
|
|
CYTAT fajny klimat w indygo ... na sylwestra jedzenia po sam sufit a wódka będzie się lała strumieniami - ale czy opłaca się dawać za to 420 zł od pary ... sądzę że za takie pieniądze można też ładnie się pobawić nawet na domówce ... Co do NNN - niby 140 od pary za wstęp, dla nie siedzących w loży - jeden długi stół, gdzie każdy będzie się patrzył co je ktoś obok, co wybierze z \"bardzo bogatego\" menu italiano ... a co w tym menu? napisze tyle - 2 lata temu był dużo większy wybór, niestety w tym roku się nie postarali ... nic ciekawego za duże pieniądze - dodatkowo alkohol kupowany z baru, ładnie pojadą po kieszeniach ... 3 lata temu byłem w alternatywach, nawet nawet dobra impreza - wiecie coś może co w tym roku w tym lokalu będzie? Co do Indygo to cena jest 390 od pary |
|
|
|
|
Witam mam miejsca w remizie jeszcze wolne niedaleko stalowej woli wiecej inforamcji pod gg 37943472
|
|
|
|
|
Jeżeli ktoś jeszcze nie wie gdzie się wybrać na sylwestra, to z tego co mi wiadomo to są jeszcze wolne miejsca w klubie Labirynt
a co do wejściówek to jest 80 zł na os. 150 od pary z kateringiem czyli wódeczka, szampan, szwedzki stół i dania mięsne, a bez kateringu to wejście po 30 zł. Oczywiście POLECAM |
|
|
|
|
Mamy jescze miejsca w Klubie Alternatywy.Zapraszamy!!!!
35 zl od osoby ,mozna przyniesc swoje jedzenie a alko w promocyjnych cenach w barze. |
|