|
|
|
gdzie można i za ile uderzyć w stalowej na sylwka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy jest tu jakis moderator???
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jestem i nie wiem co napisać...
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
google podpowiada: http://www.roma.stalowa-wola.pl/sylwester.html Romę ale 2010 /wuju się myli ;p/
http://www.google.com/search?hl=pl&q=sylwester+stalowa+wola |
|
|
|
|
PIWIARNIA WARKA250zł od pary pewnie na strnie cos wiadomo www.warka.stalowa-wola.pl
|
|
|
|
|
Kura ojjj w Stalowej to ciężko bo ceny zaczynają się od 10 zł w góre - coś wykombinujesz jak spędzić sylwestra w tym wielkim mieście
|
|
|
|
|
My z ekipa znajomych wybieramy sie do Planety wstep po 25zl a w dniu po 30zl takze jest spoko, a tym bardziej ze remont teraz robia w klubie wiem bo znajomy tam wlasnie robi i mowi ze bedzie ciekawie i nowoczesnie a nie chce nic zdradzic.
|
|
|
|
|
Czy wiecie, czy będzie otwarty nowy dom weselny na piaskach w sylwestra?
|
|
|
|
|
CYTAT My z ekipa znajomych wybieramy sie do Planety wstep po 25zl a w dniu po 30zl takze jest spoko, a tym bardziej ze remont teraz robia w klubie wiem bo znajomy tam wlasnie robi i mowi ze bedzie ciekawie i nowoczesnie a nie chce nic zdradzic. to w planecie nie bedzie balu jak co roku?? |
|
|
|
|
Marcyśka:
Też tam idę do Warki i faktycznie do 10 grudnia 250zł później ma być podobno 280 ale to tylko plota... ja już miejsce mam |
|
|
|
|
no fantazję to ludzie mają, znam barmana i z tego co wiem to oni nic nie wiedzą o jakim kolwiek podnoszeniu ceny po dziesiątym grudnia,nie ma to jak puścić plotke po mieście,a tego co wiem to juz nie pierwsza,tylko wypada pogratulować tym dobroczyńcom)))
|
|
|
|
|
CYTAT no fantazję to ludzie mają, znam barmana i z tego co wiem to oni nic nie wiedzą o jakim kolwiek podnoszeniu ceny po dziesiątym grudnia,nie ma to jak puścić plotke po mieście,a tego co wiem to juz nie pierwsza,tylko wypada pogratulować tym dobroczyńcom))) Nawet jeżeli taki plotki krążą po mieście - to wątpie żeby robili to przypadkowi "dobroczyńcy" - chyba logiczne komu zależy na tym by lokal był na fulla wypełniony - i wszystko porezerwowane dużo wcześniej. |
|
|
|
|
Jersey, a Ty co bezrobotny czy posty nabijasz bo gdzie nie popatrzeć to zawsze jesteś i kazdemu łatke lubisz dokleić
|
|
|
|
|
Ktoś się orientuje czy są wolne miejsca na Sylwestra w nowym zajeździe na Brandwicy (czy Rzeczycy jak kto woli), ile kosztuje od pary i czy będzie Dj, czy zespół muzyczny?
ps. Dziękuję za konkretne info,pozdr. |
|
|
|
|
Ja ide do NNN ;-)
|
|
|
|
|
po ile wejsciówki w NNN? Czy są wolne miejsca?
|
|
|
|
|
Miejsca siedzące z tego co wiem to 100 zl od osoby, ale mają też być zwykłe wejściówki, tylko wtedy chyba nie ma co liczyć na wolny stolik.
|
|
|
|
|
70zł od osoby, pierwszeństwo mają zorganizowane grupy osób (pow. 8), a jeśli się ktoś nie zdecyduje na wybranie menu, to szanse mają mniejsze grupy, wg mnie pojedyńcze osoby nie mają szans na wejście ...
|
|
|
|
|
CYTAT to w planecie nie bedzie balu jak co roku?? zmienili coś w tym roku, a mieliśmy iść...takto normalne disco... |
|
|
|
|
CYTAT 70zł od osoby, pierwszeństwo mają zorganizowane grupy osób (pow. 8), a jeśli się ktoś nie zdecyduje na wybranie menu, to szanse mają mniejsze grupy, wg mnie pojedyńcze osoby nie mają szans na wejście ... My właśnie w 8 osób idziemy, ale skąd masz takie info ja wczoraj dzwoniłam i jeszcze nic nie jest ustalone... |
|
|
|
|
A skąd te ceny macie ? można juz nabyc po nich bilety do NNN na sylwka ? - pytałem ostatnio dziewczyny która tam pracuje i nic jeszcze nie wiedziała Dajcie jakies pewne info na temat biletów.
Pzdr. |
|
|
|
|
CYTAT A skąd te ceny macie ? można juz nabyc po nich bilety do NNN na sylwka ? - pytałem ostatnio dziewczyny która tam pracuje i nic jeszcze nie wiedziała Dajcie jakies pewne info na temat biletów. Pzdr. No właśnie początkowo, że niby 100 zl i że będą też zwykłe wejściówki też, ale to raczej już nieaktualne, bo ja dzwoniłam wczoraj i nic jeszcze nie wiadomo, nawet sobie loży nie można wybrać :-/ moim zdaniem trochę w kulki lecą w innych knajpach już od dawno miejsca porezerwowane i wiadomo wszystko jak wygląda impreza. Oni sami będą rozmieszczać gości, przy loży 12 osób czyli jak idziesz w 8 osób to ci kogoś jeszcze dokoptują... trochę porażka ścisk będzie, zresztą mój kolega jest raczej większej postury i zajmuje 2 miejsca siedzące. Nie wiem, pewnie dosadzą ceny takie, a później szukaj sobie gdzieś indziej miejsca 2 tygodnie przed imprezą... |
|
|
|
|
mistleote - o ile będą - bo moim zdaniem coś się nie kwapia żeby to sprawnie poszło - masz racje wszędzie juz od dawna można kupić albo jest full - a tu jeszcze nie wiadome - oby w ogóle były i żeby nie było tak jak piszesz ,że będą sadzali po 12 osób i robili mixy z obcymi ludźmi bo to jakas farsa.
|
|
|
|
|
W Marcato już full 150 zł na osobę, ale wszystko na full, wódki i jedzenia ile chcesz. A jak tutaj będzie 70 zł za sam wstęp, to ciekawe ile trzeba będzie dołożyć do alkoholu i poczęstunku... Wiem, że w Rzeszowie tak jest, np w Grand Club 75 zł wstęp w tym drink i lampka szampana, ale sorry Stalowa to nie Rzeszów...
|
|
|
|
|
Jeżeli mowa o Rzeszowie to i podobnie do Granda jest i w Chilli - a tutaj jest odnowiony lokal więc i ceny pewnie skoczą w górę za sam wstęp - a ciekawe ile wyjdzie z alkoholem i innymi dodatkami - nie wiadomo czy sie będzie opłacało.
|
|