|
|
|
Witam,
Jaki salon fryzjerski polecacie w Stalowej Woli? Chodzi mi o wykonanie balejage na długich włosach. Jak kształtują się ceny w tym mieście? Dziękuję i pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z perspektywy faceta polecam Ci - Gabriela na białych i Studio fryzur Marka Bembenka - nie jest najtaniej , szczególnie u drugiego ...ale dla mnie 1 liga w Stalowej
|
|
|
|
|
Jersey, robiłeś balejaż ?
|
|
|
|
|
Refleksy
U obu fryzjerów sa dobrzy specjaliści - nie musze być dziewczyną ,żeby widzieć jaką mają "popularność" u kobiet te dwa salony - u Gabriela polecam Pania Marzenkę , a żeby wejśc pod nożyce Panu Markowi to trzeba wiedzieć czego sie chcę, ponieważ jeżeli widzi niezdecydowanie może byc i tak ,że puści mu fantazja - co zazwyczaj i tak idzie na +. |
|
|
|
|
Jak "balejaż" - to tylko u Pani Beaty - w saloniku fryzjerskim naprzeciwko kina Wrzos. Ja tam chodze się strzyc, ale widzę, że bardzo dużo kobiet przychodzi robić tam "balejaż" i chwalą sobie zarówno cenę jak i samą usługę.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Żeby było śmiesznie, ja w Gabrielu za same odrosty pasemek zapłaciłam 160zł , przy czym dalej je miałam, w salonie na ul. Metalowców Pani zrobiła mi 10x lepiej za 30zł.
Nie wiem jak to możliwe, ale siłą rzeczy - polecę salon na Metalowców Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Czyli polecasz fryzjera, do którego chodzenie przyczyni się do zapuszczenia długich włosów. Nie potrafiłbym wydac tyle na fryzjera - ale OK - jestem facetem i mam facetowskie spojrzenie. Uważam jednak, że moja żona, też by tyle nie wydała.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
No proszę. To ja widzę, że największymi ekspertami fryzjerstwa damskiego są Miron i Dżersej. To oni doradzą kobietom gdzie robić balejaż. To tak jakbym zapytał tutaj którą agencję towarzyską polecacie - a pierwszymi opiniotwórcami okazaliby się proboszcz i biskup.
|
|
|
|
|
Jak zwykle się mylisz - ale to u Ciebie standard
Jak się ma żone lub dziewczyne to czesto bywa tak ,że się z nią chodzi do fryzjera wspólnie - po co chodzą do fryzjera i komu chcą sie podobać ? - facetom - czyli mnie i Mirkowi - Ty jestes jakis lewy - to chyba wiem gdzie jej dobrze ułożyli włosy, zrobili balejaż, czy ścieli ...logiczne |
|
|
|
|
Ja dla odmiany polecam salon koło "żaczka" Vivia czy jakoś tak. Pani Kasia ma niezłe pomysły i fajne ceny.
Ps lacky luk Twój avatar bardzo pasuje do wypowiedzi Mirka i Dżerego - ekspertów w każdym calu |
|
|
|
|
Dokładnie znam się na wszystkim - dlatego polecam także kolejnego fryzjera na edukacji
Ps. nonsens nie każdy ma odwage dodać swoje zdjęcie w avatar - tak jak Ty. |
|
|
|
|
Dżery, mam wrażenie,że rozmawiam z... - przepraszam za prosto z mostu - idiotą
Ps. jak jest ktoś do wszystkiego to jest do niczego |
|
|
|
|
CYTAT Dokładnie znam się na wszystkim - Jest sens w ogóle z nim dyskutować ? Typowy troll. |
|
|
|
|
CYTAT Ps. jak jest ktoś do wszystkiego to jest do niczego sciana nonsens, moze inni tak, ale nie dzerdzi :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
jerseyShore jak od jakiegos czasu czytam te twoje brednie to mi sie slabo robi. Zachowujesz sie jak lokalny przyglup, uwazasz sie za znawce w kazdym temacie a tak naprawde g*wno wiesz. To ze latasz ze swoja laska po fryzjerach nie znaczy ze mozesz doradzac. Wiesz wogole jakich z jakich firm gabriel uzywa farb? Wiesz gdzie szkoleni sa pracownicy? Nie ma tematu w ktorym nie udawalbys eksperta. Fryzjer, kebeb, prostytucja, fotografia, lekarze, telefony. Zal mi cie!
|
|
|
|
|
Betty30 - zbierz Luckiego, Ifeelgood i nonsens napiszcie pismo do zarządu SM odnośnie konkursu (najwieksza liczba postów) - wylejcie w nim żale... a mi osobiście naskoczcie
Ps. zrobiłaś dzisiaj konto i masz pląsy - jak nie z konkurencji - sorry ,że nie wymieniłem Twojego zakładu - to może jesteś jedna z osób ktore wymieniłem - frustratem - któremu trudno sie pogodzic z zasadami konkursu |
|
|
|
|
CYTAT dzerzi [....] twoj ifeelgood :* +1 fotograf Artur Bukowski | mail: ab@arturbukowski.pl, | 0048 600 80 77 44 | gg:2093740 fotografia ślubna Stalowa Wola - http://www.arturbukowski.pl | portret fashion glamour - http://www.arturbukowski.com |
|
|
|
|
ifeelgood: no to mamy z siebie polewke
Fajny dysk - wrótce będę miał podobny Tylko po co mi to piszesz i po co mi go pokazujesz ? Takie wiadomosci moga iśc na PW - no chyba że szukasz widowni, taniego poklasku i aprobaty wśród równie bawiących mnie "kolegów" Ale dostosuje się do Twoich pomocnych wskazówek - i będę pisał dalej |
|
|
|
|
ifeelgood czytając Twoje wypociny zastanawiam sie jak trzeba mieć zryta psychikę by pisac pod czyimś adresem takie idiotyzmy
Przecież on bierze udział w konkursie który polega na nabijaniu postów - czego w tym prostaku nie rozumiesz ? Podaj mi tylko 3 użytkowników tego forum od których można się czegoś nauczyć - no chyba ,że bawisz sie w anonimową wazelinke Latasz za nim jak byś był łasy na kut*sa, więc daj sobie siana człowieku i odpocznij. Betty30 - uważasz ,że tematy o kebabie, komórkach, lekarzach to wiedza którą posiadaja nieliczni ? i w dyskusjach tutaj biorą sami spece od danych tamatów...przecież tu co drugi taki zryty jak ifeelgood co nie ma pojęcia o niczym a bazgra. JerseyShore jestes moim idolem i trzymam za Ciebie kciuki ! |
|
|
|
|
No widzisz ifeelgood jak prosto zrobic sobie kolejnego fana lub wroga
Kolezanka Cie pieknie podsumowala i zgadzam sie z nia w 100% |
|
|
|
|
jest tak jak piszesz, chce zgarnac slawe i kobiety, od malego o tym marzylem :]
dysk wkleilem po to, abys do czasu az nie bedziesz mial swojego, mogl pamieciowke robic :] teraz, skoro juz rozwialem watpliwosci to mam nadzieje, ze bedziesz robil swoje, a na idiotow takich jak ja uwagi zwracal nie bedziesz :] XOXO edit: prawie ivonko, slownictwo z rynsztoka, damie nie przystoi :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ivonka, nie wiedzieć czemu masz podobne "teksty" do dżerego,ale mam nadzieję,że dżery w tym całym szale konkursowym się nie rozdwoił, bo tego to już będzie o wiele za wiele
|
|
|
|
|
Przestańcie się kłócić. Prawda jest taka (jak napisał ktos wcześniej), że każdy facet, który jest na prawde zaangażowany w związek ze swoją żoną, wchodzi triche w ten kobiecy świat, i stąd łatwo nam sie wypowiadac w tematach niby kobiecych.
|
|
|
|
CYTAT jest tak jak piszesz, chce zgarnac slawe i kobiety, od malego o tym marzylem :] dysk wkleilem po to, abys do czasu az nie bedziesz mial swojego, mogl pamieciowke robic :] Gdy sie nie ma nic do napisania sensownego to się wypisuje takie banialuki - o "pamięciówce" piszesz już do mnie 3 raz - powielasz się i nudny jesteś - ja biore udział w konkursie a Ty nie i mimo to klepiesz gorsze bzdety niz ja (nie na temat) Mirek ja sie z nikim nie sprzeczam, wymianiem - zdanie (a posty lecą) Ps. ukochany ifeelgood - pamiętaj ,że i tak zawsze klepnę pod Tobą i Luckiem (od tego was tu mam), bużka chłopcy:* |
|