|
|
|
Nie piszcie głupot o braku zasięgu w Playu, no chyba że jesteście technicznymi analfabetami. Też mam numer w Playu już dość długo i nie zdarzyło mi się narzekać na brak zasięgu. Po to jest roaming wewnętrzny aby mieć zasięg wszędzie tam gdzie zasięg ma Plus a teraz Orange. Nie zdarzyło mi się także zapychanie sieci w Plusie, jak niektórzy piszą. Nawet w Sylwestra można było się łączyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie piszcie głupot o braku zasięgu w Playu, no chyba że jesteście technicznymi analfabetami. Też mam numer w Playu już dość długo i nie zdarzyło mi się narzekać na brak zasięgu. Po to jest roaming wewnętrzny aby mieć zasięg wszędzie tam gdzie zasięg ma Plus a teraz Orange. Nie zdarzyło mi się także zapychanie sieci w Plusie, jak niektórzy piszą. Nawet w Sylwestra można było się łączyć. a ja gdy jadę do siostry na wieś zawsze mam problem z zasięgiem w sieci play i dodam ze mam ustawione na tryb ręczny( i co ty na to kolego)!!!!
|
|
|
|
|
Sam wybór ręczny to za mało. Po przestawieniu na tryb ręczny należy zalogować się do sieci Plus. Skoro w tamtym miejscu nie masz zasięgu, widocznie Plus tam nie dociera.
|
|
|
|
|
HIV glupi nie jestem, przestawialem recznie logowalem się w plusie i g****. Tak bronisz tej sieci, że widzę że dałbyś sobie za play reke odciąć. Niewiem może walczysz o jakieś stanowisko w play na cetrum4 albo przy hali?? A "technicznym analfabetą" to jesteś Ty Ale widze, że wszystkie rozumy wyzjadałes i że odwiedziłes każde miasto, każdą wioche i każde zadup** w Polsce i wiesz że wszędzie będzie zasięg.
|
|
|
|
|
Zmień telefon. Trzeba dodać, że roaming dotyczy 2G a nie 3G. To też taki mały techniczny szczegół.
90% znajomych i rodzina jest w Playu i nikt nie ma kłopotów z zasięgiem. Kłopoty pojawiają się na forach. Czyżby pracownicy innych sieci siali dywersję ideologiczną? |
|
|
|
|
okej HIV,przedstawiłeś wszystkim ,,obiektywnie"sytuację zasięgu sieci PLAY,wypowiedziałeś się w tym temacie(sam go zaczynając),przedstawiłeś swoje zdanie na ten temat i po co nadal go drążyć?
Zwykle gdy ktoś zakłada temat związany z internetem lub telefonią to po to żeby przedstawić go w sposób krytykujący czy po to,aby inny wypowiedzieli swoje zdanie,a Ty zacząłeś przedstawiać sieć PLAY w samych superlatywach i ostro bronisz swojego zdania wyzywając innych od technicznych analfabetów. Co człowiek to opinia,ile sieci tylu zwolenników i sory,ale Twoja zaciekle broniąca Play'a postawa świadczy tylko o tym że jesteś ich pracownikiem,lub masz coś z tego-whatever-po prostu ta dyskusja nie ma dalej sensu. |
|
|
|
|
CYTAT Skoro w tamtym miejscu nie masz zasięgu, widocznie Plus tam nie dociera. Plus tam nie dociera, Play nie ma zasięgu wniosek = nie ma zasięgu dla klientów Play. Więc sam sobie wytłumaczyłeś, jak to możliwe, że jako klient Play mogę gdzieś nie mieć zasięgu. A tłumaczenie, że problemy z zasięgiem to nie prawda, bo "ja takich nie mam" to paplanina na poziomie podstawówki. Chcesz kilka przykładów, ok. Otóż wyobraź sobie, że kłamstwa o tym jakoby kradną auta to bzdura, bo mi nigdy nie ukradziono. Papierosy nie powodują raka, bo ja palę, a raka nie mam, sieć Orange w ogóle nie działa, bo ja się nie mogę do niej zalogować. Możemy tak w nieskończoność, aż urośniesz i zrozumiesz o co chodzi. |
|
|
|
|
No tak. Różnie się od większości polaczkowa, bo nie krytykuję (z wyjątkiem analfabetów drogowych) to zaraz jestem pracownikiem. Więcej pogody ducha ludzie bo nigdy wam dobrze nie będzie.
|
|
|
|
|
HIV największym analfabetą to jesteś Ty, masz swoje zdanie spoko ale poco na siłe wciskasz to komuś, miałem, przetestowałem i uważam, że PLAY jest g******* i nikomu go niepolece!! Korzystam z innej sieci i nie wciskam nikomum, że jest najlepsza.
|
|
|
|
|
Play to najgorsza sieć jaką miałem w życiu, według mnie Orange było najlepsze bo w niewiadomo jakiej dziurze byłem zawsze miałem zasięg .
Play jedynie kusi telefonami . |
|
|
|
|
Brak zrozumienia tematu i ogólnie zrozumienia czytanego tekstu to chyba domena wszelakich forów internetowych. Orange najlepsze, bo wszędzie ma zasięg. A o czym jest ten temat? Michalosie, to Play oprócz Orange ma jeszcze do dyspozycji swoje nadajniki i Plusowskie. I kto jest lepszy?
|
|
|
|
|
CYTAT Play to najgorsza sieć jaką miałem w życiu, według mnie Orange było najlepsze bo w niewiadomo jakiej dziurze byłem zawsze miałem zasięg . Play jedynie kusi telefonami . I tu się nie zgodzę orange też me "dziury" w zasięgu tak samo jak i play. Mają całkowicie to wyeliminować ale jak narazie play jest o wiele bardziej korzystny (i to nie chodzi o telefony) tylko o pakiety jakie mają. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Możecie zalogować się już do orange w STW ? ?
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Od wczoraj można. Zalogowałem się bez problemu.
Z tego, co czytam na innych forach, to już w całej Polsce można się logować do Orange. Jednak z obserwacji zasięgowych w terenie i na trasach pozostaję przy zasięgu Plusa. Na trasie do Rzeszowa - Plus najlepszy; do Lublina przez Zaklików - Plus najlepszy; do Krakowa przez Koszyce - Plus najlepszy; do Kielc przez Opatów - Plus najlepszy. Po prostu na wymienionych przeze mnie trasach nie ma dziur w zasięgu. Pomiędzy Stalową Wolą a Jamnicą w lesie może być czasami problem, ale w 80% przypadków zasięg nie zanikł. |
|