~~Daria | |
|
|
CYTAT CYTAT Ty lepiej psychiatre odwiedz. Bo o ile cie znam bardziej ci sie przyda niz adwokat. zaraz za (z) Toba Mala... Nie znasz sprawy ani typka to głosu nie zabieraj |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Bartosz | |
|
|
CYTAT CYTAT Co Bóg złączył, człowiek niech nie rozdziela. Małżeństwo jest nierozerwalne. A jak taka suka już rozdzieliła to, co Bóg połączył to co? Jeżeli mężczyzna tak obraża kobietę (suka???????) to w ogóle jest mężczyzną?????????????????????? |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ty lepiej psychiatre odwiedz. Bo o ile cie znam bardziej ci sie przyda niz adwokat. zaraz za (z) Toba Mala... Nie znasz sprawy ani typka to głosu nie zabieraj To ja pisze hate eternal piszacy o wiedzmach, a nie klon chcacy isc na randke do psychiatry (zenujaca forma podrywu). Ja nie chce isc z Monika do psychiatry. Moze ona jest maniaczka |
|
|
~~Daria | |
|
|
To ja pisze hate eternal piszacy o wiedzmach, a nie klon chcacy isc na randke do psychiatry (zenujaca forma podrywu). Ja nie chce isc z Monika do psychiatry. Moze ona jest maniaczka [/cytat]
Z pewqnoscia by ci sie on bardziej niż MOnice przydal |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT To ja pisze hate eternal piszacy o wiedzmach, a nie klon chcacy isc na randke do psychiatry (zenujaca forma podrywu). Ja nie chce isc z Monika do psychiatry. Moze ona jest maniaczka Z pewqnoscia by ci sie on bardziej niż MOnice przydal[/cytat] Nie wiem jak Monice i mnie, ale Tobie to juz zdecydowanie dziecko drogie. I to najlepszy specjalista w Polsce. Choc pewnie i on zalamie rece i odesle Cie z kwitkiem. |
|
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli mężczyzna tak obraża kobietę (suka???????) to w ogóle jest mężczyzną?????????????????????? Nie durniu, powinien jej kwiatki kupić, co? Jak ktoś tak pisze jak ty to chyba właśnie powinien takie kwiatki dostawać na dzień kobiet, bo niezła z ciebie pi*da |
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT CYTAT To ja pisze hate eternal piszacy o wiedzmach, a nie klon chcacy isc na randke do psychiatry (zenujaca forma podrywu). Ja nie chce isc z Monika do psychiatry. Moze ona jest maniaczka Z pewqnoscia by ci sie on bardziej niż MOnice przydal Nie wiem jak Monice i mnie, ale Tobie to juz zdecydowanie dziecko drogie. I to najlepszy specjalista w Polsce. Choc pewnie i on zalamie rece i odesle Cie z kwitkiem. [/cytat] No dawno tu takiego głupka nie było.Brawo. |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT No dawno tu takiego głupka nie było.Brawo. Hehe, masz racje. Nie pojawiaj sie wiecej to takiego glupka tu nie bedzie. Brawo |
|
|
~~Oswi | |
|
|
Małżeństwo jest nierozerwalne. Uświęca je sam Bóg i błgosławi na wieki. A przysięgę przed Bogiem składa się na całe życie.
|
|
|
~~ted | |
|
|
CYTAT CYTAT No dawno tu takiego głupka nie było.Brawo. Hehe, masz racje. Nie pojawiaj sie wiecej to takiego glupka tu nie bedzie. Brawo O napinacz sie pojawił. Spadaj stad tu o powaznych sprawach sie pisze. |
|
|
~~hate eternal | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT No dawno tu takiego głupka nie było.Brawo. Hehe, masz racje. Nie pojawiaj sie wiecej to takiego glupka tu nie bedzie. Brawo O napinacz sie pojawił. Spadaj stad tu o powaznych sprawach sie pisze. Sam spadaj cymbale. Zobacz na post na pierwszej stronie - póki co najwięcej mu podpowiedziałem. Bujaka. |
|
|
~~detektyw | |
|
|
CYTAT Małżeństwo jest nierozerwalne. Uświęca je sam Bóg i błgosławi na wieki. A przysięgę przed Bogiem składa się na całe życie. Zgadza się w całej rozciągłości, a 2000 lat temu Żydzi mieli idealny sposób na te k....wy - kamienowali je. I bardzo dobrze, jestem jak najbardziej za. |
|
|
~~c-r | |
|
|
ciszaaaaaaa!
Ja natomiast , pilnie , zaraz po nowym roku , potrzebuję dobrego adwokata od długów, wyłudzeń , ect Ktoś zasugerował mi P.Jaworskiego lub Panią Derylak. Oczekuję poważnych rad , ponieważ i kwota do odzyskania nie mała , jak na prywatną , ciężko pracującą osobę. |
|
|
~~waldi4442 | |
|
|
tylko nie Materkowski,jajuz mialem doczynienia z tym facetam.przed rozprawą opowiadal ze wszystko bedzie na moja kozysc ale nic z tego nie wyszlo -odradzam tego czlowieka
|
|
|
~~eva | |
|
|
dr adw. Anna Gałkowska
|
|
|