| ~~nowy | |

| 
    |
| 

CYTAT no ja przepraszam ale to co nazywacie :kebab: na WP. to istna porazka!!!!! wole zapiekanki z hali!!!! Smacznego!  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~obrazony | |

| 
    |
| 

do ~~nowy 
        w turcji spędziłem 3 lata i znam smak kebaba!!! i to nie chodzi o umiejscowienie na mapie tylko o prawdziwy smak!!! Ci co jedli normalnie nie dadza sie wyrolowac!!!kebab we francji smakuje tak jak w turcji!!!bo turcy robia!!! ale najgorsze jest to ze tacy ludzie jak Wy podszywacie sie pod pozorem oryginału a daleko wam do tego niestety!!!! znacie takie cos jak HARISA?????????????? niesądze!!! a to własnie arabska przyprawa do kebaba!!!  | 
    |
| 

| 

| ~~~~smakosz~~ | |

| 
    |
| 

~widze ze ~~nowy dał sie poniesc prowokacji!!!! 
        fakt jest taki ze kebab to bułka z miesem mielonym!!!! nie pozdrawiam nikogo!!!!  | 
    |
| 

| 

| ~~????bułka??? | |

| 
    |
| 

a dlaczego szukaja caly czas kogos do pracy ??????? 
        mało płaca czy jedzenie jest ponizej normy? takie pytanie tylko!!!  | 
    |
| 

| 

| ~~nowy | |

| 
    |
| 

CYTAT ~widze ze ~~nowy dał sie poniesc prowokacji!!!! fakt jest taki ze kebab to bułka z miesem mielonym!!!! nie pozdrawiam nikogo!!!! mylisz się,bo ten nowy to nie nowy.  | 
    |
| 

| 

| ~~nowy | |

| 
    |
| 

CYTAT do ~~nowy w turcji spędziłem 3 lata i znam smak kebaba!!! i to nie chodzi o umiejscowienie na mapie tylko o prawdziwy smak!!! Ci co jedli normalnie nie dadza sie wyrolowac!!!kebab we francji smakuje tak jak w turcji!!!bo turcy robia!!! ale najgorsze jest to ze tacy ludzie jak Wy podszywacie sie pod pozorem oryginału a daleko wam do tego niestety!!!! znacie takie cos jak HARISA?????????????? niesądze!!! a to własnie arabska przyprawa do kebaba!!! Powiadasz 3 lata i zansz smak kebaba... To powim Ci,że Turcji to ty na oczy nie widziałeś.I nie wiem,co ty nazwasz prawdziwym smakiem.A we Francji niestety zajadałeś się wołowiną tylko tyle,że z filetowanego mięsa przekladanego cielęciną. I kto to jest WY? A haris można kupić nie tylko w krajach arabskich,wystarczy pojechać choćby do Francji,Niemiec,Austrii, a jak się postarasz to i w Polsce kupisz.  | 
    |
| 

| 

| ~~~~~~ | |

| 
    |
| 

Jak obrazony turcji nie widzial na oczy, to Ty niewiesz jak smakuje prawdziwy kebab 
          Jest Remis  teraz udowodnijcie obaj ze macie racje  
       | 
    |
| 

| 

| ~~stan | |

| 
    |
| 

CYTAT do ~~nowy      ARISA baranie!!! a nie HARISAw turcji spędziłem 3 lata i znam smak kebaba!!! i to nie chodzi o umiejscowienie na mapie tylko o prawdziwy smak!!! Ci co jedli normalnie nie dadza sie wyrolowac!!!kebab we francji smakuje tak jak w turcji!!!bo turcy robia!!! ale najgorsze jest to ze tacy ludzie jak Wy podszywacie sie pod pozorem oryginału a daleko wam do tego niestety!!!! znacie takie cos jak HARISA?????????????? niesądze!!! a to własnie arabska przyprawa do kebaba!!!  
       | 
    |
| 

| 

| ~~Krak | |

| 
    |
| 

Jak chcecie zjeść kebaba to trzeba jechać do Turcji,mięso w kebabie występuje pod postacią baraniny,cielęciny i kurczaka.Odnośnie mięsa wytwarzanego na duży handel proponuje staż w jedej z firm produkujące takie mięso  
          ( rozumiem wegetarian).A czy tam podają Tan ???
       | 
    |
| 

|