|
|
|
Jak dla mnie Ci na spacerowej to sobie jaja z ludzi robią. Ja jedno a gościu zrobił co innego i jeszcze się wykłócał ... szkoda czasu i kasy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki kolego za opinię. Własnie tego się boję. Wolę zapłacić więcej, ale mieć to zrobione profesjonalnie, ale niestety w okolicach Stalowej, nie ma nic. A jednak trzeba auto zostawić na 3-4 dni, a kół zapasowych nie mam.. Szkoda
|
|
Dołączył: 23 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Niestety wszystkich zadowolić nie możemy.
Littlesurfer19 podjedz do nas na Spacerową, mamy kilka kompletów wypieczonych, kilka w trakcie realizacji i sam ocenisz. Nie malujemy sprayami. Tylko malowanie proszkowe profesjonalnym sprzetem. Na chwile obecna czas realizacji to ok 2-3 tyg. wiec musiałbys sie zaopatrzyc w jakis komplet kół zeby miec na czym jezdzic przez ten czas. |
|
|
|
|
Nie wiem,ale jest jeszcze na terenie huty Zakład Powłok Galwanicznych(dawne M8)może tam?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Niestety wszystkich zadowolić nie możemy. Littlesurfer19 podjedz do nas na Spacerową, mamy kilka kompletów wypieczonych, kilka w trakcie realizacji i sam ocenisz. Nie malujemy sprayami. Tylko malowanie proszkowe profesjonalnym sprzetem. Na chwile obecna czas realizacji to ok 2-3 tyg. wiec musiałbys sie zaopatrzyc w jakis komplet kół zeby miec na czym jezdzic przez ten czas. Dzięki kolego za odpowiedź. Długi termin, będę w Polsce na urlopie, więc myślałem to zrobić ekspresem, patrząc na niektóre firmy, można to zrobić, w 4-5 dni. Pozdro |
|