|
|
|
Wybrał bym się w tym roku na Sylwestra w góry. Jak ktoś był i może się podzielić wrażeniami i namiarami na takie imprezy.
PS. dla par |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
już troche poźno żeby znaleść coś fajnego, aczkolwiek jeszcze można szukac szczescia ale za bardzo wysoką kwote. Ja w tamtym roku bylem w Gliczarowie (70 zl nocleg obok stoku, zarezerwowalem)z czegomusailem zaklepac min 3 dni( wtym roku juz tam wszytsko zarezerowane u tej babki),w zakopanym sa za ok100 zl bo to bardziej komercyjne miejsce. Na narty polecam Bukowine lub Bialke, co do samych wieczorow w sensie balow w jakis lokalach lub klubach w zakopnym to niesetety sie nie orientuje. Lepiej pojechac w grupce na narty a noc spedzic wspolnie w chatce, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Teraz już raczej nie zarezerwujesz kwatery, która nie okarzę się speluną z zatęchlizną i robactwem.
Najklasyczniejszy sposób spędzania sylwestra w Zakopanem, to Krupówki. Można też odpowiednio wcześniej i za odpowiednią kasę zapisac się na imprezę w karczmie góralskiej, połączoną na przykład z kulibiem z pochodniami - super sprawa. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ja Ci polecam Bielsko-Biała - panuje tam fajny klimat, można wybrać sie na góre żar, noclegi są w porządku - ale nie orientuje się jak z balami i imprezami, poniewaz ja spędzałem kameralnie
|
|
|
|
|
moze kogos zainteresuje http://gruper.pl/x.php/1,10598/Podroze-Sylwester-Zbojecki-w-Zakopanem-z-Tatratrip.html?utm_source=newsletter-podroze-2011-11-14&utm_medium=e-mail&utm_term=podroze&utm_campaign=88b9ecdb336cc2a5d064e622a7ce21c6&grid=15036190
chyba warto skorzystac tylko nie wiem czy jeszcze aktualne |
|
|
|
|
CYTAT moze kogos zainteresuje http://gruper.pl/x.php/1,10598/Podroze-Sylwester-Zbojecki-w-Zakopanem-z-Tatratrip.html?utm_source=newsletter-podroze-2011-11-14&utm_medium=e-mail&utm_term=podroze&utm_campaign=88b9ecdb336cc2a5d064e622a7ce21c6&grid=15036190 chyba warto skorzystac tylko nie wiem czy jeszcze aktualne Dzięki za linka. Jak jeszcze ktoś był gdzieś w górach to proszę o podanie strony internetowej. |
|
|
|
|
Dom gościnny Franuś w Białce Tatrzańskiej. 50zł doba za osobę z wyżywieniem. Niedaleko basen termalny, wyciąg narciarski itp. Warunki super w każdym pokoju jest łazienka. Co do sylwestra to ponoć już zajęte ale warto pojechać.
|
|