|
|
|
CYTAT JerseyShore po prostu walczy o dysk w konkursie i wypowiada się w każdym możliwym temacie. Nie żebym się czepiał wcale mi to nie przeszkadza, to tylko tak dla wyjaśnienia To ja też powalczę Może w SPOŁEM toto wykona ) Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
CYTAT Polecam tę dziewczynę z naszej klasy jest ona z Kotowej Woli. Robi przecudowne torty! mojemu tacie 2 tyg temu upiekła tort w kształcie dachu (tato pracuje na dachach) na kominie siedział on sam z drabiną, a obok dachu na beczce z napisem \'LEPIK\' siedziała mama z fajką! Efekt piorunujący! Robiła nam tez tort w kształcie tułowia z piersiami na 30stke kolegi Serdecznie polecam nie dośc że wygląd zniewalający to jeszcze przepyszny !! a nie prawda. nie Kotowa tylko Stalowa Wola,może brzmi podobnie ale różnica ogromna. na przyszłość radzę dobrze sprawdzać źródło na dowód tego przesyłam link do galerii, http://www.fotos(...)bf1.html jak zauważysz w opisie piszę Stalowa Wola. nieładnie tak podpisywać się pod czyimś zdjęciem dlatego tak jak napisałam radzę wcześniej dobrze sprawdzać żródło,żeby nie było więcej takich nieprzyjemności Pozdrawiam |
|
|
|
|
dzięki już znalazłam anna22 super piecze polecam torty przepiękne!!
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Polecam tę dziewczynę z naszej klasy jest ona z Kotowej Woli. Robi przecudowne torty! mojemu tacie 2 tyg temu upiekła tort w kształcie dachu (tato pracuje na dachach) na kominie siedział on sam z drabiną, a obok dachu na beczce z napisem \\\'LEPIK\\\' siedziała mama z fajką! Efekt piorunujący! Robiła nam tez tort w kształcie tułowia z piersiami na 30stke kolegi Serdecznie polecam nie dośc że wygląd zniewalający to jeszcze przepyszny !! a nie prawda. nie Kotowa tylko Stalowa Wola,może brzmi podobnie ale różnica ogromna. na przyszłość radzę dobrze sprawdzać źródło Nieścisłości w związku z czytaniem bez zrozumienia. Dziewczyna w Kotowej Woli mieszka i owszem tort w kształcie dachu zrobiła. Tort z linku nijak się ma do piersi dla kolegi na 30-stkę, chyba że dla geja. Autoreklama nie kosztem innych, to dopiero jest nieładne... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat]Polecam tę dziewczynę z naszej klasy jest ona z Kotowej Woli. Robi przecudowne torty! mojemu tacie 2 tyg temu upiekła tort w kształcie dachu (tato pracuje na dachach) na kominie siedział on sam z drabiną, a obok dachu na beczce z napisem \\\\\\\'LEPIK\\\\\\\' siedziała mama z fajką! Efekt piorunujący! Robiła nam tez tort w kształcie tułowia z piersiami na 30stke kolegi Serdecznie polecam nie dośc że wygląd zniewalający to jeszcze przepyszny !! Nieścisłości w związku z czytaniem bez zrozumienia. Dziewczyna w Kotowej Woli mieszka i owszem tort w kształcie dachu zrobiła. Tort z linku nijak się ma do piersi dla kolegi na 30-stkę, chyba że dla geja. Autoreklama nie kosztem innych, to dopiero jest nieładne... Pysiulka napisała,że poleca dziewczynę z naszej klasy,nie podała linku ani strony do jej tortów. Bruno wstawił zdjęcie,ale nie było ono z galerii owej Pani z Kotowej Woli,więc zaszła pomyłka i Pysiulka podpisała pod tym zdjęciem dziewczynę z Kotowej Woli.Więc skoro nie wie kto jest autorem tortu z podanego zdjęcia to nie powinna podpisywać je kimś innym prawda?A jeśli się pomyliła to wystarczyło po prostu sprostować wypowiedź.Nic więcej.I nie było by sprawy.Skoro ja tak zrozumiałam to i inni tak zrozumieli. Ja autoreklamy nie potrzebuje.To tyle w tym temacie. |
|
|
|
|
Aniu, jeśli nie robiłaś tortu w kształcie dachu i z mamą na beczce z napisem Lepik to nie powinnaś myśleć, że ktoś poleca błędnie osobę. Nie wiem jak inni, ale ja rozumiem,że chodzi o dziewczynę z Kotowej, a nie Stalowej Woli.
Pominąwszy to wszystko- robisz niezłą robotę czyt. torty. Gratulacje dla Twojej pracy |
|
|
|
|
[cytat]Polecam tę dziewczynę z naszej klasy jest ona z Kotowej Woli.[cytat]
po tych słowach stwierdziłam,że pysiulka się pomyliła.Może po prostu źle to ujęła.Gdyby napisała-,,Znam pewną dziewczynę z Kotowej Woli" i wtedy rozwinęła wątek byłoby to zrozumiane zupełnie inaczej.Ale-nie będę się zagłębiać w temat,po nie ma takiej potrzeby.Chciałam to tylko wyjaśnić. [cytat]Pominąwszy to wszystko- robisz niezłą robotę czyt. torty. Gratulacje dla Twojej pracy [cytat] Dziękujei pozdrawiam |
|