Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
W innym temacie zaczęliśmy dyskusję na ten temat a że się rozwinęła proponuję przenieść ją tutaj. Czego brakuje wam w sklepach komputerowych w stw? Co musicie zamawiać z allegro lub sklepów internetowych?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ja osobiście od dłużeszego czasu poszukuje twardego dysku
![]() Chciałbym taki z pamięcią około 320 GB - nie wiesz zubr gdzie takiego dostane ? ![]() |
|
|
![]() |
|
And computers, koło Maratonu.
|
|
|
![]() |
|
michallo12 a nie orientujesz się czasem czy własniew tym sklepie komputerowy mozna także przeinstaloac system ? Ponieważ szukam własnie takiego serwisu i slyszałem ,że na hali jest dobry ale nie wiem gdzie konretnie
![]() |
|
|
![]() |
|
Takie sklepy upadają. Nie są w stanie dorównać zakupom via internet. Nie są wstanie mieć wszystkiego w najlepszych cenach.
Co takie sklepy mają ? Taki wspomniany AND ? 3 drukarki na półce, że jak kupujesz to z wystawy biorą i pakują ![]() |
|
|
![]() |
|
Jerset taki dysk to tylko na SM ;) a tak powaznie co potrzebujesz? system to sam przeinstalujesz, to nie filozofia wiec nie sciemniaj, chodzilo nam o konkretne rzeczy ktorych brakuje w stw bo KFC to nam raczej nie brakuje
|
|
|
![]() |
|
Nie przeistaluje sam, ostatnio oddałem mojego lapa do zrywu w Rozwadowie - zwykłego formata robili mi półtora tygodnia i zrąbali mi w nim sterowniki ,że nie mam głosu. A poleciałem po opinni z SM i zaniosłem do nich
![]() Mi brakuje sklepu komputerowego w którym to mógłbym sobie posprawdzać kompy, lapy z iMacka. |
|
|
![]() |
|
JerseyShore - nie masz co z pieniędzmi robić ? W stalowej za taki dysk zedrą min 1.5x cena allegro.
|
|
|
![]() |
|
rcdc: na SM jest za free
![]() Nie ma co się z kasy płukac do 11-go (rozstrzygnięcie konkursu) i latać po sklepach komputerowych czy tez po Allegro ![]() Najtańsze sa zdecydowanie na Allegro bo już sprawdzałem. |
|
|
![]() |
|
Naucz się sam przeinstalować własny system, to się czasem przydaje
![]() Duży sklep by się rzecz jasna przydał ale myślę że Stalowa jest na to zbyt mała no i nie wytrzymałby konkurencji cenowej z allegro. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
czy mozna podpiac gry na PC pod wasz post
to czego mi brakuje to premiera od plnocy polska premiera a gre dostane dipiero po 16 w tym samym dniu ![]() ot lipa cala europa gra ja nie !!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT czy mozna podpiac gry na PC pod wasz post to czego mi brakuje to premiera od plnocy polska premiera a gre dostane dipiero po 16 w tym samym dniu ![]() ot lipa cala europa gra ja nie !!! Za mało u nas graczy na uroczyste premiery ;] Poza tym czasem gracz ma lipę jak np. wydadzą grę (Skyrim) 11 listopada i kicha, sklepy nieczynne, poczta nie działa, trzeba czekać ![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
![]() |
|
fractal no dobra, moż ei by sie nie przyjął ale żeby obczaic laptopa imac pro musze aż jechać do Rzeszowa - Media Markt...troche daleko jak na zwykłe zapoznanie ze sprzętem - to mnie boli ,że nie ma żadnej formy np. otrzymania sprzętu z dowozem do domu na nawet 1 dzień w celu przetestowania
![]() |
|
|
![]() |
|
co do tego ze sklep moglby sie nie utrzymac to nie prawda. dobry sklep da sobie rade a w zeszlym roku zbieralem opinie na ten temat bo mialem zamiar otworzyc taki sklep no ale sprawy potoczyly sie inaczej. moim zdaniem taki sklep dalby rade i to inne moga zaczac sie bac
|
|
|
![]() |
|
zubr no to nie pozostało Ci już nic jak tylko otworzyć ten sklep i rozkręcić dobry biznes
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
chwilowo mam inne plany
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
No więc pozostaje mi tylko jeździć po sklepach komputerowych które znajduja się w pobliskich miastach - lub sklepy internetowe z komputerowym asortymentem
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
z dobrym sprzetam ale i z dobrymi cenami, bo nie moze byc sprzetu w kosmicznych cenach bo nikt by tego nie kupil a wtedy taki sklep bu upadl wiadomo.
|
|
|
![]() |
|
Tak - dobre ceny to podstawa i dbałośc o klienta - taki sklep z dobrą i wykwalifikowaną - informatycznie obsługą to byłby złoty środek
![]() |
|
|
![]() |
|
no to pomysl juz jest teraz tylko trzeba go zrealizowac
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Marzenia są po to aby je realizować - na stalowowolskim rynku sklepy z cześciami komputerowymi nie zaliczyłbym do wysokiej pułki - a gdyby taki stworzyć na wysokim poziomie, to mógłby przynieśc całkiem owocne profity
![]() |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
fractal
i ot problem w naszym miescie a czy za mało graczy ? no nie wiem podbilem 8.11 do Tesco po MW3 i juz mam 2 "kumpli" do multi ![]() w 10 minut wiec nie sadze ze mało ![]() JerseyShore mozesz kupic online masz 14 dni na zwwrot tego imac'a zubrstw sam sklep nie da rady zaplecze techniczne tez to przerabialaem kolneła mnie "zmowa cenowa" w hurtowniach a na dzień dobry zamiast zarzucic m fajową cene to, propozycje +20% niz allegro ![]() "... Marzenia są po to aby je realizować - na stalowowolskim rynku sklepy z cześciami komputerowymi nie zaliczyłbym do wysokiej pułki - a gdyby taki stworzyć na wysokim poziomie, to mógłby przynieśc całkiem owocne profity..." nie przegonisz ani nie oblecisz marketów, to jest ból na bóle !!! ze sklepu musiał bys zrobić hutrownie ![]() co w STW i okokolicach jest raczej nie do ogarnięcia :0 poza tym wiedza ludzi na temat hardware jest stanowczo poza marginesem błedu statystycznego :p np dzisiaj pomoc online ![]() ziom wyczesany ASUS, LAP na i7 i 5730 radek ![]() no kto robi taki badziew poprostu żałosne !!!! |
|
|
![]() |
|
Pituch: gdzie jest taka możliwość ? chyba nie na Allegro ? jeżeli byłbyś tak uprzejmy to podeślij mi link do tej stronki gdzie są takie warunki , na 14 dniowy zwrot
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kupowałem części komputerowe przez allegro i muszę przyznać, że na włąsnej skórze przekonałem się, że jest to ryzykowna sprawa. A podszedłem bardzo ambitnie, bo od różnych dostawców kupiłem wszystko poza obudową, DVD i dyskiem.
Miałem dużo odsyłania i nerwów, bo albo dostawałem, nie to co zamówiłem, albo komponenty były zepsute. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ja na całe szczęście nie spotkałem się jeszcze z taka sytuacją , gdzie kupiłbym coś nieoryginalnego ze sprzętu komputerowego - online - ale za to już moi znajomi tak - i nie wiem czy każdy sprzedający czasem nie posiada własnie takiej transzy felernego towaru - tak samo dzieje sie z plazmami - obaj kupią taką sama a jednemu cały czas się psuje
![]() |
|